Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Przedawkowanie leków
Co myślicie o popełnieniu samobójstwa z przedawkowania leków plus połączenie ich z alkoholem? Macie jakiś pomysł jaki lek można przedawkować?
Re: Przedawkowanie leków
Najlepiej żaden
Proszę pomóżcie. Jestem schorowany na maksa, diagnozę mam schizofrenia paranoidalna i mam taki problem, że katolicy mszczą się na mnie na maksa. Tak się mszczą, że żyć nie mogę. Przypuszczam, że ugadali, że jestem opętany przez szatana i trzeba mnie zabić. Że przynoszę pecha. Nie mam pojęcia co robić. Boję się, że nikt nawet nie przyjdzie na mój pogrzeb. W głowie pojawiają mi się myśli, żeby popełnić samobójstwo przy kościele, żeby ludzie zrozumieli, że *słowo niedozwolone* mać jestem chory i to poważnie i choremu trzeba pomagać.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To są tylko Twoje urojenia. Samobójstwo to nie jest rozwiązanie. Wyzdrowiejesz z tego trochę i zobaczysz, że byłeś w błędzie.
Szóste przykazanie mówi jasno: Nie będziesz zabijał.
Szóste przykazanie mówi jasno: Nie będziesz zabijał.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
To z katolikami to na bank urojenia.
Może skoro jesteś zdesperowany i myślisz o większej ilości leków, pogadaj z lekarzem o podwyższeniu dawki. Zabić się tym, nie zabijesz ale może znikną myśli o zmowie katolików.
Może skoro jesteś zdesperowany i myślisz o większej ilości leków, pogadaj z lekarzem o podwyższeniu dawki. Zabić się tym, nie zabijesz ale może znikną myśli o zmowie katolików.
i tutaj się zgadzam z Panem Klucz Żurawiklucz żurawi pisze: ↑pn maja 18, 2020 2:16 pm To z katolikami to na bank urojenia.
ps jestem ateistą

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Mnie już kilka razy próbowali zabić , ale ktoś inny , nie katole. Szpital, leki i śwaidomość że to choroba , bardzo pomaga.
Katolicyzm to kwintesencja polskości. Wiedzieli o tym i Hitler i Stalin, zabierając się za nas. Może część z nas dąży do jakiegoś nowego socrealizmu. To nie Nowa Wiara jaką opisuje Czesław Miłosz w "Zniewolony umysł". Może jesteśmy świadkami obecnej epoki, często chcemy dystansu wobec skrajnych poglądów. Psychiatrzy to chyba też ateiści, bo kto stworzył formułkę "psychoza-stan, w którym człowiek widzi, słyszy lub czuje rzeczy których nie ma"???
Każdy literaturoznawca Ci to powie. Gdy przez faszystów miała być zgładzona polska inteligencja, nie pominięto duchownych. Jak przypomną mi się inne przykłady, to dam Ci znać.
- Catastrophique
- bywalec
Katolicyzm swiadczy o tym, ze nasz kraj jest mocno zacofany. Pod wzgledem samodzielnego myslenia.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Jednak możesz też przeżyć taką próbę, ale zostać kaleką, np. z rozwaloną wątrobą albo z nasiloną demencją.
Więc... nie warto

W 2013 roku połknąłem cały słoik neuroleptyków i leków przeciwbólowych,wcześniej upijając się alkoholem.Zrobiłem to w lesie żeby nikt mnie nie zdążył znaleźć.Minęły trzy doby zanim mnie znaleźli.Do szpitala trafiłem z niepracującymi już nerkami i oparzeniami trzeciego i czwartego stopnia po kontakcie z prądem(do dzisiaj nie wiem jak do tego doszło).Nic poważnego mi się nie stało.Trzeba mieć wyjątkowego pecha żeby zabić się lekami,dużo bardziej prawdopodobne jest trwałe kalectwo niż śmierć.Zrobiłem to pod wpływem urojeń - myślałem że świat mi się zawalił a to "tylko" urojenia które minęły po tym zdarzeniu.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Typysport - wyobraź sobie co będziesz czuł kiedy po nieudanej próbie będziesz musiał spojrzeć w oczy swojej matce wiedząc co przez Ciebie przeżyła...
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Wiem jak jest ci ciężko. Tu wszyscy mamy to samo. Są lepsze i gorsze dni i nie warto tracić zdrowia dla tych drugich. Lekami się nie zabijesz, a jedynie możesz zostać kaleką do końca życia. Sama miałam 2 próby samobójcze i wiem coś na ten temat. Wytrzymaj, zmień leki, a nuż będzie lepiej.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Schizofrenicy lub ludzie wrobieni w schizofrenię muszą wybrać życie egoistyczne i skoncentrować się powinni na sobie.
Tylko z egoizmem mogą trochę otrząsnąć się z brudów, a nie że ty będziesz zamartwiał się o innych, lub myślał co ten inny myślał.
Ten ktoś znowu Ciebie przekręci, a Ty wrócisz pod kroplówkę lub podwieszą twe łóżko do sufitu w szpitalu i będziesz znowu w szambie, na dnie.
Tyle w temacie.
Tylko z egoizmem mogą trochę otrząsnąć się z brudów, a nie że ty będziesz zamartwiał się o innych, lub myślał co ten inny myślał.
Ten ktoś znowu Ciebie przekręci, a Ty wrócisz pod kroplówkę lub podwieszą twe łóżko do sufitu w szpitalu i będziesz znowu w szambie, na dnie.
Tyle w temacie.
Moja mama to się do mnie nie przyznaje i uważa, że dobrze mi tak. Mi to lotto co ona sobie pomyśli. Myślicie, że popełnienie samobójstwa przy kościele to dobry pomysł? Jak ludzie mogą to odebrać?
Nie rób tego. Jak masz myśli samobójcze to idź do lekarza. Samobójstwo to nie rozwiązanie problemów to poddanie się. Bądź silny. I przestań świrować z tym kościołem. Tam nie ma zła jest za to kilka moherów, które przyszły odmówić zdrowaśke.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
No człowieku jestem ateistą i coś tym katolikom odjebało i sobie żarty ze mnie robią. Nawet chcieli mnie na siłę zmusić, żebym przez pół roku codziennie do kościoła chodzić. Ja nie wiem co oni sobie ubzdurali. Jacyś pojeby.
W jaki sposób usiłowali cię zmusić, kto?
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje