Hope v.2.0... - ty masz coś takiego jakbyś wyciągał wnioski zmierzające do negatywu .Nic nie wiesz o mnie o Mariii wątpie a o naszych relacjach to na pewno . Nikt tu nikogo nie oszukuje w sensie miłosnej zabawy .Widzieliśmy się raz ponad pół roku temu na spotkaniu i to tyle właściwie.
I tutaj można powiedzieć coś o wyciąganiu przez ciebie wniosków . Nie znam ciebie ale często widzę jak bojujesz chociaż postawą. Forum to narzędzie komunikacji i jest w sumie polem do wyobraźni . Uśmiech

To w sumie wiadomo myślę . Ty zbierasz w sobie czasem myśli jak żyła zator. A zbierasz w sobie krzywdzące myśli i słowa na temat innych?
Mariii powiem ci że jak gadałaś na czacie i mówiłaś coś w sensie że ktoś tam ( jakby faworyt ) jeździ na rowerze i było to bez sensu to pomyślałem sobie czy to nie znaczy że ja jestem niby gejem .Za jakieś 20 minut pytanie czy jestem gejem choć wnioski z mojej wypowiedzi powinnaś wysnuć inne . W każdym razie jeśli pomyślałaś tak naprawdę i nie rozumiesz aluzji do wypowiedzi jak zareaguje maż ( mówiłaś pe że masz męża by ci dał spokój ) a tą wypowiedź bierzesz że ja mam męża i się obrazi to nie jest najlepiej.
Pozdrawiam.
Rozszarpujcie mnie