Prawda o życiu po śmierci
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Re: Prawda o życiu po śmierci
Każdy pokutuje tylko za swoje życie. Nie za poprzednie wcielenie. Aby móc dostać się do czyśćca umrzeć bez grzechu śmiertelnego, inaczej trafi się do piekła.
czytałem ten rękopis kiedyś bardzo mi siepodoba fragment ten "Zwiastowanie:, Gdy Bóg chce mied jakąś duszę całkowicie dla siebie, najprzód ją miażdży, tak mniej więcej, jak jabłka w prasie przy wyciskaniu soku. Czyni tak, by zmiażdżyd jej namiętności, chęd szukania siebie, słowem - wszystkie jej braki.
23
Następnie zmiażdżoną w ten sposób duszę kształtuje według własnego upodobania, a widząc jej wiernośd, doprowadza ją w krótkim czasie do całkowitego przekształcenia20. Dopiero wtedy Jezus obsypuje ją specjalnymi łaskami i zanurza w swojej miłości."niedawno odczuwałem tę miłość
23
Następnie zmiażdżoną w ten sposób duszę kształtuje według własnego upodobania, a widząc jej wiernośd, doprowadza ją w krótkim czasie do całkowitego przekształcenia20. Dopiero wtedy Jezus obsypuje ją specjalnymi łaskami i zanurza w swojej miłości."niedawno odczuwałem tę miłość
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Ja też przed chorobą byłem zmiażdżony, ale teraz nie odczuwam abym był przekształcony na dobrego. 

ja byłem zmiażdżony przez psychozę.pare lat temu.praktykuję katolicyzm i widze efekty nie w sensie że jestem zdrowszy tylko szczęśliwszy.bardziej zjednoczony z Jezusem niż kiedykolwiek co bedzie dalej nie wiem.niedługo Boże Ciało.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Ja tam na lekach nie mogę być szczęśliwszy