Windows Phone
Moderator: moderatorzy
Windows Phone
Co sądzicie o tym oprogramowaniu??
Juz troche za późno na zmianę decyzji ale postanowiłem zakupić telefon na tym oprogramowaniu... Ciekawi mnie czy ktoś z was ma jakieś zdanie na jego temat ?
Może będę mógł zaktualizować do 10tki ... Widze też że na dobrych programach jest sporo aplikacji na winde, ale z google paly bede musiał zrezygnować
Juz troche za późno na zmianę decyzji ale postanowiłem zakupić telefon na tym oprogramowaniu... Ciekawi mnie czy ktoś z was ma jakieś zdanie na jego temat ?
Może będę mógł zaktualizować do 10tki ... Widze też że na dobrych programach jest sporo aplikacji na winde, ale z google paly bede musiał zrezygnować
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
Re: Windows Phone
Jak windows, tym bardziej 10 - mocno szpiegują, będą o tobie wiedzieć niż ty sam. Sam nie używam tego typu telefonu, ale miałem okazję takim się pobawić
i zobaczyć - działa i wygląda naprawdę dobrze.
i zobaczyć - działa i wygląda naprawdę dobrze.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 06, 2016 8:15 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
W Windows Phone filmy z YouTuba (teledyski) działają w tle nawet przy wygaszonym telefonie.
Natomiast w Androidzie takich cudów nie uświadczy przez co słuchanie muzyki z YT jest mocno utrudnione gdy telefon znajduje się w kieszeni.
To taki mały plus jak dla mnie dla Windows Phone.
Natomiast w Androidzie takich cudów nie uświadczy przez co słuchanie muzyki z YT jest mocno utrudnione gdy telefon znajduje się w kieszeni.
To taki mały plus jak dla mnie dla Windows Phone.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 06, 2016 8:15 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Na mojej Lumii nie ma takiej możliwości....Matt pisze:W Windows Phone filmy z YouTuba (teledyski) działają w tle nawet przy wygaszonym telefonie.
My Way My Generation
Jak do tej pory telefon działa świetnie, system chodzi bardzo sprawnie! Nie zacina się, aplikacje ładuję bardzo szybko! Dzwoni, smsuje i przegląda www, jest też sklep dla zwiększenia możliwości Jak dla mnie super telefon za 200 zł!!
My Way My Generation