jak Żyć
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Re: jak Żyć
Chciałbym żyć tak:
Rano do roboty. Zjeść śniadanie z rodziną, dostać całusa od żony, dzieci przy okazji zawieść do przedszkola. W robocie odrobić swoje. Wrócić do żony z dziećmi i dostać całusa na przywitanie. Zjeść umyć się, pójść do sąsiada pogrzać na telewizorze w fife potem piwko z nim. W domu/garażu coś porobić. Zabrać rodzine na spacer/do kina/do lunaparku/w odwiedziny do dalszej rodziny itp. Wieczorem przed telewizorem
Rano do roboty. Zjeść śniadanie z rodziną, dostać całusa od żony, dzieci przy okazji zawieść do przedszkola. W robocie odrobić swoje. Wrócić do żony z dziećmi i dostać całusa na przywitanie. Zjeść umyć się, pójść do sąsiada pogrzać na telewizorze w fife potem piwko z nim. W domu/garażu coś porobić. Zabrać rodzine na spacer/do kina/do lunaparku/w odwiedziny do dalszej rodziny itp. Wieczorem przed telewizorem
Ostatnio zmieniony śr lip 13, 2016 11:11 am przez Chwast, łącznie zmieniany 1 raz.
blablabla
- Lopez30
- bywalec
- Status: Sprzyjajacy
COCO JAMBO I DO PRZODU !!! 
NICZYM SIE NIE PRZEJMOWAĆ, DOSTOSOWYWAC SIE DO SYTUACJI

NICZYM SIE NIE PRZEJMOWAĆ, DOSTOSOWYWAC SIE DO SYTUACJI

- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Mógłbym w zasadzie napisać, że chciałbym żyć w willi z basenem, mieć porsche, łapać dorsze a w dni gorsze... marzenie tak samo nieosiągalne jak to wyżej.
blablabla
Na tropikalnej wyspie gdzie jest dostatek zasobów, a mój dom i moja rodzina są samowystarczalni i nasz wpływ na środowisko jest nieustannie przez nas wyrównywany. Musi być ciepło, słonecznie, nad morzem, pod palmami kokosowymi i, no i woda słodka jest niezbędna
. Nie chcę żyć w tym społeczeństwie. Czekam aż pochłonie je holocaust Trzeciej Wojny.

We barely remember what came before this precious moment
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
normalnie ,ja wszystko w głowie analizuję ,mogę mieć wszystko lub nie ,po co mam się wysilać? ,gorzej jak wpadniesz w obłęd i chcesz to mieć to w tedy jesteś skazany na pracę .