forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Szukam dziewczyny do pogadania na GG, jestem chory mam schize od 6 lat. Teraz dobijam do 30 roku zycia . Mój stan jest depresyjny. Może znajde miłość zycia.
Pozdro Marduk. GG 48491867
Prędzej poznasz na portalu randkowym lecz niekoniecznie chorą taka moja skromna rada.Proponowałbym znalezienie relacji chory-zdrowy"malo kto jest do końca zdrowy",moze to wpłynąć na rozwiniecie nas na wiele tematów,nie tylko te z związkiem choroby.
A moim zdaniem niech właśnie robi duże oczy - że tak sobie radzisz i nic po tobie choroby nie widać. Mówiąc na początku o chorobie od razu się spalasz, bo to sugeruje, że choroba jest dla ciebie ważna i stanowi dużą część twojego życia. A chyba nie chcesz, żeby od strony problemów cię poznała?
Jeżeli od strony problemów, to znajdziesz przyjaciółkę, ale niekoniecznie miłość.
To nawet jest bardzo dobry sposób na zbadanie, kto przyjaciel a kto obojętny czy wróg.
Nawet moja mama jak sie zapytalem powiedziała to co wy napisaliscie. Najpierw poznaj potem jak bedzie chciala z tobą być to powiedz o chorobie ale nie od razu. Dzieki ludziska jesteście zajebisci. Piję kawe. Topic w górę.