.
Moderator: moderatorzy
Re: Jesteśmy zabawkami w rękach Hope is dead
1. Forum jest uzupełnieniem, a nie zastępstwem zwykłych kontaktów międzyludzkich.
Gdy zaczyna je zastępować należy je opuścić do czasu gdy wszystko wróci do normy.
2. Zwykły kontakt międzyludzki zobowiązuje do kontynuacji. Na forum takie zobowiązanie odpada.
Można do woli brać udział w dyskusji, ją na dowolnie długo opuścić i po dowolnie długim czasie wrócić.
3. Za naszymi postami kryją się nieraz dramatyczne ludzkie uczucia - prosimy o szacunek dla autorów.
4. Regulamin jest w dziale "O tym forum", tutaj.
Gdy zaczyna je zastępować należy je opuścić do czasu gdy wszystko wróci do normy.
2. Zwykły kontakt międzyludzki zobowiązuje do kontynuacji. Na forum takie zobowiązanie odpada.
Można do woli brać udział w dyskusji, ją na dowolnie długo opuścić i po dowolnie długim czasie wrócić.
3. Za naszymi postami kryją się nieraz dramatyczne ludzkie uczucia - prosimy o szacunek dla autorów.
4. Regulamin jest w dziale "O tym forum", tutaj.
- Necro
- zaufany użytkownik
Eden co tak się wczuwasz przecież to zwykły hejter swoimi wypocinami chce się dowartościować olać leszcza 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Ja się boję, że ten psychopata jak dostanie upragnionego bana to wyjdzie na ulicę i zacznie zabijać chorych psychicznie.
http://arstechnica.com/science/2014/02/ ... o-sadists/
Nauka twierdzi, że trolle są sadystami i psychopatami.
http://arstechnica.com/science/2014/02/ ... o-sadists/
Nauka twierdzi, że trolle są sadystami i psychopatami.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Eden nakręcasz się. W sumie jesteś podobny do niego.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Bardzo proszę o nieszczucie się siebie nawzajem (nie wiem, jak to ująć). Niech ten temat umrze śmiercią naturalną. Forum nie powinno być miejscem, gdzie publicznie obgadujemy i przygadujemy innym osobom.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Eden pisze: Ja zawsze taki miły dla innych.
nie przesadzaj
eden, więc jak sobie tłumaczysz fakt, że jesteś pojebany?Eden pisze:Ja się naprawdę nie poczuwam do choroby psychicznej. Ani się nie czuję schizofrenikiem - ani nie poczuwam chorym psychicznie.
Eden, nie ma sensu przejmować się idiotyzmami, które wypisuje Hope. Może po prostu nie czytaj PW, które Ci wysyła, i skontaktuj się ze Zbyszkiem, żeby Hope'a pozbawił możliwości wysyłania PW (jeśli z jakichś powodów nie chce go zbanować) - albo żeby użytkownicy mogli zablokować PW przychodzące od wybranych osób.
To, że Hope wysyła do Ciebie PW, żeby Cię obrazić, to doskonały dowód, jak bardzo ciężko jest zaburzony. Żadna normalna, zadowolona z życia osoba się tak nie zachowuje.
Ja też nie uważam się wcale za schizofreniczkę czy chorą psychicznie, a na forum zapisałam się, bo dostałam diagnozę schizofrenii, która wydaje mi się dziś naprawdę śmieszna w moim przypadku, ale która mogła zupełnie zniszczyć mi życie (i ta myśl wciąż budzi we mnie grozę). Ani trochę nie przejmuję się, co sądzi o mnie użytkownik Hope.
Eden, myślę, że problemem bardzo wielu z nas jest albo było właśnie niepotrzebne przejmowanie się tym, co myślą o nas niesympatyczni, złośliwi, w taki czy inny sposób zaburzeni (choćby nigdy nie odwiedzili psychiatry) ludzie. Ja się przez wiele lat bałam politowania i złośliwości innych, tego, że ktoś pomyśli albo powie, że jestem "żałosna", "śmieszna", czy coś w tym rodzaju, że ktoś mi w jakiś sposób dokuczy do żywego. Dopóki cierpimy, kiedy ktoś jest wobec nas złośliwy czy się nad nami pochyla z "litością", ci dokuczający nam ludzie mają nad nimi ogromną władzę, a przecież to zupełnie bez sensu !
Trzeba zawsze pamiętać, że ktoś, kto się wyzłośliwia, ktoś, kto traktuje innych jako "żałosnych" czy "śmiesznych" to ktoś, kto czuje się lepiej (i to tylko na chwilę) wtedy, kiedy sprawia ból innym. Jeśli się tym przejmujemy, to taki osobnik się bardzo cieszy i ma poczucie, że jest silniejszy od nas. Wyzwólmy się od strachu przed tym, co mogą o nas powiedzieć czy pomyśleć głupi, niesympatyczni ludzie, którym sprawia przyjemność dokuczanie innym.
To, że Hope wysyła do Ciebie PW, żeby Cię obrazić, to doskonały dowód, jak bardzo ciężko jest zaburzony. Żadna normalna, zadowolona z życia osoba się tak nie zachowuje.
Ja też nie uważam się wcale za schizofreniczkę czy chorą psychicznie, a na forum zapisałam się, bo dostałam diagnozę schizofrenii, która wydaje mi się dziś naprawdę śmieszna w moim przypadku, ale która mogła zupełnie zniszczyć mi życie (i ta myśl wciąż budzi we mnie grozę). Ani trochę nie przejmuję się, co sądzi o mnie użytkownik Hope.
Eden, myślę, że problemem bardzo wielu z nas jest albo było właśnie niepotrzebne przejmowanie się tym, co myślą o nas niesympatyczni, złośliwi, w taki czy inny sposób zaburzeni (choćby nigdy nie odwiedzili psychiatry) ludzie. Ja się przez wiele lat bałam politowania i złośliwości innych, tego, że ktoś pomyśli albo powie, że jestem "żałosna", "śmieszna", czy coś w tym rodzaju, że ktoś mi w jakiś sposób dokuczy do żywego. Dopóki cierpimy, kiedy ktoś jest wobec nas złośliwy czy się nad nami pochyla z "litością", ci dokuczający nam ludzie mają nad nimi ogromną władzę, a przecież to zupełnie bez sensu !
Trzeba zawsze pamiętać, że ktoś, kto się wyzłośliwia, ktoś, kto traktuje innych jako "żałosnych" czy "śmiesznych" to ktoś, kto czuje się lepiej (i to tylko na chwilę) wtedy, kiedy sprawia ból innym. Jeśli się tym przejmujemy, to taki osobnik się bardzo cieszy i ma poczucie, że jest silniejszy od nas. Wyzwólmy się od strachu przed tym, co mogą o nas powiedzieć czy pomyśleć głupi, niesympatyczni ludzie, którym sprawia przyjemność dokuczanie innym.
Najbardziej poj...y jest właśnie ten, kto nazywa innych poj...ymi.HopeIsDead pisze:eden, więc jak sobie tłumaczysz fakt, że jesteś pojebany?Eden pisze:Ja się naprawdę nie poczuwam do choroby psychicznej. Ani się nie czuję schizofrenikiem - ani nie poczuwam chorym psychicznie.
A jakie to jest szczucie się siebie nawzajem ?? Hope rzeczywiście obraża innych na tym forum. Czy naprawdę tego nie widzisz czy tylko udajesz ? Nie ma sensu pochylać się z miłosierdziem i czułością nad złośliwymi, próbującymi dokuczyć innym ludźmi.moi pisze:Bardzo proszę o nieszczucie się siebie nawzajem (nie wiem, jak to ująć). Niech ten temat umrze śmiercią naturalną. Forum nie powinno być miejscem, gdzie publicznie obgadujemy i przygadujemy innym osobom.
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, że w zachowani Hope wiele jest znamion choroby. Tam, gdzie się da, interweniujemy - przenosimy posty, wysyłamy upomnienia. Nie widzę sensu w zakładaniu coraz to nowych wątków, w których obgadujemy jednego użytkownika. Nie po to jest to forum.
Jeśli Hope przeszkadza Wam jako użytkownik - proszę: ignorujcie jego posty. Tak będzie najlepiej. Inaczej spirala przemocy i agresji słownej nieustannie będzie się nakręcać.
Pozdrawiam.m.
Jeśli Hope przeszkadza Wam jako użytkownik - proszę: ignorujcie jego posty. Tak będzie najlepiej. Inaczej spirala przemocy i agresji słownej nieustannie będzie się nakręcać.
Pozdrawiam.m.
z mojej perspektywy wygląda to tak, że zamiast dać mi bana i zakończyć problem, "konflikt", to wolicie dolewać oliwy do ognia i jeszcze bardziej go pogłębiać.
ale wy chyba tym żyjecie: nienawiścią, szydzeniem, poczucie wyższości.. poniżając kogoś. to jest wasza karma, dlatego potrzebujecie takiego kozła ofiarnego jak ja.
szczerze nie wiem po co odpisuje, bo ani mnie to specjalnie nie emocjonuje ani nie mam an to ochoty i tylko napędzam to blendę koło.
może na zakończenie zadam pytanie: czy o to wam chodzi?
ale wy chyba tym żyjecie: nienawiścią, szydzeniem, poczucie wyższości.. poniżając kogoś. to jest wasza karma, dlatego potrzebujecie takiego kozła ofiarnego jak ja.
szczerze nie wiem po co odpisuje, bo ani mnie to specjalnie nie emocjonuje ani nie mam an to ochoty i tylko napędzam to blendę koło.
może na zakończenie zadam pytanie: czy o to wam chodzi?
Pisz, pisz, będziesz bliżej trolla.HopeIsDead pisze: czy o to wam chodzi?
widzisz Eden, atakujesz a ja nie chciałam Cię atakować,
i nie wiem czemu obrałeś temat kobiet?
nie będę go komentować, bo temat przewodni jest inny.
i nie wiem czemu obrałeś temat kobiet?
nie będę go komentować, bo temat przewodni jest inny.
Eden zrezygnuj z rangi zaufanego w ramach bojkotu przyzwolenia administracji na trolling, ten użytkownik psychopata/sadysta miał zaufanego użytkownika.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Przecież Hope ma status bywalca i około 300 postów na koncie. Jeżeli uważasz, że ma podwójne konto - zgłoś to, proszę, Zbyszkowi.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: .
Może o mnie myśli, że ja jestem Hope... Wczoraj mu wysłałem niemiłą wiadomość odnośnie toczącej się tu "dyskusji".moi pisze:Przecież Hope ma status bywalca i około 300 postów na koncie. Jeżeli uważasz, że ma podwójne konto - zgłoś to, proszę, Zbyszkowi.
Pozdrawiam.m.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: .
Co jest?!Orzeł pisze:Jest jakiś błąd forum i Przegłosowany wyświetla się jako ten *kujciak*.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.