seksizmy, etc.

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

seksizmy, etc.

Post autor: Petruccio »

Stało się! Bożenka z Klanu spędziła upojną noc ze swoim chłopakiem wkraczając tym samym w dorosłość. Padł ostatni bastion niewinności!
Przespała się z chłopakiem. W dodatku niewierzącym. To, że poszła na całość nas nie dziwi, wszak ma swoje lata i potrzeby.
http://www.ckm.pl/lifestyle/najseksowni ... 9,1,a.html ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Re: humor forumowiczów

Post autor: fuKs »

Obrazek
Jak ucina - PPM > Pokaż obrazek
Obrazek
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Jeśli "Klan" to od razu kojarzy mi się to:

Cosiecosiecosiecosiestao?
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Post autor: Wspaniale »

Obrazek

Nie oglądam tego chłamu, ale z tych odprysków jakimi jestem trafiany niczym po wysadzeniu latryny granatem, wiem, że te mądrości z telenowel odzwierciedlają umysłowość ogromnej liczby kobiet polskich.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to jest dziwne
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

3 film super , ta kondensacja niepotrzebnych ruchów.

Dwa widziałem wcześniej .
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Makaron pisze: Nie oglądam tego chłamu, ale z tych odprysków jakimi jestem trafiany niczym po wysadzeniu latryny granatem, wiem, że te mądrości z telenowel odzwierciedlają umysłowość ogromnej liczby kobiet polskich.
Przecież Klan oglądają też mężczyźni. Nie żyj stereotypami - to bardzo ogranicza myślenie.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

moi pisze:Przecież Klan oglądają też mężczyźni. Nie żyj stereotypami - to bardzo ogranicza myślenie.
Rajtuzy też faceci noszą - tylko procentowo ile kobiet a ilu mężczyzn to robi? :mrgreen:
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

A wiesz, że w wojnach procentowo więcej mężczyzn bierze udział, niż kobiet? I co- na tej podstawie mam twierdzić, że wszyscy są głupkami, bo zabijają się bez opamiętania?
I nie twórz kolejnego off-topu, dając upust swojej mizoginii przez wciskanie wszędzie zdań, jakie to kobiety są głupie i niewydarzone. Jeśli masz ochotę ponarzekać na kobiety - stwórz w tym celu osobny wątek. Ten jest poświęcony humorowi.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

moi pisze:A wiesz, że w wojnach procentowo więcej mężczyzn bierze udział, niż kobiet? I co- na tej podstawie mam twierdzić, że wszyscy są głupkami, bo zabijają się bez opamiętania?
Tylko że kobiet chyba nikt nie zmusza pod karą kulki w łeb do oglądania tych
głupich telenowel? Bo w przypadku wojen obowiązuje prawo wojenne - egzekucja
za odmowę służby lub ciężkie więzienie. I tak, uważam, że to niesprawiedliwe, że więcej mężczyzn niż kobiet posyła się na rzeź - koniecznie trzeba to zmienić. To seksizm posyłać mężczyzn, by ginęli za kobiety.
ten jest poświęcony humorowi.
No, już dobrze :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Posłuchaj- uważam, że masz poważny problem ze swoim stosunkiem do kobiet. Za wszelka cenę udowadniasz jakie są złe. Kolejny Twój post w tym stylu, co poprzednie w tym wątku, powędruje do działu "Varia", ponieważ to, co piszesz o kobitach ma znamiona obsesji. Nawet w tej chwili, chociaż prosiłam Cię o to, byś tego nie robił, nie mogłeś sobie darować i wklejasz jakieś filmiki, które maja udowodnić, jakie to kobiety są wynaturzone. Nie będę robić tego samego, tylko jeszcze raz postrzegę Cię przed kolejna próbą wyładowywania swoich frustracji na kobietach - kolejny post w tym stylu idzie do działu "Varia". Przemyśl to.

Pozdrawiam.m.
H8P
bywalec

Post autor: H8P »

Bądz grzeczny Makaron :)
The Less You Know, The Better
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

moi pisze:Posłuchaj- uważam, że masz poważny problem
Ja uważam, że ty masz problem z postrzeganiem rzeczywistości, jaką ona jest, a jaka jest opisuję ją.

I RACZ NIE WYKORZYSTYWAĆ FUNKCJI MODERATORA DO SWOICH SEKSISTOWSKICH ZAGRYWEK przejawiąjąc tym samym swoją mizoandrię wysyłając mi na priv ostrzeżenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Moi ma rację. Twoje posty są obraźliwe i nijak się mają do rzeczywistości.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

mei pisze:Moi ma rację. Twoje posty są obraźliwe i nijak się mają do rzeczywistości.
Nie rób off topu, przecież o tym pisała.

PS. Obrażają się zwykle ci, którzy mają powód do obrażania się. Mnie nie obraża pisanie, że większość złodziei samochodów to mężczyźni - bo nie jestem złodziejem i wiem, że to mnie nie dotyczy - przemyśl to.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Makaron, jeśli masz jakieś uwagi, co do sposobu w jaki moderuję forum - możesz o tym napisać w dziale "O tym forum" lub do Zbyszka.

I jeszcze raz proszę Cię - nie traktuj forum jako swojego prywatnego poletka dla swoich obsesji. Załóż osobny wątek na temat kobiet i wyżywaj się w nim do woli, ale nie rób w każdym wątku (nawet tym poświęconym humorowi) wtrętów na temat kobiet. Nie poniżaj ich i nie ukazuj zawsze w złym świetle. To forum jest dla każdego, ale wszystko ma swoje granice.

Jeśli chcesz kontynuować tę rozmowę - zapraszam na PW. Nie twórz kolejnego off-topa.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Makaron pisze:
mei pisze:Moi ma rację. Twoje posty są obraźliwe i nijak się mają do rzeczywistości.
Off top, to już Ty zrobiłeś. Swoja drogą, strażnik porządku na forum się nagle znalazł. pfffff
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

mei pisze:
Makaron pisze:
Off top, to już Ty zrobiłeś.
Otóż ja jedynie na humorystyczny post dotyczący "głębokich myśli z Klanu" wstawiłem gif i napisałem kilka słów. Dopiero reakcja na własne obsesje tutejszej moderacji w osobie Moi ten off top wywołała. Więcej obiektywizmu - wiele do prześledzenia nie ma, zaledwie kilka postów. Przy tej okazji osoba, która sprowokowała off topa jednocześnie już występując jako moderator przesłała mi informację o tym, że dała mi ostrzeżenie ZA POST ODPOWIADAJĄCY NA JEJ ZACZEPKĘ! To jest po prostu wredne zachowanie. Dać komuś w policzek i czekać, aż odpowie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”