Egzystencja trudna. Jak sobie radzisz ?
Moderator: moderatorzy
- PRZEPIĘKNO WYLECZENIE
- bywalec
Egzystencja trudna. Jak sobie radzisz ?
Egzystencja trudna. Jak sobie radzisz ? Z jakich sposobów korzystasz ?
Re: Egzystencja trudna. Jak sobie radzisz ?
ze tak powiem... amputuje każde pragnienie czy nie czuć bólu jaki mógłby się zrodzić z niemożnością realizacji jego...
Dobrze się czuje tylko wtedy gdy nic nie robię.... tylko wtedy mam wrażenie, że nie marnuje czasu... tak jakoś posłało się w moim umyśle. Że tak powiem lubie podejmować tylko produktywne działania a mało takich jeżeli nie żadne na moim horyzoncie. Oczywiście jest to stan chwilowy, chyba potrzebuje takiego etapu w moim życiu. Nic od siebie nie wymagam... odpoczywam. Drażni mnie ten korona wirus gdybym miał w sobie moc, albo jakąś władzę to kazałbym mu wypier.dalać. Dla mnie świat jest mało pozbawiony wartości aby się w nim narodzić i bez koronawirusa. Czasami myślę, że jestem dobrym Ojcem bo moje dzieci nieistnieją
Dobrze się czuje tylko wtedy gdy nic nie robię.... tylko wtedy mam wrażenie, że nie marnuje czasu... tak jakoś posłało się w moim umyśle. Że tak powiem lubie podejmować tylko produktywne działania a mało takich jeżeli nie żadne na moim horyzoncie. Oczywiście jest to stan chwilowy, chyba potrzebuje takiego etapu w moim życiu. Nic od siebie nie wymagam... odpoczywam. Drażni mnie ten korona wirus gdybym miał w sobie moc, albo jakąś władzę to kazałbym mu wypier.dalać. Dla mnie świat jest mało pozbawiony wartości aby się w nim narodzić i bez koronawirusa. Czasami myślę, że jestem dobrym Ojcem bo moje dzieci nieistnieją
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Re: Egzystencja trudna. Jak sobie radzisz ?
Jest różnie. Czasami działam jakby nie było żadnych problemów. Czasami działam na pustym baku i jedyne co potrafię zrobić to kopiuj i wklej. Dobrze że chociaż hobbi mam. Przynajmniej czas zwolnił i pod koniec dnia mam wrażenie że dużo się działo.