Tak szybko

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Tak szybko

Post autor: Słonecznik1 »

by coś powiedzieć.

Hope v.2.0... - ty masz coś takiego jakbyś wyciągał wnioski zmierzające do negatywu .Nic nie wiesz o mnie o Mariii wątpie a o naszych relacjach to na pewno . Nikt tu nikogo nie oszukuje w sensie miłosnej zabawy .Widzieliśmy się raz ponad pół roku temu na spotkaniu i to tyle właściwie.

I tutaj można powiedzieć coś o wyciąganiu przez ciebie wniosków . Nie znam ciebie ale często widzę jak bojujesz chociaż postawą. Forum to narzędzie komunikacji i jest w sumie polem do wyobraźni . Uśmiech :) może być subtelny , smutny , koński , bardziej mimiczny, wewnętrzny czyli taki duchowy . Tak jak wypowiedź jest bez tonu głosu , barwy , subtelności ,szybkości itp. Daje to pole do wyobrażenia sobie innego uczestnika forum. Ma to swoje wady i zalety. Ułatwia komunikację ale nie jest wiernym odbiciem rzeczywistości .
To w sumie wiadomo myślę . Ty zbierasz w sobie czasem myśli jak żyła zator. A zbierasz w sobie krzywdzące myśli i słowa na temat innych?

Mariii powiem ci że jak gadałaś na czacie i mówiłaś coś w sensie że ktoś tam ( jakby faworyt ) jeździ na rowerze i było to bez sensu to pomyślałem sobie czy to nie znaczy że ja jestem niby gejem .Za jakieś 20 minut pytanie czy jestem gejem choć wnioski z mojej wypowiedzi powinnaś wysnuć inne . W każdym razie jeśli pomyślałaś tak naprawdę i nie rozumiesz aluzji do wypowiedzi jak zareaguje maż ( mówiłaś pe że masz męża by ci dał spokój ) a tą wypowiedź bierzesz że ja mam męża i się obrazi to nie jest najlepiej.
Pozdrawiam.
Rozszarpujcie mnie ;) i tak będę w pracy ...;)
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Re: Tak szybko

Post autor: maniek123 »

tutaj jest wiele schizofreników a szkoda takich spedalonych trochę ale to można przecież zmienić zacząć sileczke uprawiac pojsc do fryzjera i się sciac tak ja czyli 9 min gora 2 min bok sama maszynka krotka koszulka krótkie spodenki a nie zapuszczać długie wlosy jak ten dzikus...tak wygląda samiec alfa proszę www.poskramiacz123.fotka.pl
Orzeł

Post autor: Orzeł »

Hope też jest chory na schizofrenię, nawet nie wiedziałem, miałem go za gnojka co to dorwał się do klawiatury i sobie pisze, dziecko neostrady tylko już dorosłe. Przepraszam cię hopeisdeadv2 jeśli ciebie uraziłem, walcząc z tobą. Chciałem cię wykorzystać do rozwiązywania swoich problemów, abyś działał jak lustro odwzajemniając mi wszystko co wysyłam w przestrzeń i poniekąd mi się to udało ponieważ wydobyłem z mojej psychiki to co mi w tobie nie odpowiadało.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

Post autor: NNFOF »

Orzeł pisze: Przepraszam cię hopeisdeadv2 jeśli ciebie uraziłem.
to tak jakbyś chciał przepraszać za to że jesteś idiotą. przyjąłem. tylko to twój problem i przeprosiny tego nie zmienią.
Słonecznik1 pisze:by coś powiedzieć.
Hope v.2.0... - ty masz coś takiego jakbyś wyciągał wnioski zmierzające do negatywu .Nic nie wiesz o mnie o Mariii wątpie a o naszych relacjach to na pewno . Nikt tu nikogo nie oszukuje w sensie miłosnej zabawy .Widzieliśmy się raz ponad pół roku temu na spotkaniu i to tyle właściwie.I tutaj można powiedzieć coś o wyciąganiu przez ciebie wniosków. A zbierasz w sobie krzywdzące myśli i słowa na temat innych?
masz racje - wiem, że nic nie wiem.
ale przypomina mi to wypowiedź korwina, że mężczyzna zawsze troszeczkę gwałci i że kobiety zawsze stawiają opór, i że to chyba normalne i trzeba wiedzieć kiedy wolno a kiedy nie.
kobieta nie może odmówić bo on wie kiedy wolno. mężczyzna też nie ponosi odpowiedzialności, bo jego wiedza jest prawem...
zawsze troszeczkę gwałci co oznacza że gwałtu w ogóle zresztą nie ma.
wychodzi z tego, że mężczyzna może robić to co chce zgodnie ze "wszystkim" bez względu na to czego chce kobieta.
bo on wie lepiej.
Słonecznik1 pisze:Rozszarpujcie mnie ;)
nie jesteś "gejem", ale myślisz że nim jestes i piszesz rzeczy które potwierdzają że nim nie jestes, ale jest to odbierane w taki sposob że nim jesteś...
skoro choć nie jesteś to wszystko świadczy że jesteś.
nie wiem do jakich wniosków to prowadzi.
więc fail.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”