Najśmieszniejsi ludzie spotkani przez was

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Najśmieszniejsi ludzie spotkani przez was

Post autor: Słonecznik1 »

Jeśli chcecie to opiszcie najśmieszniejszych ludzi z jakimi zdarzyło wam się zetknąć w swoim życiu , np.pracować z nimi.

U mnie w pracy jest taki Ernest... 38 lat , ciężko w sumie go opisać bo on ciągle skubie brwi których już nie ma . Jak zobaczyłem go 1 dnia w pracy to myślałem że ma lekką łuszczycę a okazało się że jak miał brwi to je sobie zafarbował i niestety poparzył sobie skórę aż do krwii a teraz co ma to wyskubuje . Jest on gotem ( sam tak o sobie mówi ) , ciągle gada o jakiś fetyszach , ile on nie ma dziewczyn na facebooku , każdy promyk słońca to jedzie na taraz i stoi jak krokodyl i łapie te promyki . Wygląda jak gdyby go ktoś ciągnął głową po dywanie , ja mówię że jak smoczysko do kolegi a on że mu się kojarzył z jakimś dinozaurem wcześniej . Wczoraj przyszedł do nas do pracy na 20 min zrobić kupę , obsrał deskę i poszedł... ciągle gada o fetyszach nawet gdy idzie jakaś dziewczyna koło niego , teksty typu , takiej bym nie ruch....*ł , za mało fetyszowa, albo do mnie że jest królem fetyszu... :lol: .Smaruje się oliwką bambino z 4 razy dziennie , koledze wykrada pastę do zębów bo on zęby myje chyba co 3 godziny. I ciągle się wszystkich pyta jak wygląda , czy brwii mu rosną , czy ma czarne lub równe włosy . Naprawdę się pyta o to po 20 razy dziennie ( 24 lub 12 h pracy) , nie potrafi se włączyć filmu, jest nie do wytrzymania ogólnie ale daje fajka jak się chce i w sumie nie jest złośliwy ale strasznie męczący czasem ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”