Praca na produkcji
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Praca na produkcji
Witam
Otoz jakie macie doswiadczenia pracy na produkcji?
Pozdro Tup
Otoz jakie macie doswiadczenia pracy na produkcji?
Pozdro Tup
Re: Praca na produkcji
Ja pracowałem jak miałem najsilniejszą psychozę, jeśli jeszcze nie czujesz się dobrze to nie polecam, bo drą ryja, wykorzystują, a ja nie mogłem nic zrobić bo byłem owładnięty psychozą. Jeśli chodzi o godziny to miałem w porządku bo robiłem od pn do pt od 8 do 16 rzadko nadgodziny, ale z tego co słyszałem nie wszędzie jest tak dobrze pod względem godzinowym.
-
- zaufany użytkownik
Atmosfera na produkcji jest taka sobie, czasami faktycznie drą ryje, zależy jak się trafi. Najlepsze by były jakieś proste prace manualne na początek.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Ja jak pracowałem na produkcji to nikt na mnie nie darł ryja, prócz jednego czy dwóch incydentów gdzie coś miałem zrobić a tego nie zrobiłem. Z tym że miałem towarzystwo ostro pijące, i ich wymóg był przynajmniej jedna butelka na dwa tygodnie. Oczywiście nie podjąłem wyzwania przez trochę po mnie jeździli. Czepiali się jakiś głupot, były głupie uwagi na jakiś temat, i to po części spowodowało u mnie zachorowanie na schizofrenie. Bo nie dawałem sobie rady. Na szczęście pracowałem tam tylko 3 miesiące. Praca była lekka, płaca była dobra, daleko nie miałem. Ale jak to się mówi, są ludzie i parapety. Ja trafiłem na tych drugich. Może Tobie się poszczęści 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Przed studiami pracowałem w fabryce słodyczy. Wszyscy nowo przyjęci podjadali, nikt nie zabraniał, efekt był taki, że wkrótce nikt nie mógł już patrzeć na czekoladę.
Ehehe, czyli sprawdziło się to co myślałem. Kolega kiedyś mówił, że fajnie by było pracować w fabryce chipsów albo czekolady i móc podjadać. Ja mu mówiłem, że byłoby fajnie tylko na początku bo potem by się tym przejadł.
Co do pracy na produkcji. U mnie w miejscowości jest zakład produkujący napoje gazowane, zatrudniają m.in ludzi z grupą inwalidzką. Ale atmosfera z tego co słyszałem od znajomych jest masakryczna. Każdy stamtąd ucieka jak tylko może i jak tylko dostanie inną pracę.
Na produkcji nie pracowałem, ale generalnie ludzie mówią, że prze****ne.
Co do pracy na produkcji. U mnie w miejscowości jest zakład produkujący napoje gazowane, zatrudniają m.in ludzi z grupą inwalidzką. Ale atmosfera z tego co słyszałem od znajomych jest masakryczna. Każdy stamtąd ucieka jak tylko może i jak tylko dostanie inną pracę.
Na produkcji nie pracowałem, ale generalnie ludzie mówią, że prze****ne.