MAM IQ 145 W SKALI MIERZONEJ PRZEZ TEST IQ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
MAM IQ 145 W SKALI MIERZONEJ PRZEZ TEST IQ?
W JAKIEJ SKALI MIERZĄ TESTY KTÓRE SPRAWDZAJA IQ W SKALI CZY JESTEŚ MADRY JAK EISTEIN?
Re: MAM IQ 145 W SKALI MIERZONEJ PRZEZ TEST IQ?
Zainteresowałem się tym tematem jak wyszedlem ze szpitala, ponieważ miałem tam robiony test na inteligencję i nie podali mi konkretnego wyniku tylko wyszedł mi wynik powyżej przeciętnej. Według metody która miałem robione czyli WAIS-R najpopularniejsza metoda testu na inteligencję wynik powyżej przeciętnej jest w przedziale 110-130. Sa 3 najpopularniejsze metody nie pamiętam ich nazw. Druga punktowo jest bardzo zbliżona do metody WAIS-R. Trzecia natomiast ma większą skalę punktową w porównaniu do tych dwóch poprzednich. Jak dobrze pamietam 115 pkt w metodzie WAIS-R odpowiada 140 pkt w tej trzeciej metodzie.
Z tego co piszą w Internecie metody te 3 najpopularniejsze nie są ogólnie dostępne gdyż ciągle ich rozwiazywanie moglo by wypatrywac wynik.
Z tego co piszą w Internecie metody te 3 najpopularniejsze nie są ogólnie dostępne gdyż ciągle ich rozwiazywanie moglo by wypatrywac wynik.
Re: MAM IQ 145 W SKALI MIERZONEJ PRZEZ TEST IQ?
OJ TAM INTELIGENCJA. JAK ZORIENTUJESZ SIĘ ŻE LUDZIE SĄ GŁUPI. W WIĘKSZOŚCI. W OGÓLE JAK SIĘ SPRAWDZA ŚR. INTELIGENCJE W DANYM KRAJU. CZY WSZYSCY LUDZIE ROBIĄ TESTY IQ. JAK TO TWORZY SIĘ TA ŚR. ?