Łomża i okolice

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
mikka
zaufany użytkownik

Łomża i okolice

Post autor: mikka »

chciałabym dowiedzieć się kto jest z Łomży lub okolic :D
Rodzice1967
zarejestrowany użytkownik

Re: Łomża i okolice

Post autor: Rodzice1967 »

Witam. Jesteśmy z Białegostoku. I mamy córkę w wieku 20 lat chorą na schizofrenię paranoidalną. Chcielibyśmy z kimś porozmawiać na ten temat.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Rodzice1967 pisze:Witam. Jesteśmy z Białegostoku. I mamy córkę w wieku 20 lat chorą na schizofrenię paranoidalną. Chcielibyśmy z kimś porozmawiać na ten temat.
Proponuję wpisać w http://www.google.pl/

frazę:

białystok poradnia psychologiczna
Awatar użytkownika
mikka
zaufany użytkownik

Post autor: mikka »

zapraszam do rozmowy przez prywatne wiadomości :)
Awatar użytkownika
aleksander
bywalec

Post autor: aleksander »

hvp2 ale chamsko się zachowałeś.To od czego jest to forum jak nie do takich celów?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Jedno drugiemu nie przeszkadza. To wątek poświęcony Łomży, więc rzeczywiście z Łomży do Białegostoku najbliżej przez googla.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

myślę ze autor miał na myśli to forum to rozmowy!
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Ralf pisze:myślę ze autor miał na myśli to forum to rozmowy!
Inaczej by tutaj nie pisali, w sumie to powinni porozmawiać o tym z własną córką jeśli chcą się czegoś dowiedzieć na temat jej "choroby", a znajomych to sama powinna sobie wybierać - jeśli przyszli tu ich dla niej szukać tylko z powodu takiej samej diagnozy. Wątek powinien być założony przez samą zainteresowaną, a nie pomocnych rodziców... Przez google to już znaleźli to forum, a w poradniach musieli już być - w końcu nie wiedzieliby o "schizofrenii". :P
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Schizo pisze:... to powinni porozmawiać o tym z własną córką ... to sama powinna sobie wybierać ...Wątek powinien być założony przez samą zainteresowaną ...
Myślę Schizo, że Ty natomiast nie powinnaś pouczać innych, jak korzystać z tego forum. Szczególnie jeśli robisz to takim tonem.

Rodzice1967 są tu mile widziani i z pewnością uzyskają więcej informacji, jeśli założą swój własny wątek w odpowiednim dziale.
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

To proponuję wpisać "schizofrenia" w: https://www.google.pl/ - wiele informacji i opisów ekspertów.

Gdyby ktoś napisał na mój temat w internecie z powodu diagnozy [wiedzą o tym nieliczni] to mój ton byłby "ogromnie nieodpowiedni", po czym natychmiast zerwałabym z taką osobą wszelkie kontakty, ponieważ zawiodła moje zaufanie i nie warto nawet z taką osobą o czymkolwiek rozmawiać, skoro trafi to np. na jakiś tam evot... Na szczęście nie mam aż tak "pomocnych" ludzi w swoim otoczeniu, a reszty nie informuję o "ciężkiej chorobie" jaką jest psychiatria. ;] Na tym forum jednak wielu nie jest w stanie zrozumieć, że człowiek mający zaburzenia psychiczne ma prawa takie same jak ci "zdrowi", lekarz także nie informowałby innych osób o stanie zdrowia pacjenta, który nie wyraził wcześniej na to zgody. A spatologizować anonimowo na forach to można każdego i zarzucić mu choroby psychiczne - nie jest do tego wymagana diagnoza od psychiatry, która takiego postępowania nie usprawiedliwia.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Schizo pisze:.. Na tym forum jednak wielu nie jest w stanie zrozumieć ...
Być może. Jednak jak już pisałem ten pouczający ton jest chyba trochę nie na miejscu. W końcu nie jesteś sędzią nad innymi forowiczami, lecz jednym z nich.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Wydaje mi się, że Schizo nie "pouczała" co do korzystania z forum, tylko wypowiadała swoje ogólniejsze zdanie.
Obrazek
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

zbyszek pisze:
Schizo pisze:.. Na tym forum jednak wielu nie jest w stanie zrozumieć ...
Być może. Jednak jak już pisałem ten pouczający ton jest chyba trochę nie na miejscu. W końcu nie jesteś sędzią nad innymi forowiczami, lecz jednym z nich.
Nie wiem w jakim celu napisał tutaj użytkownik Rodzice1967 i gdzie widzisz "pouczający tekst" - nie zwracałam się do nich tylko ogólnie, ale już porada od Hvp2 dla kogokolwiek 'jak używać google' była co najmniej nie na miejscu..

Awatar użytkownika
aleksander
bywalec

Post autor: aleksander »

Rodzice1967 faktycznie napisali posta w nieodpowiednim wątku a może i dziale, ale należało im to uświadomić, co własnie należy do obowiązków moderatora czyli hvp2.Wydaje mi się że ty Zbyszku powinieneś go upomnieć a nie usprawiedliwiać. Bo on zachowując się w ten sposób odstrasza przyszłych użytkowników forum,schizo natomiast zwrócileś uwagę moim zdaniem nie słusznie.
matiz_09
zarejestrowany użytkownik

Post autor: matiz_09 »

ja też :) sory za post ale jestem troche niesmiałą osobą i nie myśle co pisze :)
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2015 10:48 pm przez matiz_09, łącznie zmieniany 2 razy.
''Pisze co myśle, mówie co czuje''
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: Maniek1234 »

bielsk podlaski i znam tu wszystkich moje gg poznasz to poznasz i Necro znamy sie w huuuu dobrze pozdro moje gg 560878
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”