mam coraz mniej sil...
Moderator: moderatorzy
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
mam coraz mniej sil...
malo cwicze juz ale jednak za duzo fajek nie daje z nimi rade i coraz mniej poweru...
Re: mam coraz mniej sil...
to pogoda taka moze
Maniek, rzucaj fajki i ćwicz. Ty tu naszą Chodakowską jesteś. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Gdzie jest Maniek?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Może wziął się za te rzeczy zamiast o nich pisać?mei pisze:Gdzie jest Maniek?

- maniek123
- nadużywający
przepraszam wypraszam sobie nigdy nie bralem sterydow i nie mam zamiaru sterydy uzalezniaja psychicznie jak i fizycznie troche sie o nich naczytalem w perfect body w paru numerach (czytam wszystkie) takze nie mowcie mi o sterydach one sa dla ciolkow co to chca byc najwieksi w miescie...
Nie chodziło mi o to, że ty bierzesz, tylko że jesteś od niej trochę lepiej zbudowany
.

- maniek123
- nadużywający
ok ok luzz
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Nareszcie zaczynasz dobrze pisać:-))maniek123 pisze:przepraszam wypraszam sobie nigdy nie bralem sterydow i nie mam zamiaru sterydy uzalezniaja psychicznie jak i fizycznie troche sie o nich naczytalem w perfect body w paru numerach (czytam wszystkie) takze nie mowcie mi o sterydach one sa dla ciolkow co to chca byc najwieksi w miescie...

Michal