Niewłaściwe zachowanie użytkownika F20
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Niewłaściwe zachowanie użytkownika F20
Piszę publicznie, aby więcej osób zdawało sobie z tego sprawę.
F20 wyżywa się na czacie na innych. Trwa to od jakiegoś czasu. Nie sądzę aby jakakolwiek uwaga (a próbowałem) przemówiła mu do rozsądku, więc sugeruję odebranie mu statusu Zaufanego na jakiś czas.
Poza tym, wprowadza nieprzyjemną atmosferę i tworzy kłótnie.
Rozumiem, że F20 cierpi, ale należy chociaż trochę panować nad sobą - jesteśmy ludźmi, mamy wybór jak się zachować.
Sądzę też, że na forum powinny być wprowadzone widoczne ostrzeżenia, za zachowania szkodzące innym użytkownikom.
F20 wyżywa się na czacie na innych. Trwa to od jakiegoś czasu. Nie sądzę aby jakakolwiek uwaga (a próbowałem) przemówiła mu do rozsądku, więc sugeruję odebranie mu statusu Zaufanego na jakiś czas.
Poza tym, wprowadza nieprzyjemną atmosferę i tworzy kłótnie.
Rozumiem, że F20 cierpi, ale należy chociaż trochę panować nad sobą - jesteśmy ludźmi, mamy wybór jak się zachować.
Sądzę też, że na forum powinny być wprowadzone widoczne ostrzeżenia, za zachowania szkodzące innym użytkownikom.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Niewłaściwe zachowanie użytkownika F20
Mi F20 pomógł bo widać dzięki jego akcji że forum nic nie daje, i warto rzadziej tu wpadać, albo w ogóle tego nie robić!
Jeszcze napisał, że rozgłośni sprawę w mediach czym jest to forum. Dobry żart.
Jeszcze napisał, że rozgłośni sprawę w mediach czym jest to forum. Dobry żart.
nic
- Catastrophique
- bywalec
Niezamierzona autoironia chyba.
Tak sie sklada, ze jego obecnosc, gdy dokucza innym i wyżywa sie, odstrasza wiele osob.
Tik tak tik tak

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
F20 atakuje ludzi na czacie ponieważ uważa że dane osoby tworzą na forum patologię, dlatego że chce przed nimi chronić innych użytkowników których uważa za niewinnych.
Sugeruje to, że ma problemy z podziałem ludzi na lepszych i gorszych.
Ma mentalność Judasza, jeżeli sprzeda forum mediom to będzie pretekst do wprowadzenia cenzury.
Sugeruje to, że ma problemy z podziałem ludzi na lepszych i gorszych.
Ma mentalność Judasza, jeżeli sprzeda forum mediom to będzie pretekst do wprowadzenia cenzury.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
śmierdzi doliną elfów. nikt tym bardziej media nie są zainteresowane tym forum. nie siej chaosu.Juliusz Bulwa pisze: ↑pn gru 17, 2018 8:41 am Ma mentalność Judasza, jeżeli sprzeda forum mediom to będzie pretekst do wprowadzenia cenzury.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Społeczeństwo ma chorych za upośledzonych, prędzej rzuci się chorym do gardeł jak dowie się że są w stanie prowadzić swoje forum niż zaakceptuje ich inteligencję.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Catastrophique
- bywalec
Przesadzasz, znacznie. Nie jestesmy czarni, nie zyjemy w przeszlosci, a spoleczenstwo to nie Ku Klux Klan.Juliusz Bulwa pisze: ↑pn gru 17, 2018 3:40 pm Społeczeństwo ma chorych za upośledzonych, prędzej rzuci się chorym do gardeł jak dowie się że są w stanie prowadzić swoje forum niż zaakceptuje ich inteligencję.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
A nie, ja jednak jestem czarny.
Tik tak tik tak

- Słonecznik1
- bywalec
Nie wiem czy to ten F20 ale chyba tak co kiedyś pisał że ciągle w życiu ma jakieś psychiczne drażnienie .On jest chyba strzępkiem nerwów nie wiem
- Słonecznik1
- bywalec
niewiem co napisał ale tutaj nie łatwo o kłótnie...jak nie ma co robić a mu to pomaga trochę to niech pisze i krzyczy w necie na forum ale nie wiem nie było mnie o co b
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
F20 pisał, że forum zawiera treści niekoniecznie dobre dla nieletnich i że studenci psychologii ćwiczą na chorych.