War wojna wojsko żołd

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
deadzoid666
zbanowany
zbanowany
Status: student
Gadu-Gadu: 5473221

War wojna wojsko żołd

Post autor: deadzoid666 »

Do wojska musi iść bezrobotny und inwalida and student i rencista i kobieta w ciąży i chory i rencista i emeryt i wariaci z kryminalistami i chory na głowę musi być żołnierzem i konfidenci z mącicielami i świadkowie koronni i narkomana i alkoholika w mundur ubrać i cwaniaków i frajerów do wojska i bogów und księży i króli do wojska i studentów i noworodków ze żłobka w kamasze i dać im kałasze i na żonę Natasze!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę
Awatar użytkownika
panic
zaufany użytkownik

Re: War wojna wojsko żołd

Post autor: panic »

deadzoid666 pisze:i kobieta w ciąży
deadzoid666 pisze:i noworodków
deadzoid666 pisze:i na żonę
Pomówienia i podrobione dane, żeby mnie oczerniać, żebym nie wyszedł i normalnie żył. To się nie uda.
Nie mam zamiaru się tym przejmować. Wkurza mnie tylko to, że najciemniej pod latarnią.
Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”