Czy u was...?
Moderator: moderatorzy
Czy u was...?
?
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2015 10:51 pm przez Ustinja25, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy u was...?
?
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2015 10:51 pm przez Ustinja25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Necro
- zaufany użytkownik
Ja mam wyciszone dzięki lekom czsami się zdarzy że coś szepna i słyszę to wyraźnie ale to tylko od czasu do czasu teraz jest git musisz trafić z lekiem i dawką i będzie dobrze.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
?
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja trzy, czy cztery razy zmieniałam lekarza, zanim trafiłam na odpowiedniego. Optymalnego leku szukałam około dwóch lat. Jeśli liczyć od początku psychozy, z przerwą na nieleczenie, to siedem lat.
Na pewno są jeszcze leki, po które nie sięgnęłaś. Warto spróbować, bo tylko leki gwarantują brak nawrotów.
Pozdrawiam.m.
Na pewno są jeszcze leki, po które nie sięgnęłaś. Warto spróbować, bo tylko leki gwarantują brak nawrotów.
Pozdrawiam.m.
?
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Azja staje się bogatsza i zaczyna zajmować nasze miejsca pracy. Cała produkcja dóbr skupia się praktycznie w Azji.
Stąd ten "wyścig szczurów" bo ich jest taka masa, że cały świat to odczuwa.
Stąd ten "wyścig szczurów" bo ich jest taka masa, że cały świat to odczuwa.
Moim zdaniem to zdanie jest nieprawdziwe z dwóch powodów bo po pierwsze są osoby na których leki nie działają więc leki niczego nie gwarantują poza tym są osoby które leków nie biorą i mają się dobrze z tego co piszą co nie zmienia faktu że uważam że w wielu wypadkach należy brać leki.Warto spróbować, bo tylko leki gwarantują brak nawrotów.