Znikło mi kilka postów
Moderator: moderatorzy
Znikło mi kilka postów
Witam wszystkich długo nie byłem na forum po wejściu zauważyłem że znikło mi kilka postów i dużo funkcji na forum jest w języku angielskim moz ktoś mi pomóc
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Znikło mi kilka postów
Angielskie napisy to braki pełnego tłumaczenia dla nowszej wersji oprogramownia. Zajmę się tym oczywiście i poprawię.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Czy miałbyś jakąś wskazówkę jaki posty poznikały, np, z jakiego okresu - możliwie dokłądnie jest potrafisz, lub z jakiego wątku ?
Zasadniczo nie usuwamy postów, niemniej uległem kilku naciskom autorów niektórych wątków, którzy chcieli je koniecznie usunąć. Pozostawienie takich postów bez wątku rozpoczynającego dyskusję mijało się z celem. Nie wiem do dziś jak dobrze postąpić w takim przypadku nie odmawiać autorowi prawa do jego wątku, który rozpoczął.
Zasadniczo nie usuwamy postów, niemniej uległem kilku naciskom autorów niektórych wątków, którzy chcieli je koniecznie usunąć. Pozostawienie takich postów bez wątku rozpoczynającego dyskusję mijało się z celem. Nie wiem do dziś jak dobrze postąpić w takim przypadku nie odmawiać autorowi prawa do jego wątku, który rozpoczął.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Też zniknęło kilka moich postów z działu metody alternatywne, ale to już chyba z rok temu.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Także prosiłbym o jakąś wskazówkę co, kiedy i jak zniknęło. Przecież mam logi dokumentujące wszelkie działania forum i mógłbym te posty poszukać, ale nawet nie wiem w jakim wątki i z jakim tytułem.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Raczej nie dam rady sobie przypomnieć wszystkiego.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.