kogo obwiniasz za swoją chorobe?
Moderator: moderatorzy
kogo obwiniasz za swoją chorobe?
obwiniam nauczycieli, kolegów szkolnych i innych, którzy. najpierw mi "wpierdolili", a potem jak zobaczyli, że ludzie zaczynają zwracać na to uwagę, to odwracali kota do góry ogonem tłumacząc, że to ze mną jest coś nie tak i że oni "pomagają".
nawrót i dalsze lata choroby natomiast zawdzięczam koleżance, która napisała do mnie kiedyś na gie gie po czym mi "wpierdoliła" tak, że miałem ten nawrót.
a jak to u was było?
nawrót i dalsze lata choroby natomiast zawdzięczam koleżance, która napisała do mnie kiedyś na gie gie po czym mi "wpierdoliła" tak, że miałem ten nawrót.
a jak to u was było?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: kogo obwiniasz za swoją chorobe?
Aktualnie Ciebie! :-)
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
na co chorujesz?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
na wielogłowe smoki
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
i jakie są rokowania?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Fu. Sorry, źle przeczytałem "na co polujesz", bo z telefonu i leżę rozwalony gorączką i osmarkany.
Tak jeszcze co najmniej z 3 dni w domu na antybiotykach. :/
Tak jeszcze co najmniej z 3 dni w domu na antybiotykach. :/
Hołpciu byś poduszki Przegłosowanemu poprawił, chusteczki zaniósł, stópki pomasował, nie można być takim niemiłym.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
No co Ty, nie mogłabym Ciebie czytać. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jeżeli to o mnie, to użyj żeńskiej końcówki proszę, panie ładny.
(dośmieszniam emotką)

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
za swoją chorobę obwiniam także zbyszka, który mnie nie zbanował.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Czy ten temat jest jeszcze aktualny?
Ja winię ludzi którzy dokuczali mi w dzieciństwie i czepiali się mnie bez przerwy. Później po dzieciństwie, mam pretensje do ludzi którzy srali na mnie jak na nie wiem co i mieli mnie w dupie, a później na ludzi którzy traktowali mnie źle, w pracy, bo byłem inny, bo myślałem inaczej. W ogóle mam pretensje do wszystkich którzy w jakiś sposób przyczynili się do tego kim teraz jestem.
Ja winię ludzi którzy dokuczali mi w dzieciństwie i czepiali się mnie bez przerwy. Później po dzieciństwie, mam pretensje do ludzi którzy srali na mnie jak na nie wiem co i mieli mnie w dupie, a później na ludzi którzy traktowali mnie źle, w pracy, bo byłem inny, bo myślałem inaczej. W ogóle mam pretensje do wszystkich którzy w jakiś sposób przyczynili się do tego kim teraz jestem.
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
- Catastrophique
- bywalec
Nikogo.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

to tak jakbyś był owcą i szukał schronienia w stadzie wygłodniałych wilków.
- Necro
- zaufany użytkownik
A kogo można obwiniać że się takim podatnym na tą chorobę urodziło o to jest pytanie 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
na czynniki zewnętrzne, które ją wywołały. dom z kart też się nie przewróci, nie zburzysz go jak nie użyjesz odpowiedniej siły.
- Necro
- zaufany użytkownik
Ta choroba jest zagadką a może karą za złe życie prowadzone przez nas i zmusza nas do całkowitej zmiany budowy zdrowych i mocnych fundamentów życia zmiany całkowitej o 360 stopni i nie trzeba tu kogoś obwiniać jak nie samego siebie.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Jak czytam co piszesz necro to przypomina mi się wypowiedź Platiniego,
żeby nie wprowadzać technologi goal-line, bo błędy sędziowskie są wpisane w widowisko piłkarskie.
Poza tym:
Czy trzeba być winnym aby ponieść karę? zbyszek twierdzi, że nie.
żeby nie wprowadzać technologi goal-line, bo błędy sędziowskie są wpisane w widowisko piłkarskie.
Poza tym:
Czy trzeba być winnym aby ponieść karę? zbyszek twierdzi, że nie.
- Necro
- zaufany użytkownik
Ja myślę że tak NNFOF kiedyś wierzących uważałem za schizofreników nawet samego Jezusa znasz pewnie takie przysłowie Pan Bóg nie ruchliwy ale sprawiedliwy za moje prowadzenie się w życiu i grzeszenie dostałem pokuty w postaci schizofrenii może jest to tylko u mnie tak nie twierdze że wszyscy tak mają
Śmierć Wrogom Ojczyzny