o sobie

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

o sobie

Post autor: piotr 84 »

Postanawiam
ta postanawiam
predzej sie nasmieje z tego po raz setny niz zebym po raz setny oszukiwal samego siebie
moim udzialem jest byc kretynem ktory szczyci sie norma intelektualna ale wlasnie jest inbecylem mentalnym
gdy inni sie starali ja mialem wywalone
gdy inni sie czesali ja rozczochrany chodzilem
zebow od dziecinstwa nie mylem i romans moj krotki z amfetamina teraz zebow nie mam
jednak nadal zyje i wiecie co jednak sobie postanowie nie byc debilem z powolania
mentalnym
moze wreszcie uda mi sie byc jak inni
uczesany i przezorny
nie taki szczery do bolu bo sam Jezus uczyl badzcie przebiegli jak weze
nie umialem lecz zawsze sie staralem byc czysty jak golebica ale to zadna dla mnie chwala trzeba byc madrym dbac o swoje
nie zeby konformista ale jednak tej zdrowej chytrosci troche
No i o wyglad zadbac tez
bo i tego nie umialem raz ze nie bardzo mi zalezalo dwa nie chcialo sie czesto jednak ta niechec wynikala z anhedoni co odbiera radosc dzialania
wiec postanawiam w hooja nie walic i chodzic do lekarza jakby depresja chciala mnie dopasc spowrotem
tak jak teraz lecze ten uroczy stan hipomani ktory mam dzieki tobie
nie bede w hooja walil bo niby kogo walilem
przeciez siebie a wazną osobą jestem
To wszystko dzieki niej jak mialem przez wiekszosc zycia wywalone niebieski ptak i nie ma w tym nic z romantyzmu tak teraz biore sie za siebie jeszcze miesiac bede wygladal i zachowywal sie inaczej
bede dbal o fryzure i asertywny sie stane jak prawdziwy facet
Potem tylko konsekwentnie sie tego trzymac i tutaj tez jest problem
bo konsekwentny zdyscyplinowany nigdy nie bylem za to zawsze fiu bzdziu w glowie lecz teraz sie uda i pierwszy raz sie uda ze dotrzymam tego co postanowilem przekonasz sie mala o tym
Obiecuje
ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”