W czym problem ?
Moderator: moderatorzy
W czym problem ?
No własnie nie wiem co się dzieje ostatnio z moją przeglądarką od google bo co jakiś czas powoduje zawieszanie się Windowsa 7.
Czyli klasycznie niebieski ekran i restart kompa. Zauważyłem że występuje to czesto gdy na przykład słucham muzy na Youtube i przeglądam forum EVOT.
I nie wiem czy to kwestia flasha czy czegoś innego ? Nie wiem też jak jest z innymi przeglądarkami bo używam głownie google chrome.
Czyli klasycznie niebieski ekran i restart kompa. Zauważyłem że występuje to czesto gdy na przykład słucham muzy na Youtube i przeglądam forum EVOT.
I nie wiem czy to kwestia flasha czy czegoś innego ? Nie wiem też jak jest z innymi przeglądarkami bo używam głownie google chrome.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: W czym problem ?
Najprawdopodobniej jest to wina flasha. Może włącz sobie html5 i zobacz czy też będą zawieszenia kompa.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Na niebieskim ekranie powinno być napisane, jaki to błąd. Poszukaj go w sieci i może czegoś się dowiesz.

Może rzeczywiście któraś z kości pamięci pada i dla tego taki błąd wywala ( błąd na niebieskim ekranie tyczy chyba pamięci)
Pamięci markowe "Corsair"
Pamięci markowe "Corsair"
Problem jednak był z pamięciami a dokładnie z jedną kością pamięci. Po wymianie wszystko wróciło do normy, komputer działa stabilnie.
No też tak myślałem, że to od RAMu bo sama przeglądarka by nie mogła niebieskiego ekranu robić.