instrukcja obsługi zgłoszone posty
Moderator: moderatorzy
instrukcja obsługi zgłoszone posty
mam zgłoszone posty na cezary123 już od miesiąca i nikt z tym nic nie robi,ten człowiek obraża moje poglądy,w moich wątkach czemu tak sie dzieje ? czemu nie mam możliwości usuwać we własnych wątkach postów.Poza tym jeśli jestem zarejestrowany to emu w jednych tematach mogę usuwac posty a w innych nie?ja jestem człowiekiem?Mogę się wypowiadać ale nie wolno mi popełnić błędu?Poproszę o wyraźną instrukcję z opisem jak wklejać fragmenty postów i obsługę do tego.T śmieszne ale od początku jak tu jestem to mi nie działa.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: instrukcja obsługi zgłoszone posty
W imie zasady "na forum nie ma cenzury" nie wolno mi kasowac czyichs postow.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
jest cezary123 nie mogę pisać o religii...to jest przemoc psychiczna....
i tak długo tu wytrzymałem nie ma cenzury?Dobra jak się nie umiecie zachowywać no to muszę się dostosować.
bardzo miłi z was ludzie...dymacie się na ulicach.. a potem musi ktoś po was sprzątać.Choroby,strzykawki ,narkotyki nic mnie to nie obchodzi że jest ciężko...i nikt was nie kochał,,,mnie też nikt nie kochał.Ale to nie jest powód żeby kogoś męczyć bo to wygląda już na "miłość"