Dziewczyna.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Dziewczyna.
Chciałbym mieć dziewczynę ale boje się gender.
Re: Dziewczyna.
Ale co, boisz się bo nie jesteś zwolennikiem gender, czy boisz się, ale to Twoje preferencje i chcesz żeby genderowcy Cię wyprowadziły z lęku? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gendery są mało smakowite.
Gender to dosyć szerokie pojęcie.O które aspekty ci chodzi?
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Jemu chodzi o to, że ona mogłaby się domyślić tego, że płeć przeciwna powinna stanowić dla przybysza wyzwanie.
Zresztą uważam, że wyzwanie godne wody gazowanej, czyli kilku kropli w wodzie samej.
Zresztą uważam, że wyzwanie godne wody gazowanej, czyli kilku kropli w wodzie samej.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Boisz sie czegos, co jest powszechne i naturalne. Niektorzy po prostu nie rozumieja ideologii gender. Tak, od razu sie odezwa lgbt "jestesmy ludzmi, nie ideologia". Ale nie marnuje czasu na takich.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Boisz się mieć dziewczynę? xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Dobro
- zaufany użytkownik
A co jeśli się okaże, że dziewczyna nosi stanik?
- Catastrophique
- bywalec
- Dobro
- zaufany użytkownik
Wątpię, pozdro Jesień. xd
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Tylko nie mówcie mi o staniku. Może jak bym założył, moje piersi stały by się apetyczne a nie te trójkąciki polekowe które teraz mam.
Tylko co zrobić z oponą w miejscu, które powinno mieć wcięcie w tali?
Odciągnąć uwagę makijażem?
Tylko co zrobić z oponą w miejscu, które powinno mieć wcięcie w tali?
Odciągnąć uwagę makijażem?
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 10, 2020 7:11 pm przez swtern, łącznie zmieniany 1 raz.
Gender to płeć społeczna lub psychologiczna.
Przeciwnicy gender uczą kobiety na grzeczne lalki przy kądzieli a mężczyzn na sk... z mieczami, a nie wiedzą, że zwolennicy wtedy zrobią to samo, tylko zamienią kobiety z mężczyznami rolami i wtedy wyjdzie naprawdę dobra zabawa
Nie tędy droga.
I kobiety i mężczyźni są podobnymi istotami i kultura czy społeczeństwo powinny wydobywać z nich pełnię człowieczeństwa.
Seks, czyli płeć biologiczna to co innego. Macicy nie przeszczepią. Mężczyzna piersią nie wykarmi noworodka. Mleka nie wytworzy. Organizm kobiety nie wytworzy plemników itd.
Przeciwnicy gender uczą kobiety na grzeczne lalki przy kądzieli a mężczyzn na sk... z mieczami, a nie wiedzą, że zwolennicy wtedy zrobią to samo, tylko zamienią kobiety z mężczyznami rolami i wtedy wyjdzie naprawdę dobra zabawa
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nie tędy droga.
I kobiety i mężczyźni są podobnymi istotami i kultura czy społeczeństwo powinny wydobywać z nich pełnię człowieczeństwa.
Seks, czyli płeć biologiczna to co innego. Macicy nie przeszczepią. Mężczyzna piersią nie wykarmi noworodka. Mleka nie wytworzy. Organizm kobiety nie wytworzy plemników itd.
Ale to i tak na razie prymitywne studia nad istotą sprawy, stąd tyle bzdur.
Marksizm też był najwyższą możliwą prawdą, dopóki nie pojawiło się głębsze zrozumienie świata i ludzkości.
Marksizm też był najwyższą możliwą prawdą, dopóki nie pojawiło się głębsze zrozumienie świata i ludzkości.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
A ja myślałem że zwolennicy gender to ci co twierdzą że kobieta ma mieć umożliwione warunki pracy takie same jak mężczyzna. Chyba że chodzi o pracę w kopalni, wtedy cicho sza o równych prawach.
A płeć biologiczna... Tu się cezary pewnie żachnie na to co napiszę. Ale co tam.
Pod powłoką cielesną jest ciało energetyczne. I te wszystkie energie kręcą się w różny sposób u mężczyzn i kobiet.
I dlatego po zmianie płci by mieć emocjonalność przeciwną do urodzeniowej trzeba brać chemię. Po prostu odcięcie, przyszycie nie powoduje zmiany krążenia energii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra, dopiszę jeszcze bo ktoś może nie wychwycić kontekstu mojej wypowiedzi i interpretować "żurawi jest przeciwny zmianie płci urodzeniowej"
Nie, nie jestem przeciwny. Piszę jedynie jak działa świat. Nie jestem przeciwny tak bardzo że podpowiem jakich argumentów użyć gdy ktoś żuci tekstem "zmiana płci jest przeciwna woli Boga" Argumentuj tak: to ty zdecydowałeś się z jaką płcią chciałeś się urodzić. A że odwidziało ci się, to twoja sprawa.
----------------------------------------
O, i jeszcze jedno. Jeśli nie odpowiada ci moje spojrzenie na kwestię płci, spójrz na mój podpis. Dodałem go bo czasami próbuję być robić za autorytet i chyba teraz też się wymądrzam.
A płeć biologiczna... Tu się cezary pewnie żachnie na to co napiszę. Ale co tam.
Pod powłoką cielesną jest ciało energetyczne. I te wszystkie energie kręcą się w różny sposób u mężczyzn i kobiet.
I dlatego po zmianie płci by mieć emocjonalność przeciwną do urodzeniowej trzeba brać chemię. Po prostu odcięcie, przyszycie nie powoduje zmiany krążenia energii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra, dopiszę jeszcze bo ktoś może nie wychwycić kontekstu mojej wypowiedzi i interpretować "żurawi jest przeciwny zmianie płci urodzeniowej"
Nie, nie jestem przeciwny. Piszę jedynie jak działa świat. Nie jestem przeciwny tak bardzo że podpowiem jakich argumentów użyć gdy ktoś żuci tekstem "zmiana płci jest przeciwna woli Boga" Argumentuj tak: to ty zdecydowałeś się z jaką płcią chciałeś się urodzić. A że odwidziało ci się, to twoja sprawa.
----------------------------------------
O, i jeszcze jedno. Jeśli nie odpowiada ci moje spojrzenie na kwestię płci, spójrz na mój podpis. Dodałem go bo czasami próbuję być robić za autorytet i chyba teraz też się wymądrzam.
To bardzo popularny błąd. Nawet urzędnicy czasem nie wiedzą, o co naprawdę w tym chodzi.klucz żurawi pisze: ↑czw wrz 10, 2020 5:38 pm A ja myślałem że zwolennicy gender to ci co twierdzą że kobieta ma mieć umożliwione warunki pracy takie same jak mężczyzna.
Równouprawnienie to równouprawnienie a płeć to płeć. Emancypantki i feministki już były w ubiegłych wiekach.
Tym razem istotom prawdopodobnie chodzi o coś głębszego, drążenie tematu życia, płci człowieka w ogóle, w środowisku ewolucyjnym od narodzin do śmierci
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"Przypomnijmy więc teraz fakty. „Gender” był wpisany do regulaminu uczestnictwa w projekcie. Rybniccy urzędnicy tłumaczą, że nie mieli świadomości, co to słowo znaczy; myśleli, że chodzi o równość kobiet i mężczyzn w dostępie do edukacji i do zatrudnienia. Znacznie młodsze ode mnie koleżanki, które miały już gender na studiach, kiedy usłyszały tę definicję, dostały ataku śmiechu".
https://katowice.gosc.pl/doc/1795977.Ge ... iag-dalszy
Intuicja podpowiada mi, że nawet nie nadgryźliśmy prawdy o rzeczywistości i zachowujemy się jak mrówki, które znalazły martwe ciało człowieka i po skonsumowaniu go, uważają że znakomicie wykorzystały znalezisko.
Za dobrze by było, gdyby to już była prawda ostateczna.
Wynalazki bardzo szybko się starzeją, podobnie z odkryciami myśli ludzkiej, filozofii, psychologii, ekonomii, socjologii. Podobnie też z gatunkami Życia w ewolucji.
Chciałbys zeby twoje dzieci jadły tynk ze scian pracując w fabrykach nadzorowanych przez faszystowskich kapitalistów.A strajki w fabrykach forda,to było nic?
- Dobro
- zaufany użytkownik
Nie bójcie, się to o dziewczynie Jesienia wątek tylko. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)