olzapin i clonozepan

zyprexa, zolafren, zalasta, zolaxa, velotab, zypadhera

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

olzapin i clonozepan

Post autor: thelastSAMURAJ »

biore olzapin i clonozepan czy ktos bierze podobnie i czy mu to pomaga i po jakim czasei dzila ten olzapin pozdrawiam i sdziekuje ze odpowiedzi
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Moja mama zarzywa olzapin tylko na wieczór i zasypia na filmieDodatkowo bierze anafranil ale to wszystko mało jej pomaga :?
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

hmmm

no ja tez bore na wieczór juz caly tydzien i niewidze zadnych efektów nom moze musze jeszce troche poczekac dzieki za odpowiedz pozdrawiam
ziomal
bywalec

Post autor: ziomal »

Hej , ja biorę clonazepan 2mg na dobę , depakine 600 i olzapin 5mg od tygodnia mniej wiecej i czuje ze jest coraz lepiej. Trzeba przeczekać minimum 3 tygodnie chyba ale nie jestem pewien.Ile bierzesz i jak długo ?
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

:)

ziomal pisze:Hej , ja biorę clonazepan 2mg na dobę , depakine 600 i olzapin 5mg od tygodnia mniej wiecej i czuje ze jest coraz lepiej. Trzeba przeczekać minimum 3 tygodnie chyba ale nie jestem pewien.Ile bierzesz i jak dłja biore kugo ?

ja biore clonozepan w dawce 0.5mg na dobe i olzapin 10 mg na dobe juz teraz trzeci tydzien sie bedzie konczyl w sobote i nie czuje jakiejs wiekszej poprawy wlasciwie to nie wiem ale dalej boje sie wychodzic z domu izoluje sie itp wiec nie wiem dalej jest zle tak jak bylo wiec chyba nie ma poprawy .a ty w jaki sposub odczuwasz ze jest coraz lepiej ?pozdrawiam
ziomal
bywalec

Post autor: ziomal »

Mniej wrogości do ludzi, lepiej mi się wychodzi z domu.Długo w końcu sypiam a to ważne.Moje "schizy" jakby się zmniejszały.Jestem za to na tej 10mg trochę otumaniony. Ale czuję jakbym wracał do siebie po tym olzapinie.Zobaczymy jak bedzie za miesiac?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
cyborginia
bywalec

..

Post autor: cyborginia »

powiem wam ze oprocz innych lekow jakie mi dawano, to olzapine biore od pol roku. na poczatku slabo dzialalo, dlugo czekalam na efekty, ale z 15 mg zmniejszono mi po takim czasie na 2,5 mg /dobe.

tyje sie okrutnie ... lepiej sie ruszac zby tego uniknac, chociaz ciezko, bo ten lek zamula ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „olanzapina”