forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
O rety - znowu Kamil dał do działu filozofia Znowu będzie dym.
[youtube]iUfO3Z1YTYk[/youtube] - pogląd męski A tak poza tym to świetny film musi być , jeszcze nie widziałem - znalazłem, że ma tytuł "Chłopcy" na podstawie czyjejś powieści. Polecam wszystkim kobietom i nie tylko - co by się przejrzeć jak w lustrze i stwierdzić uczciwie czy nie ma w tym jakiejś prawdy
p.s. Tytuł nie mój
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
Przejrzałam się we fragmencie na podstawie którego polecasz cały film. Komentarz: pitu pitu.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Nie, tak się wypowiadam po prostu. Muszę więcej postów nabić.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Komentarz był do mądrości pana w czarnym kapeluszu. Zakładam, że czarnym, bo film b&w.
Jared Leto, 13.04.2014.
Nie zgadzasz się z panem w czarnym kapeluszu? Ani odrobiny prawdy w tym nie było? Nie jest trochę tak, że kobiety lubią być okłamywane słodkimi kłamstewkami?
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
Wypowiadam się za siebie. Wolę prawdę i konkret. Już raz ktoś powiedział mi kocham, sam z siebie w momencie kiedy odpychałam go od siebie i uświadamiałam z kim chce wiązać swoje życie. Oboje mieliśmy świadomość jak jest to kruche. Nie dał rady. Więcej nie chcę, nie potrzebuję, nie zaufam.
Jared Leto, 13.04.2014.