MOI ULUBIENI USERZY

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Guard
zaufany użytkownik
Status: bezrobotny
Kontakt:

MOI ULUBIENI USERZY

Post autor: Guard »

Bywam na tym Forum od jakiegoś czasu - fakt dość krótko, bo od wiosny zeszłego roku i zauważyłem, że niektórzy pilnie studiują posty wybranych osób i tam się dopisują, inni czytają tylko świeżynki. Ja też mam grono w którym się obracam.
Zastanawia mnie, czy to jest zasługa zainteresowania konkretnym schorzeniem, czy temperamentem wypowiadajacych się, czy śledzenie postępów wybranych użytkowników.
Są osoby, które wybitnie darzę sympatią i takie, które co kolwiek podbijają mi pingponga.
Jeśli temat znajdzie zainteresowanie, to po tygodniu wymienię tu swoich ulubionych.
POZDRAWIAM
Guard
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Ja wybieram tematy (rzadko użytkowników), które sa dla mnie ideowo niepoprwane. Nie lubie za to tego, że czesto moje posty są osatnimi w wątku. Boję się, że ludzie boja się, że udowodnie im, że są w błedzie. Okaże się, że mógłby runąć ich cały świat.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Sooshi
zaufany użytkownik

Post autor: Sooshi »

ciekawe spostrzezenie :P
ja osobiscie wybieram tematy jakie mnie tu zainteresuja w jakikolwiek sposob.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Na początku mej przygody z tym forum przewertowałem je wzdłuż i wszerz i czytałem co ciekawsze tematy, szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Teraz czytam tylko nowe posty, WSZYSTKIE nowe posty :)
Sooshi
zaufany użytkownik

Post autor: Sooshi »

eh no ja offtopa zrobie ale USER to strasznie śmieszne słowo :P :P
Awatar użytkownika
Guard
zaufany użytkownik
Status: bezrobotny
Kontakt:

Post autor: Guard »

Do JudasHonor
Twój podpis sam wiele mówi za Ciebie.
Jeśli nie mam czegoś naprawdę mądrego do powiedzenia, a jedynie chęć dołączenia do dyskusji w celu okazania stanu czuwania, to moja jasność umysłu powstrzymuje mnie. A Twoje wypowiedzi - odpowiedzi w postach zwykle bywają konkretne i nie zaczepne. Są właściwie kwintesencją - właściwie nic dodać - i pocóż powtarzać lub rozdrabniać.
Guard
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Jeśli moje wypowiedzi są prawdą, czemu wszyscy robią inaczej ? W każdym razie, czuję się wyróżniony, powiedziałeś co o mnie myślisz przed piątkiem, dziękuje. Życzę tobie oraz wszystkim forumowiczom, aby ich życie było zawsze wypełnione słońcem.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”