Zamierzam kupić telewizor
Moderator: moderatorzy
Zamierzam kupić telewizor
.
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2015 12:00 pm przez EB, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zamierzam kupić telewizor
Powinny mieć wbudowane, nie spotkałem się jeszcze z takimi do których trzeba by osobno kupować.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja polecam telewizory Panosonica, obraz rewelacja, głos taki sobie, ale zawsze można dokupić głośniki.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Była nawet promocja świąteczna w którymś z dużych sklepów RTV-AGD (nie pamiętam w którym dokładnie albo w Euro albo w Media expert) na TV Panasonica o matrycy 32 cale fullhd 100Hz44 pisze:Ja polecam telewizory Panosonica, obraz rewelacja, głos taki sobie, ale zawsze można dokupić głośniki.
i chyba z wifi jeszcze za jedyne 899zł.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Jak kupujesz TV to zwróć uwagę na pewne rzeczy. Nie wiem czy się tym interesowałeś, ale na wszelki wypadek napiszę ci, że
- jeśli nie interesuje cię 3D to kupuj TV do 200hz. Większe to chwyt marketingowy więcej herców większa cena, a jak piszą na necie nie ma różnicy pomiędzy 200 hz a 800 hz dla gołego oka.
- jeśli interesuję cię 3D to powinien wystarczyć 400 hz, bo już widać różnicę pomiędzy 200hz a 400hz, natomiast nie pamiętam czy większa ilość hz ma znaczenie w 3D.
- jeśli nie interesuje cię 3D to kupuj TV do 200hz. Większe to chwyt marketingowy więcej herców większa cena, a jak piszą na necie nie ma różnicy pomiędzy 200 hz a 800 hz dla gołego oka.
- jeśli interesuję cię 3D to powinien wystarczyć 400 hz, bo już widać różnicę pomiędzy 200hz a 400hz, natomiast nie pamiętam czy większa ilość hz ma znaczenie w 3D.
Przekątne ekranu powyżej 40 cali nie mają sensu, nie zapewniają dobrej rozdzielczości, obraz zaczyna się rozpadać na pojedyncze punkty (nawet przy HD).
PS. W telewizji nie ma nic interesującego.
PS. W telewizji nie ma nic interesującego.
Prawda. Powtórka powtórki goni powtórkę. Tysiące filmów produkuje się na świecie, z tego setki w Europie, a na różnych kanałach od lat te same filmy.Arom pisze: W telewizji nie ma nic interesującego.
O propagandzie politycznej nie mówiąc.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nieprawda, ja mam telewizor 50 cali i obraz jest rewelacyjny. Nie widać żadnych pikseli. Być może widziałeś kiepski telewizor.Arom pisze:Przekątne ekranu powyżej 40 cali nie mają sensu, nie zapewniają dobrej rozdzielczości, obraz zaczyna się rozpadać na pojedyncze punkty (nawet przy HD).
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
.
Dziwię się. Jest tyle kanałów i nie znaleźć sobie czegoś interesującego? Chyba jesteście totalnie znudzeni życiemArom pisze:PS. W telewizji nie ma nic interesującego.

.
e tam, ja mam LG i sobie chwalę
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
mpeg(i) pewnie wszystkie i avi divx pewnie też ( tylko nie wiem jak z napisami ale raczej chyba też bez problemu z txt w końcu to nowy telewizor)
W całym chaosie jest kosmos
Większość, jeśli nie wszystkie telewizory nie starsze niż 4-5 lat powinny sobie poradzić z wszystkimi popularnymi formatami filmów. Najlepiej zajrzeć do instrukcji albo sprawdzić dany model online.