ZELDOX - złe sny

ziprasidon

Moderator: moderatorzy

Ola07
bywalec

ZELDOX - złe sny

Post autor: Ola07 »

Mam pytanie... Od trzech miesięcy biorę ZELDOX a od jakiegoś miesiąca niemalże bez przerwy dręczą mnie koszmary nocne.Nie mam problemów z zasypianiem, tylko te złe sny...:(
Czy ktoś z Was ma podobne doświadczenia?

I w ogóle jak się czujecie na ZELDOXIE??

Z góry dziękuję za informacje:)
zero
zaufany użytkownik

Post autor: zero »

Olu Zeldox jest bardzo drogi i nie refundowany.prawdopodobnie nikt z forumowiczów nie próbowal tego leku.choć moze ktoś sie odezwie :roll:
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Moj brat też dobrze funkcjonował po tym leku, ale szkoda, że mu nie pomógł...
A moja rada... jak śpię na boku nic mi się nie śni...
Spróbuj :D
Awatar użytkownika
krys840
zaufany użytkownik

Re: ZELDOX - złe sny

Post autor: krys840 »

To jeden z objawów ubocznych, wyliczonych w ulotce. Też mi się przytrafiło z wieeeloma innymi objawami. Sen jest swego rodzaju odzwierciedleniem ogólnego stanu fizycznego. Czy śnimy na jawie czy we śnie, to ich tematyka i nastrojowość, intensywność odczuć itd., dużo mówią o naszej sytuacji życia - wewnętrznej i zewnętrznej. Trzeba się nauczyć czytać. Po prostu po leku gorzej funkcjonujesz, bo cię wyniszcza, trawi, więc sny są adekwatne do potencjalnych skutków leczenia...
Wówczas światło księżyca będzie jak światło słoneczne, a światło słońca stanie się siedmiokrotne, jakby światło siedmiu dni - w dniu, gdy Pan opatrzy rany swego ludu i uleczy jego sińce po razach.Izaj.30,26 - Psychoza.

Wróć do „zeldox”