trzy dni ciemności
Moderator: moderatorzy
trzy dni ciemności
noc tak piękna
gwiazdy szaleją
jedna każdego jest
zaraz wszystko z orbit wyleci i nie ważny będzie blichtr Beunos Aries ani siermiężność najmniejszej mieściny
po przyznawani wszyscy zaczną opowiadać grzechy swe przed Bogiem i bliźnim wyznawać je i sobą
co też ważne
w ten dzień pierwszy trzech dni demonów ciemności
ciemności świat ogarną wejdą tam gdzie nie wierzą i się nie korzą wszędzie tam gdzie świat gdzie własne ja lub cokolwiek wygrywa z Bogiem
straszne i piękne to będą te dni
trzy
dni
ciemności
może to już na jesień gdy Putin z Zapadem rozkręci się
tego dokładnie nikt nie wie
kiedy to będzie
ale pewnik siostry i bracia to się stanie
gwiazdy szaleją
jedna każdego jest
zaraz wszystko z orbit wyleci i nie ważny będzie blichtr Beunos Aries ani siermiężność najmniejszej mieściny
po przyznawani wszyscy zaczną opowiadać grzechy swe przed Bogiem i bliźnim wyznawać je i sobą
co też ważne
w ten dzień pierwszy trzech dni demonów ciemności
ciemności świat ogarną wejdą tam gdzie nie wierzą i się nie korzą wszędzie tam gdzie świat gdzie własne ja lub cokolwiek wygrywa z Bogiem
straszne i piękne to będą te dni
trzy
dni
ciemności
może to już na jesień gdy Putin z Zapadem rozkręci się
tego dokładnie nikt nie wie
kiedy to będzie
ale pewnik siostry i bracia to się stanie
Ostatnio zmieniony czw kwie 27, 2017 11:20 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: trzy dni ciemności
Moim zdaniem pierwsze a pewnie nawet już niedługo będzie tzw. Ostrzeżenie gdzie każdy człowiek stanie przed Bogiem i przekona się gdzie by trafił gdyby umarł właśnie w tym momencie. Jeśli mnie pamięć nie myli czytałem że Ostrzeżenie zbiegnie się mniej więcej z czasem rozpoczęcia III Wojny Światowej a wojna coraz bardziej prawdopodobna.
Re: trzy dni ciemności
mi cały czas coś mówi czyściec
tzn nie w tym sensie żebym głosy słyszał
tzn nie w tym sensie żebym głosy słyszał