świadomość przeciętnego wyborcy partii politycznej.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- bywalec
świadomość przeciętnego wyborcy partii politycznej.
KOD. +500. ABORCJA. PODRĘCZNIKI drogie i nie można używać starszych. REFORMA szkolnictwa podstawówka czy gimnazjum. ZUS. KRUS. AFERA albo AFERY. SMOLEŃSK. NFZ. UMORZYMY WAM dług we frankach - nie wiemy jak, ale damy radę.
dlaczego dokonał pan wybory takiej, a takiej partii politycznej?
ze względu na przyjęte stanowisko w powyższych kwestiach.
czasami oglądam wiadomości to one kształtują moje wyobrażenie czym zajmuje się rząd i co się dzieje w państwie.
nie wydaje mi się, że średnio oddający głos na konkretną partie polityczną był bardziej świadomy swojego wyboru.
dlaczego dokonał pan wybory takiej, a takiej partii politycznej?
ze względu na przyjęte stanowisko w powyższych kwestiach.
czasami oglądam wiadomości to one kształtują moje wyobrażenie czym zajmuje się rząd i co się dzieje w państwie.
nie wydaje mi się, że średnio oddający głos na konkretną partie polityczną był bardziej świadomy swojego wyboru.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Re: świadomość przeciętnego wyborcy partii politycznej.
Masz rację. Tam na górze siedzą sami specjaliści od socjotechniki czy inżynierii społecznej i to oni decydują o doborze haseł, ,, programów ", obietnic wyborczych. Wystarczy tylko znajomość psychologii tłumów.
blablabla
-
- bywalec
tiaaa... socjotechnika.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Co jest na tym filmiku? Mam 8kbps neta teraz i mi nie ładuje nic więcej jak forum.
blablabla