Dominacja i irytacja
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: Dominacja i irytacja
A więc biorę na warsztat.
Dominację odbierają mi głosy które zamykają się tylko po piwie, ale za to utrzymują we mnie wciąż uczucie irytacji.
Nie czuję się wolny jak słucham paplaniny w głowie, muzyka też zagłusza je.
Jestem uzależniony od muzyki, poza dom nie ruszam się bez słuchawek na uszy.
Dominację odbierają mi głosy które zamykają się tylko po piwie, ale za to utrzymują we mnie wciąż uczucie irytacji.
Nie czuję się wolny jak słucham paplaniny w głowie, muzyka też zagłusza je.
Jestem uzależniony od muzyki, poza dom nie ruszam się bez słuchawek na uszy.
Mam to samo, niestety.Orzeł pisze:Jestem uzależniony od muzyki, poza dom nie ruszam się bez słuchawek na uszy.
Jak idę gdzieś sama, muzyka dodaje mi pewności siebie i zagłusza obce otoczenie.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Głosy mi wciąż powtarzały: "on ma w brzuchu obcego nostromo".
To pochodzi stąd że w podstawówce ustawiłem na Windowsie 98 motyw Obcego.
To pochodzi stąd że w podstawówce ustawiłem na Windowsie 98 motyw Obcego.
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
To może powinieneś znaleźć inne , znacznie bardziej zdrowe i znacznie bardziej przyjemniejsze sposoby , od których też można się w dobry sposób uzależnić , aby móc pozbyć się głosów.
Słuchanie muzyki jest dobrym rozwiązaniem.
Powinieneś znaleźć sobie zainteresowania , które będą twoją pasją i dzięki nim zminimalizujesz głosy.
Picie piwa jest złym rozwiązaniem na głosy , ponieważ nigdy nie wolno łączyć leków psychotropowych z alkoholem , ponieważ może to prowadzić do grożnych następstw zdrowotnych.
Poza tym od piwa też można się uzależnić i wtedy poza głosami pojawia się jeszcze problem alkoholizmu.
Ja uważam , że nigdy nie należy łączyć leków psychotropowych z alkoholem.
Jeżeli nadal słyszysz głosy pomimo brania leków psychotropowych , to ja uważam , że powinieneś poprosić twojego psychiatrę o zmianę , zażywanych przez ciebie leków psychotropowych na inne , które skuteczniej usuną głosy , które słyszysz.
Słuchanie muzyki jest dobrym rozwiązaniem.
Powinieneś znaleźć sobie zainteresowania , które będą twoją pasją i dzięki nim zminimalizujesz głosy.
Picie piwa jest złym rozwiązaniem na głosy , ponieważ nigdy nie wolno łączyć leków psychotropowych z alkoholem , ponieważ może to prowadzić do grożnych następstw zdrowotnych.
Poza tym od piwa też można się uzależnić i wtedy poza głosami pojawia się jeszcze problem alkoholizmu.
Ja uważam , że nigdy nie należy łączyć leków psychotropowych z alkoholem.
Jeżeli nadal słyszysz głosy pomimo brania leków psychotropowych , to ja uważam , że powinieneś poprosić twojego psychiatrę o zmianę , zażywanych przez ciebie leków psychotropowych na inne , które skuteczniej usuną głosy , które słyszysz.
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2014 9:51 pm przez koniczynka26, łącznie zmieniany 1 raz.
- koniczynka26
- bywalec
To też chyba dobry sposób , żeby poradzić sobie z twoimi głosami.
"Jam jest duszą obcego nostromo wtłoczoną dla eksperymentu do ziemskiego systemu reinkarnacji"
- koniczynka26
- bywalec
Iskrzak cytujesz w powyższych postach treści twoich głosów , które słyszysz , czy to są twoje urojenia ?
Bo nie rozumiem...
Bo nie rozumiem...
- koniczynka26
- bywalec
Iskrzak żaden człowiek żyjący na tej Ziemi nie może być obcym Nostromo , żyjącym w obecnym życiu dla jakiegoś eksperymentu.
To jest po prostu niemożliwe , nie wierz w to.
Nie wierz twoim głosom , bo one nie mówią prawdy.
Staraj się z twoimi głosami w pewien sposób dyskutować , zaprzeczać ich twierdzeniom.
Nikt nikogo nie musi truć benzyną , ponieważ nikt tu nikomu nie zagraża.
Nikt tu nikogo nie chce w bezsensowny i niewłaściwy sposób zdominować , czy też zawłaszczyć jego ego.
Wszyscy staramy się sobie doradzać , pomagać sobie .
Nasze rady , często stanowcze i kategoryczne biorą się z troski , chęci pomocy i zaopiekowania się daną osobą i z tego , że się o nią bardzo martwimy , zależy nam bardzo na tej osobie i przejmujemy się jej życiem.
Czasami dobra dominacja nie jest zła , jeżeli opiera się na tym , że ratujemy daną osobę z jej złej postawy życiowej i chronimy ją przed tym żeby dalej się nie niszczyła i nie samounicestwiała , tylko zaczęła żyć normalnie.
Czasami rady innych użytkowników tego forum mogą okazać się bardzo pomocne , bo warto jest słuchać dobrych rad.
Iskrzak , boję się , że możesz wpaść w psychozę , bo treści twoich głosów są bardzo niepokojące !
Boję się , że w takim stanie , w jakim teraz jesteś , sądząc po treści twoich głosów , możesz zagrażać sobie lub innym !
Musisz się jakoś ratować !
W razie , gdybyś nadal słyszał takie niebezpieczne głosy , to albo dzwoń po pogotowie ratunkowe albo powiedz twojej mamie , żeby na nie zadzwoniła i żeby cię przewieźli na oddział psychiatryczny i tam cię wyleczyli !
To jest po prostu niemożliwe , nie wierz w to.
Nie wierz twoim głosom , bo one nie mówią prawdy.
Staraj się z twoimi głosami w pewien sposób dyskutować , zaprzeczać ich twierdzeniom.
Nikt nikogo nie musi truć benzyną , ponieważ nikt tu nikomu nie zagraża.
Nikt tu nikogo nie chce w bezsensowny i niewłaściwy sposób zdominować , czy też zawłaszczyć jego ego.
Wszyscy staramy się sobie doradzać , pomagać sobie .
Nasze rady , często stanowcze i kategoryczne biorą się z troski , chęci pomocy i zaopiekowania się daną osobą i z tego , że się o nią bardzo martwimy , zależy nam bardzo na tej osobie i przejmujemy się jej życiem.
Czasami dobra dominacja nie jest zła , jeżeli opiera się na tym , że ratujemy daną osobę z jej złej postawy życiowej i chronimy ją przed tym żeby dalej się nie niszczyła i nie samounicestwiała , tylko zaczęła żyć normalnie.
Czasami rady innych użytkowników tego forum mogą okazać się bardzo pomocne , bo warto jest słuchać dobrych rad.
Iskrzak , boję się , że możesz wpaść w psychozę , bo treści twoich głosów są bardzo niepokojące !
Boję się , że w takim stanie , w jakim teraz jesteś , sądząc po treści twoich głosów , możesz zagrażać sobie lub innym !
Musisz się jakoś ratować !
W razie , gdybyś nadal słyszał takie niebezpieczne głosy , to albo dzwoń po pogotowie ratunkowe albo powiedz twojej mamie , żeby na nie zadzwoniła i żeby cię przewieźli na oddział psychiatryczny i tam cię wyleczyli !
Leki niszczą nie tylko głosy ale także u mnie myśli, dlatego zawsze trochę rozbujam psychozę aby odzyskać proces myślenia.
Coś za coś, wszystko ma swoją cenę. Poza tym, jakbym nie miał głosów to nie wiedziałbym o czym o mnie oni spiskują.
Coś za coś, wszystko ma swoją cenę. Poza tym, jakbym nie miał głosów to nie wiedziałbym o czym o mnie oni spiskują.

- koniczynka26
- bywalec
Iskrzak przepraszam , że dopiero teraz odpisuję , ale musiałam się trochę przespać
Dbaj o siebie , nie rób , nic głupiego
Ściskam cię bardzo mocno
W razie , gdybyś nadal się żle czuł to pisz , ja zawsze postaram ci odpisać i ci pomóc

Dbaj o siebie , nie rób , nic głupiego

Ściskam cię bardzo mocno

W razie , gdybyś nadal się żle czuł to pisz , ja zawsze postaram ci odpisać i ci pomóc

Poprzednim razem jak Solian całkiem mi skasował myślenie to w dziwnym odruchu podpaliłem kaktusa w domu.
Po odstawieniu tego leku myślenie wróciło.
Po odstawieniu tego leku myślenie wróciło.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Iskrzak - nie deprymuj fanek
Napisz coś od serca 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
- koniczynka26
- bywalec
Wiesz Moi ... ja nie jestem żadną fanką Iskrzaka...
Chciałam mu jedynie pomóc , doradzić z czystej dobroci mojego biednego serduszka ...
Może coś żle zrozumiałaś Moi...
Wiesz , naprawdę nie wiem...
Wiesz Moi , ja tak samo jak ty odczuwam silne , niemal matczyne instynkty opiekuńcze w stosunku do innych użytkowników tego forum...
Chciałam się Iskrzakiem po prostu zaopiekować...
Niemal jak matka...
Naprawdę Moi , musiałaś mnie żle zrozumieć...
Wiesz Moi ja wcieliłam się wobec Iskrzaka w rolę Wielkiej Matki na tym forum...
Ja jedynie chciałam roztoczyć nad Iskrzakiem opiekuńcze , matczyne skrzydła...
Jak Anioł Stróż...
Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi Moi...
Przecież tak samo Wielką Matką na tym forum byłam wobec F20 !
Zgadza się Moi ...?
Naprawdę nie rozumiem o co ci chodzi Moi...

Chciałam mu jedynie pomóc , doradzić z czystej dobroci mojego biednego serduszka ...

Może coś żle zrozumiałaś Moi...

Wiesz , naprawdę nie wiem...

Wiesz Moi , ja tak samo jak ty odczuwam silne , niemal matczyne instynkty opiekuńcze w stosunku do innych użytkowników tego forum...

Chciałam się Iskrzakiem po prostu zaopiekować...
Niemal jak matka...
Naprawdę Moi , musiałaś mnie żle zrozumieć...
Wiesz Moi ja wcieliłam się wobec Iskrzaka w rolę Wielkiej Matki na tym forum...

Ja jedynie chciałam roztoczyć nad Iskrzakiem opiekuńcze , matczyne skrzydła...

Jak Anioł Stróż...

Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi Moi...

Przecież tak samo Wielką Matką na tym forum byłam wobec F20 !

Naprawdę nie rozumiem o co ci chodzi Moi...

Matka się wściekła ponieważ w czasie sesji letniej w czerwcu wywaliłem z jej szuflady stare leki których nie biorę i się o tym dowiedziała dopiero dzisiaj, to było jak doktor mi podniósł Depakinę do 1000mg i miałem przejściowe problemy z myśleniem.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Powiem szczerze, że jak na moje wyczucie, to trochę za bardzo mieszasz z lekami. I nie trzymasz się dawek zaleconych przez lekarza.
Dopóki wszystko kontrolujesz, nie ma problemu. A jak przestaniesz?
Pozdrawiam.m.
Dopóki wszystko kontrolujesz, nie ma problemu. A jak przestaniesz?
Pozdrawiam.m.