Wiara a Ojciec Dyrektor

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Darius
moderator
moderator

Wiara a Ojciec Dyrektor

Post autor: Darius »

Jak słyszę o takich księżach jak Ojciec Dyrektor Rydzyk plujący na wszystkich i ziejącego nienawiścią, czy Prałat Jankowski wypuszczający wino ze swoją nazwą i takąż linie perfum, załamuję się.
Ja swoją wiarę noszę po cichu w sercu i nie chce mieć nic wspólnego z takimi jak ONI!!!.
A jak WY???
Kocham życie - ale czy życie kocha mnie???
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

To jest tak jak Jezus powiedział - zamienili swiątynię w jaskinię zbójców :?
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

A ja tam może nie lubię ojca dyrektora ale bacznie obserwuję bitwę między mediami liberalnymi i jedyną rozgłośnią katolicką. Paradoksalnie ale radio Maryja ma sporo przyjaciół Żydów, tylko że konserwatywnych a nie komunistów. Toczy się bitwa o to jaka będzie Polska i moim zdaniem warto posłuchać obu stron. Mnie osobście nie bardzo już bawi liberalny wyścig szczurów i utarte frazesy liberałów ktzórzy przed chwilą byli komunistami.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

No jeśli SLD to liberałowie to ja jestem królewna Śnieżka :lol:
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Ja na to komin wykładam i koło dupy mi sie to trzyma. Kto chce ten słucha - nikt nie nakazuje słuchania i oglądania pierdołów. Więc zaleta demokracji która jeszcze mamy jest to że możemy komina wykładać i nie denerwować sie bucami.
fata
zaufany użytkownik

Fata

Post autor: fata »

w moich oczach świat jest tak jest wele hierarchi które muszą walczyć o przetrwanie Rydzyk walczy o kosćół i jego przetrwanie ale sam zbyt wele sobą nie reprezentuje więc nie ma odpowiednich ludzi na odpowiednim stanowisku i to dotyczy nie tylko kościoła ale ogólnie a jak nie wiadomo o co chodzi w tej całej grze na swiecie to tylko o jedno o pieniądze, władze itd i przepraszam w w tym miejscu wszystkich facetów którzy tacy nie są ale to męskie dziaółki więc cały ten "gnój" jest przez facetów bo w zyciu zawsze wygrywa silniejszy.
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Faceci może i realizują ten gnój ale na zlecenie przebiegłych kobit !!!
Awatar użytkownika
Martyna
zaufany użytkownik

Post autor: Martyna »

ojca dyktatora powinni wykluczyc z Koscioła,za szerzenie niechrzescijanskich wartosci i zycie w nie zgodzie z doktrynami kosciola...
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”