nieznane siły, energie na świecie
Moderator: moderatorzy
nieznane siły, energie na świecie
Hej
Jakby ktoś zapytał mnie 2 lata temu czy w takie cos wierze to nie nie uwierzylabym, ale oprócz tego ze chyba mam cos w rodzaju schizofrenii czy cos to zdarzylo sie cos czego nie rozumiem, uzywaam komórki glosy mówią patrz patrzę na komórkę i za 20 sekund wylacza sie telefon albo jak leżałam na sofie to glosy mówią żarówka i po chwili sie zgasila, albo poszlam po piwnicy i glosy powiedziały mi jak wracałam ze ktos przyjechał patrzę a mój tato przyjechał , jak glosy jakos akceptuje powiedzmy na tyle ze rozumiem ze to zaburzenie to niech ktos wytłumaczy mi jakim cudem one wiedziały te rzeczy ?
Jakby ktoś zapytał mnie 2 lata temu czy w takie cos wierze to nie nie uwierzylabym, ale oprócz tego ze chyba mam cos w rodzaju schizofrenii czy cos to zdarzylo sie cos czego nie rozumiem, uzywaam komórki glosy mówią patrz patrzę na komórkę i za 20 sekund wylacza sie telefon albo jak leżałam na sofie to glosy mówią żarówka i po chwili sie zgasila, albo poszlam po piwnicy i glosy powiedziały mi jak wracałam ze ktos przyjechał patrzę a mój tato przyjechał , jak glosy jakos akceptuje powiedzmy na tyle ze rozumiem ze to zaburzenie to niech ktos wytłumaczy mi jakim cudem one wiedziały te rzeczy ?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: nieznane siły, energie na świecie
Głosy to twoja własność, twoje myśli, masz dar przewidywania przyszłości, ale domyślam się że w dzieciństwie miałaś podobnie ale odrzuciłaś ten dar i stąd konflikt wewnętrzny i rozdarcie psyche na głosy, czyli część ciebie która domaga się uwagi.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Nie,nigdy nie miałam wcześniej tak że wiedziałam ze zaraz żarówka nagle sie wyczerpie czy ze telefon sie wylaczy bo skąd? Nie miałam pojecia ze wogole cos takiego będzie mieć miejsce jak sie mi zaczely takie "rzeczy" to na poczatku przed slyszeniem głosów myślałam ze jestem głównym czynnikiem czy sprawca tego ze słońce świeci jak wychodziłam na papierosa jak chwile palilam albo ze nagle zaczyna padać deszcz jak wyszłam albo ze sie nagle z pochmurnej pogody strumienie słońca nagle tylko mnie oświetlają, potem zauwazylam ze przy mnie urządzenia wysiadają, gasną albo działają szybciej no ale da sie to wyjaśnić a to ze glosy które przeciez są wytworem mojej mózgu chyba ze one wcześnie wiedza co sie stanie przed tym zdarzeniem to nie potrafię tego wytlumaczyc
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ja tylko wyłączałem korki w psychiatryku jak się wkurzałem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ok, nie tylko. Można dzięki temu tworzyć wydarzenia o małym prawdopodobieństwie.
Jak pewnie wiesz z fizyki i chemii, nie ma stałych miejsc wystąpienia elektronu jest prawdopodobieństwo.
Ale gdy umieszczasz atom w silnym polu elektrostatycznym to miejsca wystąpienia elektronu się wyginają w kierunku bieguna dodatniego.
Tak przekierowujesz prawdopodobieństwa zdarzeń, możesz nazwać to generowaniem farta.
To jedna z umiejętności.
Kolejna gdy sterujesz elektrycznością mózgu drugiej osoby to możesz zmieniać jej fazę świadomości np. na dowolną po dowolnym narkotyku którego próbowała wcześniej.
To kolejna.
Możesz myśleć też z prędkością drgań elektronów i tworzyć w głowie alternatywne Ziemie. Możesz ułożyć urojenia w chronologiczną linię. Możesz być szybsza od głosów.
Ta najfajniejsza.
Masz podobnie jak ja, może masz umiejętności których ja nie mam?
Jak pewnie wiesz z fizyki i chemii, nie ma stałych miejsc wystąpienia elektronu jest prawdopodobieństwo.
Ale gdy umieszczasz atom w silnym polu elektrostatycznym to miejsca wystąpienia elektronu się wyginają w kierunku bieguna dodatniego.
Tak przekierowujesz prawdopodobieństwa zdarzeń, możesz nazwać to generowaniem farta.
To jedna z umiejętności.
Kolejna gdy sterujesz elektrycznością mózgu drugiej osoby to możesz zmieniać jej fazę świadomości np. na dowolną po dowolnym narkotyku którego próbowała wcześniej.
To kolejna.
Możesz myśleć też z prędkością drgań elektronów i tworzyć w głowie alternatywne Ziemie. Możesz ułożyć urojenia w chronologiczną linię. Możesz być szybsza od głosów.
Ta najfajniejsza.
Masz podobnie jak ja, może masz umiejętności których ja nie mam?
Ja w jednym zakladzie pracy jak bylam to po miesiącu wywiad prąd i bylo ciemno ludzie mówili ze jak tu pracują to nie zdarzyło sie to,niewiem czy to ma związek ale tez wtedy byłam wkurzona strasznie i zmęczona po za tym wtedy myślałam ze to moja energia ale tez innych ludzi to być może spowodowala,czasami glosy w określonych sytuacjach międzyludzkich kazaly cos robic i jak ich sluchalam to byly dymy bo ludzie przy mnie sami nie wiedzieli co robią i zachowywali sie jakby po czymś mocnym ale nie podobało mi sie to i przestalam ich słuchać.Ja sobie tlumaczylam te "przepowiadajace glosy" jako jakies energie tzn jako czysta nauka itp ale potem myślałam ze to może jakies dusze zmarłych w co na pewno nie wierze ale chciałam jakiegos innego wytłumaczenia jak prawa fizyki itp i sie zastanawiałam nad cala reszta o której gdzies uslyszalam
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Te głosy to tylko i wyłącznie ty, zagubiona energia której nadajesz kształt.
Jak się wkurzysz to możesz również wyciszać fale elektromagnetyczne wokół siebie, np. wyciszyć radio.
Możesz przekierować głosy na radio, możesz sterować sygnałem w telewizorze tworząc filmy, z tym uważaj bo jak ludzie je oglądają to możesz mieć problemy, w szpitalu musiałem pochować gazety z programem TV bo powstawał za duży chaos. Możesz również stać się przekaźnikiem internetu jak nie masz do niego dostępu, możesz też wytłumić internet.
Jak przesadzisz z ilością włożonej energii to musisz ją pobierać z otoczenia, ja zbudowałem w szpitalu równanie które mnie zasilało. Szybko liczysz i dopisujesz niewiadome opisując je, ja zbudowałem z pacjentów procesor.
Korzystanie z tego robi z ciebie wampira energetycznego, tworząc równanie wykazujesz się empatią ponieważ zwracasz pobieraną energię w innej formie. 1=1 i nic nie kradniesz tylko zmieniasz formę.
Jak się wkurzysz to możesz również wyciszać fale elektromagnetyczne wokół siebie, np. wyciszyć radio.
Możesz przekierować głosy na radio, możesz sterować sygnałem w telewizorze tworząc filmy, z tym uważaj bo jak ludzie je oglądają to możesz mieć problemy, w szpitalu musiałem pochować gazety z programem TV bo powstawał za duży chaos. Możesz również stać się przekaźnikiem internetu jak nie masz do niego dostępu, możesz też wytłumić internet.
Jak przesadzisz z ilością włożonej energii to musisz ją pobierać z otoczenia, ja zbudowałem w szpitalu równanie które mnie zasilało. Szybko liczysz i dopisujesz niewiadome opisując je, ja zbudowałem z pacjentów procesor.
Korzystanie z tego robi z ciebie wampira energetycznego, tworząc równanie wykazujesz się empatią ponieważ zwracasz pobieraną energię w innej formie. 1=1 i nic nie kradniesz tylko zmieniasz formę.
Nie wszystko rozumiem ale wiem ze tak jest. bo niewiem ale chyba u mnie jest troche inaczej ja sama mysle ze ludzie wokół mnie zaczynają sie drapać albo miec nagle napady kataru kaszlu itp jak moja energia jest zwiekszona, albo czasami nie mam kontaktu z światem tzn fizycznie czuje ze nie ma polaczenia i wtedy np zaczynam slyszec dzwieki z bloku jakby do mnie naplywaly bardzo glosno bardzo itp albo widziałam tez często jak bylo jasno a po chwili ciemniejsze swiatlo albo widzę często jak swiatla sie robią jakby miały sie zgasić po co jakis czas mrugają albo w ciemności widzę blyski, widziałam tez cienie tzn duchy zwierząt biegnące albo postacie przede mną ciemne których nie bylo,a z tym uwazaniem to chodzi Ci o to ze można wiele chaosu narobić tak? Bo czasami glosy mnie ostrzegają ze jak cos zrobie nie tak jak chca to będzie zle.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Musisz bardzo ostrożnie podchodzić do rzeczywistości, w schizofrenii należy zawsze mieć na uwadze równowagę pomiędzy porządkiem i chaosem.
Nie wszystko co wydaje się twoim dziełem jest nim w rzeczywistości, można dużo ale nie wolno brać wszystkiego na siebie i do siebie.
Nie wszystko co wydaje się twoim dziełem jest nim w rzeczywistości, można dużo ale nie wolno brać wszystkiego na siebie i do siebie.
W sumie to nawet nie wiem czy to schizofrenia z lekarskiego punktu widzenia.Wiesz ja kiedys myślałam ze na pewno ja wywoluje słońce i gaszę lampy albo na odwrót ale np. Kiedys w silnym stresie w sytuacji dla mnie bez wyjścia nagle wyszlo słońce na ten moment i nie wierze ze to nie z mojego powodu albo te glosy które mówią ze cos sie zdarzy i tak naprawde jest.albo jak ludzie nagle kaszla czy sie drapią jak w jakiejś alergii no i nawet oni są zdziwieni bo mowia ze niewiedza co sie stalo ze nagle maja taki napad i to akurat kolo mnie ito jest naprawde tak jak pisze.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Wywoływanie takich zjawisk jest niemożliwe jak zaświecenie Słońca, może to było UFO.
Ja stworzyłem sobie w umyśle etykietkę 'magia' na zjawiska których nie mogę wyjaśnić,
wiem że się one dzieją ale ignoruję je i przyjmuję z chłodnym spokojem.
Nie warto tracić życia na analizy spraw daleko wykraczające poza zrozumienie,
już przez to przechodziłem że analizowałem ale nauczyłem się odpuszczać i uziemiać.
Ja stworzyłem sobie w umyśle etykietkę 'magia' na zjawiska których nie mogę wyjaśnić,
wiem że się one dzieją ale ignoruję je i przyjmuję z chłodnym spokojem.
Nie warto tracić życia na analizy spraw daleko wykraczające poza zrozumienie,
już przez to przechodziłem że analizowałem ale nauczyłem się odpuszczać i uziemiać.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Mężczyzna będzie walczył z głosami i korzystał ze zdolności świadomie, kobieta podda się głosom i będzie korzystała intuicyjnie.
no dobra ale jak takiego demona czy ta negatynwa sile wypedzic zeby sobie poszla dalej ?
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Kiedyś czytałem o konferencji ludzi z jakimiś nadprrzyrodzonymi cechami to oni byli śledzeni przez różne służby wywiadowcze.
Są na ziemi i niebie rzeczy o których nie śniło się fizjonomom. Ale tak na poważnie to jest masa rzeczy o których nie tylko my nie mamy pojęcia. Najwięksi naukowcy gów...o wiedzą o świeci i wszechświecie. Albo coś tam wiedzą i nam nie powiedzą, bo mogłoby to wstrząsnąć fundamentami życia ludzi na ziemi.