Rispolept Consta- czy podają go tylko w szpitalu?
Moderator: moderatorzy
Rispolept Consta- czy podają go tylko w szpitalu?
Wiatam.
Lekarz na wizycie wspomniał że zamieni mi tabletki na zastrzyki ,ja byłem w szoku i nie zdążyłem sie dopytać czy będe musiał isć do szpitala na oddział, a tak wogóle to sie bardzo tego leku boje ,biore rispolept 6mg w tabletkach i mam silne lęki i niepokoje ,kiedyś go chciałem teraz juz nie ,watpie ze bede sie lepiej po nim czól,chociaż wolał bym brać zastrzyki dla wygody.
Czy Rispolept Consta można pierwszy raz przyjąć poza szpitalem?
Lekarz na wizycie wspomniał że zamieni mi tabletki na zastrzyki ,ja byłem w szoku i nie zdążyłem sie dopytać czy będe musiał isć do szpitala na oddział, a tak wogóle to sie bardzo tego leku boje ,biore rispolept 6mg w tabletkach i mam silne lęki i niepokoje ,kiedyś go chciałem teraz juz nie ,watpie ze bede sie lepiej po nim czól,chociaż wolał bym brać zastrzyki dla wygody.
Czy Rispolept Consta można pierwszy raz przyjąć poza szpitalem?
skorpion :0)
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Rispolept Consta- czy podają go tylko w szpitalu?
Jak Ci ten lek będzie pomagał to spoko, tylko uważaj na skutki uboczne, nie każdy je ma ale znam osoby które się borykają ze skutkami. Myślę że ten lek można przyjąć poza szpitalem.
Wydaje mi się, że niewłaściwie podchodzisz do leczenia.
Lekarz nie może Ci nakazać brać zastrzyki lub pójść do szpitala.
Może zaproponować i to i to uzasadniając na przykład płynącymi z tego korzyściami.
(nie twierdzę, że to zły lek w Twym przypadku, wspominam tylko o tym, byś nie bał się lekarza i współpracy z nim).
Lekarz nie może Ci nakazać brać zastrzyki lub pójść do szpitala.
Może zaproponować i to i to uzasadniając na przykład płynącymi z tego korzyściami.
(nie twierdzę, że to zły lek w Twym przypadku, wspominam tylko o tym, byś nie bał się lekarza i współpracy z nim).
Mam pytanie czy po zastrzykach z Consty serducho też tak szybko nagrzmaca ,ma się silni zgagę ,dużo się śpi po 12 godzin i mocno tyje? Jest jakaś różnica między tabletkami a zastrzykami , zastrzyki są lepsze??
skorpion :0)
Niekoniecznie - ja dostaję w gabinecie u mojej pani doktor. Nie mam skutków ubocznych. Może otyłość, ale ja od zawsze byłem gruby, może mi się tylko apetyt zwiększył.