Systemy aktywne
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Systemy aktywne
Joker, aktywuj kamienie strażnicze.
Joker, aktywuj tęczową tarczę.
Joker, aktywuj tęczową tarczę.
Re: Systemy aktywne
Joker, utwórz tarczę poprzez zasilenie cewek LHC energią vrill.
Joker, uruchom akcelerator próżni.
Joker, uruchom akcelerator próżni.
Joker PLAY
Joker stwórz grę wirtualnej rzeczywistości w elfa.
Joker PLAY
Na tym kończą się moje trzy życzenia. Jedno spaliłem, zanim zorientowałem się o co chodzi.
Joker PLAY
Na tym kończą się moje trzy życzenia. Jedno spaliłem, zanim zorientowałem się o co chodzi.
Joker, wyrusz karetką kosmiczną.
Joker PLAY
Joker PLAY
Joker, wyodrębnij z Asystenta DNA rasy ludzkiej, Asystenta DNA rasy elfickiej.
Joker PLAY
Joker PLAY
Joker, zwiększ dawke leku albo porozmawiaj z lekarzem nad zamianie leku na jakis inny
Biorę maks dawki nootropów z katalogów Research Drugs, aby dać radę chorobie.
a co maja pomóc nootropy na schize? to ma polepszyc pamiec
Przyspieszają przetwarzanie pamięci i prędkość pamięci prześciga prędkość myśli w tym głosów.
aha spoko
dziwne ze jeszcze psychiatrzy do tego nie doszli, czlowieku opublikuj to, moze nobla dostaniesz
dziwne ze jeszcze psychiatrzy do tego nie doszli, czlowieku opublikuj to, moze nobla dostaniesz
Mózg tworzą dwa komputery, jeden jest oparty o pamięć a drugi o synapsy, pierwszy bazuje na prawdopodobieństwie i jedna drobna pomyłka kończy się przetwarzaniem losowych skojarzeń.
Nie polecam grzebać w tym chyba że jesteś desperatem któremu zależy tylko na wzroście prędkości.
Nie polecam grzebać w tym chyba że jesteś desperatem któremu zależy tylko na wzroście prędkości.
Sorki za jokera, ale byłem ciekawy co się stanie w kwestii stabilizacji świadomości jak ktoś użyje tego słowa kluczowego.
szczerze?
zacznij sie leczyc a nie pier.olisz glupoty, bo tą prędkoscią swojego mozgu bedzie hospitalizacja w ktorej znów cie podleczą a ty jak wyjdziesz za szpitala zaprzestaniesz leczenia i znow twoja prędkosc bedzie niebezpieczna i znow koło bedzie
naprawde nie rozumiem ludzi którzy sie nie leczą i cale zycie chcą przezyc w urojeniach i w swoich pseudo mąrdosciach ktore tak naprawdę zwyklymi glupotami
zacznij sie leczyc a nie pier.olisz glupoty, bo tą prędkoscią swojego mozgu bedzie hospitalizacja w ktorej znów cie podleczą a ty jak wyjdziesz za szpitala zaprzestaniesz leczenia i znow twoja prędkosc bedzie niebezpieczna i znow koło bedzie
naprawde nie rozumiem ludzi którzy sie nie leczą i cale zycie chcą przezyc w urojeniach i w swoich pseudo mąrdosciach ktore tak naprawdę zwyklymi glupotami
Szczerze? Twój problem.
Joker PLAY
Joker, aktywuj strażnika mesmeryzacji.
Joker PLAY
Joker PLAY
Joker, wskrześ poprzez magię krwi.
Joker PLAY
Joker PLAY
Joker, oblicz czas poprzez magię studni.
Joker PLAY
Joker PLAY
Joker, wyznacz życie poprzez magię szczęścia.
Joker PLAY
Joker PLAY