Moja psychoza to czysta prawda.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Moja psychoza to czysta prawda.
Żadne tam urojenia. Kartel w Meksyku ostatnio porwał 43 studentów, a w innych okolicach znaleziono masowe groby niezidentyfikowanych zwłok. Moja psychoza to czysta prawda, świat jest parszywy. Porywają ludzi w Meksyku, i jak chcą żyć to pracują dla kartelu.
nic
-
- zaufany użytkownik
Re: Moja psychoza to czysta prawda.
Światem rządzą złe demony. Demony te, to często my sami. Sami często tworzymy to piekło.
nic
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Karuna, na świecie od zawsze działy się złe rzeczy. Nie zbawimy całego świata. Ale możemy uzdrowić jakiś mały jego wycinek. I to będzie bardzo dużo.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Można pomóc sobie, można pomóc komuś innemu. To bardzo wiele. Mój cel: nie szkodzić. Nawet to jest mi bardzo trudno zrealizować, zważywszy, ile trucizn płynie w moim umyśle.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- Piotrmanowy-Nick
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: Usunięte
Całkiem ładne obrazy. A temat moznaby rozwinąc i podyskutować na temat zła 

Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
-
- zaufany użytkownik
Zło? Też jest to chyba wypaczone przez ludzkość. To co u nas można, to gdzie indziej za to kara i na odwrót...
nic
- moi
- moderator
- Kontakt:
Zło wynika z pomieszania. Dlatego dobrze jest myśleć i działać prostolinijnie.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Mi się te obrazy nie podobają, kojarzą mi się z jakimś bożkiem lub demonami zależy który.
-
- zaufany użytkownik
Są po to by przegonić złe duchy, demony.
W przenośni i w rzeczywistości.

nic
To prawda.karuna pisze:Światem rządzą złe demony. Demony te, to często my sami. Sami często tworzymy to piekło.

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Najpierw trzeba ustalić, czy demony to są niezależne, zewnętrzne byty, czy tez demonami nazwiemy pewne fragmenty swojej psychiki, jakieś wytłumione pierwotne instynkty, potrzeby spychane wgłąb podświadomości.
LaDopamina
karuna pisze:Światem rządzą złe demony. Demony te, to często my sami. Sami często tworzymy to piekło.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
To jest pogląd Karuny. Paweł345 uważa, że jakieś demony z zewnątrz powodują jego problemy.
LaDopamina
Myślę że demony są częścią zbiorowej nieświadomości ludzkiej podtrzymywanej przez pracujące w oparciu o kwantowe zjawiska umysły. Ale ja dążę do prawdy która znajduje się pośrodku.
Jeżeli ludzkość przestanie istnieć to znikną też demony, jeżeli osoby negatywne zostaną zneutralizowane to znikną też demony.
Dlatego jak nie można być pozytywnym to należy być chociaż neutralnym, jak Wiedźmin.
Jeżeli ludzkość przestanie istnieć to znikną też demony, jeżeli osoby negatywne zostaną zneutralizowane to znikną też demony.
Dlatego jak nie można być pozytywnym to należy być chociaż neutralnym, jak Wiedźmin.