Moderator: moderatorzy
Nie jestem pewien czy jako nowy użytkownik masz prawo zakładać nowe wątki.Litte mice pisze: ↑czw lis 23, 2017 5:56 pm Witam.jestem tu nowa nie wiem jak założyć nowego posta,gdzie są te funkcje?
.od czterech lat przyjmuję rispolept consta w zastrzyku co 14 dni. miałam 3epizody ostrej psychozy wg pani doktor.skutki leku są okropne.nigdy nie miałam żadnych omamów i halucynacji czy głosów .myśli samobujczych itd itp. czy diagnoza jest prawidłowa.odstawiłam od miesiąca lek.czuje się normalnie tak samo jakbym go brała.jedynie co pozostawił po sobie lek to 40 kg nadwagi granice cukrzycy i rozwaloną tarczycę, i hiperprolaktemię
nieregularne miesiączki.która trwa mimo odstawienia leku. czy są osoby które biorą ten lek bądz go odstawiły i chciały by ze mną porozmawiać.
To my zapraszamy.10 POSTÓW I CHAT Ci sieodblokuje automatycznieLitte mice pisze: ↑czw lis 23, 2017 6:22 pm dziękuje za odp. czyli megaprolaktymię da się leczyć.super. mam ją od 4 lat ale lekarz psychiatrii nigdy nic nie mówił zeby coś z tym robić( jedyne obiawy to non stop cieknące mleko i tak od 4 lat myślałam ze to norma polekową.mąż zabronił i czytać o skutkach rispoleptu itd. ale z czystej ciekawości zaczęłam czytać fory.ale mam już dość. odstawiłam lek na własną rękę.nie mam skutków ubocznych poodstawiennych. jedynie ta hiperprolaktemia,która się utrzymuje po odstawieniu leku.nieregularne miesiączki.wyniki wkraczające prawie w niedoczynność tarczycy. wogóle jestem wkurzona że żyłam w takiej nieświadomości przez lata co leki robią z ludzmi.jestem wkurzona. NA PEWNO pójdę do endokrynologa.dzięki.jeśli sa osoby które chcą ze mną pogadać to zapraszam.
Ciężko jest dobrac lekLitte mice pisze: ↑czw lis 23, 2017 6:28 pm aha.dzięki.na pewno będę pisać. muszą ni ustawić ewentualnie inne leki,albo całkowicie odstawie leki i zobaczymy co będzie sie działo.jesli mimo brania leków "psychozy" wracały to gdzie jest sens.