Ratunku -chmura!
Moderator: moderatorzy
Ratunku -chmura!
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:26 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Ratunku -chmura!
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:26 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Może mąż coś grzebał przy komputerze?Gehenna pisze:ale ja nic nigdzie nie wysyłałam
to co teraz moje posty z forum też są w chmurze?
możecie mi to jakoś prosto wytłumaczyć?
Za bardzo się też na tym nie znam - mam tylko dane na dysku googla. Ale to trzeba zapisac świadomie.
Posty z forum nie masz tam zapisane. Nie przejmuj się.
Pozdrawiam.m.
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:27 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 2 razy.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Powiem szczerze, że nie wiem, jak przeniosłaś dane z komputera do chmury. Musiałaś wykonać parę ruchów.
Może zapytaj męża?
W każdym razie jest to porces odwracalny - dane z chmury da się usunąć.
Pozdrawiam.m.
Może zapytaj męża?
W każdym razie jest to porces odwracalny - dane z chmury da się usunąć.
Pozdrawiam.m.
Od kogo konkretnie ten SMS? Jaka to usługa?
Chmura to tylko szumna marketingowa nazwa na to, co jest właściwie od zawsze w informatyce, czyli dane na zdalnej maszynie/maszynach. Tak naprawdę cokolwiek zamieszczasz w internecie trafia do niej
Chmura to tylko szumna marketingowa nazwa na to, co jest właściwie od zawsze w informatyce, czyli dane na zdalnej maszynie/maszynach. Tak naprawdę cokolwiek zamieszczasz w internecie trafia do niej

.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:27 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Z dużej chmury mały deszcz
Nie ma się co przejmować tą wiadomością.
W T-Mobile jest podobnie jak w Play, co chwilę jakieś oferty przychodzą do mnie SMSem, z początku próbowali też dzwonić ale po pewnym czasie dali sobie spokój, może dlatego że przestałem odbierać ich numery.

W T-Mobile jest podobnie jak w Play, co chwilę jakieś oferty przychodzą do mnie SMSem, z początku próbowali też dzwonić ale po pewnym czasie dali sobie spokój, może dlatego że przestałem odbierać ich numery.