ile czekać na decyzję?
Moderator: moderatorzy
ile czekać na decyzję?
Ile mniej-więcej czeka się na decyzję o przyznaniu renty? Czytam w internecie, że miesiąc, ale bywa szybciej? Zależy mi na czasie, bo bez renty nie mogę rozpocząć terapii, zostaje mi szpital a to katownia...
Czy będę mógł się jeszcze wykaraskać z tych "żółtych papierów", czy to już wyrok na zawsze?
Czy będę mógł się jeszcze wykaraskać z tych "żółtych papierów", czy to już wyrok na zawsze?
Re: ile czekać na decyzję?
.
// Albo pomagasz, albo stawiasz kropki, to jest bardzo nieładnie, kiedy ktoś potrzebuje pomocy a ty kasujesz swoją odpowiedź... - Maxi
Przestań mnie pouczać.
z zusu ok. 2 tygodni do miesiąca
// Albo pomagasz, albo stawiasz kropki, to jest bardzo nieładnie, kiedy ktoś potrzebuje pomocy a ty kasujesz swoją odpowiedź... - Maxi
Przestań mnie pouczać.
z zusu ok. 2 tygodni do miesiąca
Ostatnio zmieniony sob mar 16, 2019 3:04 pm przez swtern, łącznie zmieniany 2 razy.
Dowiem się? Czekam już 4 dni.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Poza tym, mój drogi od tego tu jestem żeby pouczać, żeby nie robić na złość komuś, kto szuka odpowiedzi.z zusu ok. 2 tygodni do miesiąca
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
No ale chyba dopuszczasz do siebie myśl,że ktoś może zmienić zdanie, a nawet sie z niego wycofać?Maksymiliana pisze: ↑sob mar 16, 2019 3:42 pmPoza tym, mój drogi od tego tu jestem żeby pouczać, żeby nie robić na złość komuś, kto szuka odpowiedzi.z zusu ok. 2 tygodni do miesiąca