Wzrost wagi od rispoleptu
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Wzrost wagi od rispoleptu
Od trzech miesięcy do leków (ketrel i conwulex) dodano mi 2mg rispoleptu i zwiększono ketrel - wtedy się zaczęło. Moja waga jak szalona sukcesywnie zaczęła rosnąć. Obecnie przy wzroście 176cm ważę już 96 kg. Nadomiar złego mam jeszcze niedoczynność tarczycy i biorę 50mg euthyroxu. Dwa dni temu zadzwoniłam do lekarza i poprosiłam by nie brać rispoleptu - zgodził się by zmniejszyć na razie dawkę do 1mg. Za dwa tygodnie mam wizytę mam nadzieję, że lekarz pozwoli zupełnie mi odstawić ten nieszczęsny rispolept.
Re: Wzrost wagi od rispoleptu
augustynka a czyna tym polaczeniu rispoleptu i ketrelu da sie pracowac na pelnym etacie ? Zrobilas prawo jazdy na dawce 4 mg rispoleptu ?
-
- zarejestrowany użytkownik
Prawa jazdy nie zrobiłam, bo miałam nawrót choroby. Ja obecnie nie pracuję ale szukam pracy na pełen etat. Nie wiem czy się da mam nadzieję, że będę dała rade jak znajdę. Choć dość dużo śpię na dobę około 12 h ale to raczej z braku zajęcia i rozleniwienia. Mam nadzieję, że jak znajdę pracę to jakość sobie poradzę.
augustynka a nawrot choroby mialas jak bralas rispolept czy po odstawieniu lekow?