forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Witam
Moje drzwi jeszcze dały rade ale potrzebuje pilnie gwardii,czołgów,armat,piechoty.Mam najazd gości w kapturach z kijami bejsbolowymi a ja jestem tylko w gaciach wieczorem.
Kapitanie taki wjazd zrobić Generałowi oni nie wiedzą kim jestem?Do tego mam głuche telefony dzwoń do wszystkich robimy wiec.To mi pachnie drugim Smoleńskiem.
No karuna u mnie jest teraz jakaś sekcja co są zapisy sam nie wiem.W sumie mam tyle rzeczy,że może w nowym roku zapisałbym się jakbym skończył terapie i prawko.
Tup jak by co to na policję dzwoń i tyle. Niestety czasy mamy ciężkie ,przestępczość duża więc dobrze umieć coś w samoobronie, jakiś środek obezwładniający np: gaz pieprzowy. Może to tylko burda pijacka która już się nie powtórzy. Ostrożności nigdy za wiele, uważaj na siebie.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Nie wiem jak się nazywa choroba Tupa, ale szczerze i bez złośliwości życzę mu powrotu do zdrowia.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."