Szczepionki na koronawirusa - skutki nieznane
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Szczepionki na koronawirusa - skutki nieznane
Obecnie nikt nie wie, nawet najwybitniejsi naukowcy, co może wywołać szczepionka. A w polskim prawie jest już uchwalone, że lekarze i rząd nie odpowiadają za skutki uboczne szczepionki. A jeżeli takie będą, to nie należą się żadne odszkodowania, żadne renty, a leki tylko pełnopłatnie. To nie jest parodia w kabarecie, to jest nasza rzeczywistość.
Więcej tu (po polsku):
Więcej tu (po polsku):
Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2020 5:06 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: Szczepionki na koronawirusa skutki nieznane
Oto właśnie pomocny sejm polaczkowy!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Kodeks Norymberski nie pozwala na eksperymenty medyczne bez zgody pacjenta.
E ?= m + (*c²)
trzecia ręka może wyrosnąć np... ale jestem dobrej myśli bo przynajmniej po niej nie zwariuje
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Możesz być dobrej myśli, pod warunkiem, że kobietom wyrośnie trzecia pierś
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Bardzo ciekawy wywiad z wybitną profesor Majewską o szczepionkach. To jest prawda o szczepionkach i to pewnie nie cała.
https://www.rp.pl/Plus-Minus/311089906- ... nkach.html
https://www.rp.pl/Plus-Minus/311089906- ... nkach.html
- seebek
- zaufany użytkownik
kiedy przyjdą zaszczepić dom
ten w którym mieszkasz
sięgnij za broń
odeprzyj wroga
żeby tu więcej nie stanęła jego noga
ten w którym mieszkasz
sięgnij za broń
odeprzyj wroga
żeby tu więcej nie stanęła jego noga
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ciekawe ilu umrze od szczepionek aby reszta nie musiała nosić maseczek.
E ?= m + (*c²)
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Szczepionki na koronawirusa - skutki nieznane
tradycyjna teoria spiskowa szczepionki .Koronawirus potrafi i czasem jest paskudną chorobą coś a la ciężkie zapalenie płuc. Dla mnie to abstrakcja ale trochę się już nasłuchałem o tej chorobie. Ciśnie mi się głupia myśl na głowę co z konona wirusem .Jeszcze gorsza choroba chyba
- 137
- bywalec
- Kontakt:
Cholerka właśnie dopiero teraz ktoś mi uświadomił, jakie to ryzyko niesie za sobą szczepionka.
Do tej pory myślałem, że od razu wezmę, a teraz już czuje pewien nie pokój
Do tej pory myślałem, że od razu wezmę, a teraz już czuje pewien nie pokój
- Słonecznik1
- bywalec
szczepionka jest przebadana na masie ludzi , zwierząt. Wszystkiego to nie przewidzą .Wiesz że jedząc mięso jesz to co podają zwierzakom by chorowały na raka ?jak już jesteśmy przy sterylnym zdrowiu
- Słonecznik1
- bywalec
lepiej sobie odpuścić pedanterie ale ewne rzeczy wiedziec
Szczepionki są robione na komórkach płodów lub nowotworowych...
E ?= m + (*c²)
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
thank you for your message, sirSłonecznik1 pisze: ↑pn lis 30, 2020 6:39 pm lepiej sobie odpuścić pedanterie ale ewne rzeczy wiedziec
Offline is the way.
jesz kurczaki z antybiotykami i już na zapalenie górnych dróg oddechowych leków nie musisz brać, bo miał je twój pokarm Niestety tak to nie działaSłonecznik1 pisze: ↑pn lis 30, 2020 6:37 pm szczepionka jest przebadana na masie ludzi , zwierząt. Wszystkiego to nie przewidzą .Wiesz że jedząc mięso jesz to co podają zwierzakom by chorowały na raka ?jak już jesteśmy przy sterylnym zdrowiu
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Słonecznik1
- bywalec
nie chce mi się z tobą gadać ani ci tłumaczyć więc napisze zwięźle ,twoje ppoglądy polityczne i co wstawiasz jeśli to poglądy a nie memy a zakładam że tak są sprzeczne z moimi , żarty są w większości głupie a częsem obleśne .Tutaj też mijasz się z prawdą twierdząc że jedząc mięso nie jesz rakotwórczych konserwantów .Więc nie przepadam za tobą i mnie drażnisz bo albo specjalnie piszesz wkręty głupie albo cóż dopowiedz sobie samTrickster pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:24 pmjesz kurczaki z antybiotykami i już na zapalenie górnych dróg oddechowych leków nie musisz brać, bo miał je twój pokarm Niestety tak to nie działaSłonecznik1 pisze: ↑pn lis 30, 2020 6:37 pm szczepionka jest przebadana na masie ludzi , zwierząt. Wszystkiego to nie przewidzą .Wiesz że jedząc mięso jesz to co podają zwierzakom by chorowały na raka ?jak już jesteśmy przy sterylnym zdrowiu
hehe może tak, może nie, bo tego jeszcze nie udowodniono czy te antybiotyki szkodzą ( a nie konserwanty )...... A memy polityczne są dobre, bo pokazują w ironiczny sposób naszą "ekype" rządzącą, której rządy pozostawiają wiele do życzeniaSłonecznik1 pisze: ↑ndz gru 06, 2020 3:50 pmnie chce mi się z tobą gadać ani ci tłumaczyć więc napisze zwięźle ,twoje ppoglądy polityczne i co wstawiasz jeśli to poglądy a nie memy a zakładam że tak są sprzeczne z moimi , żarty są w większości głupie a częsem obleśne .Tutaj też mijasz się z prawdą twierdząc że jedząc mięso nie jesz rakotwórczych konserwantów .Więc nie przepadam za tobą i mnie drażnisz bo albo specjalnie piszesz wkręty głupie albo cóż dopowiedz sobie samTrickster pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:24 pmjesz kurczaki z antybiotykami i już na zapalenie górnych dróg oddechowych leków nie musisz brać, bo miał je twój pokarm Niestety tak to nie działaSłonecznik1 pisze: ↑pn lis 30, 2020 6:37 pm szczepionka jest przebadana na masie ludzi , zwierząt. Wszystkiego to nie przewidzą .Wiesz że jedząc mięso jesz to co podają zwierzakom by chorowały na raka ?jak już jesteśmy przy sterylnym zdrowiu