Dominacja i irytacja

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Orzeł

Dominacja i irytacja

Post autor: Orzeł »

Dzięki tym dwóm cechom potrafię wyluzować.
Orzeł

Re: Dominacja i irytacja

A więc biorę na warsztat.
Dominację odbierają mi głosy które zamykają się tylko po piwie, ale za to utrzymują we mnie wciąż uczucie irytacji.
Nie czuję się wolny jak słucham paplaniny w głowie, muzyka też zagłusza je.

Jestem uzależniony od muzyki, poza dom nie ruszam się bez słuchawek na uszy.
Orzeł

#: Y-GAMMA
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

Orzeł pisze:Jestem uzależniony od muzyki, poza dom nie ruszam się bez słuchawek na uszy.
Mam to samo, niestety.
Jak idę gdzieś sama, muzyka dodaje mi pewności siebie i zagłusza obce otoczenie.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Orzeł

Głosy mi wciąż powtarzały: "on ma w brzuchu obcego nostromo".
To pochodzi stąd że w podstawówce ustawiłem na Windowsie 98 motyw Obcego.
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Post autor: koniczynka26 »

To może powinieneś znaleźć inne , znacznie bardziej zdrowe i znacznie bardziej przyjemniejsze sposoby , od których też można się w dobry sposób uzależnić , aby móc pozbyć się głosów.
Słuchanie muzyki jest dobrym rozwiązaniem.
Powinieneś znaleźć sobie zainteresowania , które będą twoją pasją i dzięki nim zminimalizujesz głosy.
Picie piwa jest złym rozwiązaniem na głosy , ponieważ nigdy nie wolno łączyć leków psychotropowych z alkoholem , ponieważ może to prowadzić do grożnych następstw zdrowotnych.
Poza tym od piwa też można się uzależnić i wtedy poza głosami pojawia się jeszcze problem alkoholizmu.
Ja uważam , że nigdy nie należy łączyć leków psychotropowych z alkoholem.
Jeżeli nadal słyszysz głosy pomimo brania leków psychotropowych , to ja uważam , że powinieneś poprosić twojego psychiatrę o zmianę , zażywanych przez ciebie leków psychotropowych na inne , które skuteczniej usuną głosy , które słyszysz.
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2014 9:51 pm przez koniczynka26, łącznie zmieniany 1 raz.
Orzeł

Dzisiaj będę słuchał nagrań do OOBE.
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec

To też chyba dobry sposób , żeby poradzić sobie z twoimi głosami.
Orzeł

"Jam jest duszą obcego nostromo wtłoczoną dla eksperymentu do ziemskiego systemu reinkarnacji"
Orzeł

"Otruł ją benzyną"
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec

Iskrzak cytujesz w powyższych postach treści twoich głosów , które słyszysz , czy to są twoje urojenia ?
Bo nie rozumiem...
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec

Iskrzak żaden człowiek żyjący na tej Ziemi nie może być obcym Nostromo , żyjącym w obecnym życiu dla jakiegoś eksperymentu.
To jest po prostu niemożliwe , nie wierz w to.
Nie wierz twoim głosom , bo one nie mówią prawdy.
Staraj się z twoimi głosami w pewien sposób dyskutować , zaprzeczać ich twierdzeniom.
Nikt nikogo nie musi truć benzyną , ponieważ nikt tu nikomu nie zagraża.
Nikt tu nikogo nie chce w bezsensowny i niewłaściwy sposób zdominować , czy też zawłaszczyć jego ego.
Wszyscy staramy się sobie doradzać , pomagać sobie .
Nasze rady , często stanowcze i kategoryczne biorą się z troski , chęci pomocy i zaopiekowania się daną osobą i z tego , że się o nią bardzo martwimy , zależy nam bardzo na tej osobie i przejmujemy się jej życiem.
Czasami dobra dominacja nie jest zła , jeżeli opiera się na tym , że ratujemy daną osobę z jej złej postawy życiowej i chronimy ją przed tym żeby dalej się nie niszczyła i nie samounicestwiała , tylko zaczęła żyć normalnie.
Czasami rady innych użytkowników tego forum mogą okazać się bardzo pomocne , bo warto jest słuchać dobrych rad.
Iskrzak , boję się , że możesz wpaść w psychozę , bo treści twoich głosów są bardzo niepokojące !
Boję się , że w takim stanie , w jakim teraz jesteś , sądząc po treści twoich głosów , możesz zagrażać sobie lub innym !
Musisz się jakoś ratować !
W razie , gdybyś nadal słyszał takie niebezpieczne głosy , to albo dzwoń po pogotowie ratunkowe albo powiedz twojej mamie , żeby na nie zadzwoniła i żeby cię przewieźli na oddział psychiatryczny i tam cię wyleczyli !
Orzeł

Leki niszczą nie tylko głosy ale także u mnie myśli, dlatego zawsze trochę rozbujam psychozę aby odzyskać proces myślenia.
Coś za coś, wszystko ma swoją cenę. Poza tym, jakbym nie miał głosów to nie wiedziałbym o czym o mnie oni spiskują. ;)
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec

Iskrzak przepraszam , że dopiero teraz odpisuję , ale musiałam się trochę przespać :)
Dbaj o siebie , nie rób , nic głupiego :)
Ściskam cię bardzo mocno :)
W razie , gdybyś nadal się żle czuł to pisz , ja zawsze postaram ci odpisać i ci pomóc :)
Orzeł

Poprzednim razem jak Solian całkiem mi skasował myślenie to w dziwnym odruchu podpaliłem kaktusa w domu.
Po odstawieniu tego leku myślenie wróciło.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Iskrzak - nie deprymuj fanek ;) Napisz coś od serca :)

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec

Wiesz Moi ... ja nie jestem żadną fanką Iskrzaka... ;) ;)
Chciałam mu jedynie pomóc , doradzić z czystej dobroci mojego biednego serduszka ... ;) ;)
Może coś żle zrozumiałaś Moi... ;)
Wiesz , naprawdę nie wiem... ;)
Wiesz Moi , ja tak samo jak ty odczuwam silne , niemal matczyne instynkty opiekuńcze w stosunku do innych użytkowników tego forum... :)
Chciałam się Iskrzakiem po prostu zaopiekować...
Niemal jak matka...
Naprawdę Moi , musiałaś mnie żle zrozumieć...
Wiesz Moi ja wcieliłam się wobec Iskrzaka w rolę Wielkiej Matki na tym forum... :)
Ja jedynie chciałam roztoczyć nad Iskrzakiem opiekuńcze , matczyne skrzydła... :)
Jak Anioł Stróż... :)
Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi Moi... ;)
Przecież tak samo Wielką Matką na tym forum byłam wobec F20 ! :) Zgadza się Moi ...? :)
Naprawdę nie rozumiem o co ci chodzi Moi... ;)
Orzeł

Matka się wściekła ponieważ w czasie sesji letniej w czerwcu wywaliłem z jej szuflady stare leki których nie biorę i się o tym dowiedziała dopiero dzisiaj, to było jak doktor mi podniósł Depakinę do 1000mg i miałem przejściowe problemy z myśleniem.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Powiem szczerze, że jak na moje wyczucie, to trochę za bardzo mieszasz z lekami. I nie trzymasz się dawek zaleconych przez lekarza.
Dopóki wszystko kontrolujesz, nie ma problemu. A jak przestaniesz?

Pozdrawiam.m.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”