Gwałty
Moderator: moderatorzy
Gwałty
Krew mnie zalewają wiadomości, myślałem, że ten Świat jest już w miarę dobry, a teraz jak nie wojny, morderstwa, to najbardziej bolą mnie te gwałty, właśnie leci program, jak mężczyzni gwałcą kobiety w Indiach, przełączyłem nie mogę oglądać, po tym jak słyszałem, że dzieje się też to na dużą skalę w polsce, może nie pisał bym o tym, ale 2 godziny temu skończył się program, jak przez 10 lat gwałcona była dziewczynka przez swojego ojca, pierdole takie życie.
Czy mężczyzni są jeszcze mężczyznami, czy to takie trudne powstrzymać swój popęd sexualny? w miarę możliwości chociaż...
Czy mężczyzni są jeszcze mężczyznami, czy to takie trudne powstrzymać swój popęd sexualny? w miarę możliwości chociaż...
- Catastrophique
- bywalec
Re: Gwałty
Na świecie dzieje się wiele chorych rzeczy, o wielu pewnie nie wiemy. My jako zwykli zjadacze chleba jesteśmy właściwie bezsilni w działaniu. Najgorsze jest to, że osoby wpływowe, które moglyby coś zrobić, są zupełnie obojętne ewentualne sami są przeżarci złem.
Zyć trzeba dalej, moim zdaniem m.in. po to, żeby jak będzie się miało okazje uczynić czyjeś życie lepszym, zrobić to
.
Zyć trzeba dalej, moim zdaniem m.in. po to, żeby jak będzie się miało okazje uczynić czyjeś życie lepszym, zrobić to

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

W Syrii się dzieje, morderstwa aranżowane i wspierane przez bogobojny naród piejący o demokracji, terrorystyczny twór. Zamordowali już swoimi i cudzymi łapami miliony ludzi w ciągu zaledwie kilkudziesięciu lat i za te ludobójstwa nikomu nic się nie stało, a wręcz przeciwnie, są nagradzani najliczniej, największymi nagrodami, z pokojowymi nagrodami Nobla włącznie. W krajach, w których "robią rewolucje", kobiety zwykle tracą - Afganistan, Libia, Iran (wspierali znienawidzonego dyktatora, dzikiego mordercę, aż ludzie zapragnęli zmian i znaleźli się pod butem innego mordercy) - teraz po Syrii czas na kolejną wojnę i kolejne morderstwa i gwałty na przemysłową skalę.
Odkąd pamiętam każda wojna niesie za sobą gwałty na gigantyczną skalę, zastanawia mnie już czy gdybym ja był w takiej sytuacji, nie zgwałciłbym, tak mi te wojny namąciły w głowie, że może każdy z nas jest zwyrodnialcem i gdy tylko będziemy mieli okazję skorzystamy z niej??? karabin do ręki, nóż do gardła i rozbieraj się, to takie proste gdy nikt nie widzi, gdy jesteśmy gdzie indziej, bardziej martwi mnie jednak sytuacja w naszym kraju, wymagamy od władzy, by się tym zajęła, ale według mnie to sprawa ulicy... każde dziecko z bloków powinno wiedzieć, że jest święte, tak jak Ono tak i Kobiety, wymiar sprawiedliwości w tej sprawie powinien nastąpić z ulicy. Zwykłe wpierdol da więcej niż 3 lata w zawieszeniu... wykluczenie ze życia społecznego, nie siadasz do nas na ławkę. Dla Pedofilów mam pomysł, ale On nie przejdzie, mogą walić sobie konia myśląc o tych swoich dzieciach, ale muszą zrozumieć, że samego dziecka nie można tknąć, warto by zrozumieli, że walenie konia nie jest niczym złym i myśleć można o czym tylko się chce, takie jest moje zdanie, ale czy to zrozumieją kiedyś? to też działka ulicznych chłopaków z bloków, by uświadamiać złu, że może być dobrze.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Islam zezwala na gwałt i molestowanie nieletnich
Spojrzenie na Mahometa w konkretnym kontekście
Islamski pakiet werbujący
Mizoginii, nieudacznicy, zhańbieni, zasromani i pedofile...
http://www.euroislam.pl/index.php/2013/ ... ieletnich/Liczby mówią same za siebie. Badania wykazują, że 91 % spośród 7-20 tysięcy tzw. ‘mordów honorowych’ jest dokonywanych przez muzułmanów. Ponadto dochodzi do niezliczonej ilości ‘honorowych’ przestępstw, które nie kończą się zabójstwami. W samej Wielkiej Brytanii według danych policji odnotowano około 17 tysięcy motywowanych honorem „małżeństw wbrew woli, porwań, ataków seksualnych, bicia oraz morderstw każdego roku”.
Aż 42 % kobiet w Turcji padło ofiarą przemocy fizycznej lub seksualnej, natomiast w Maroku odsetek ten sięga 82 %. W Egipcie 99,3 % kobiet spotkało się z molestowaniem seksualnym. Problem ten dotyczy również innych krajów.
(...)
Chora religia
“Nie trzeba być psychologiem, aby zrozumieć, jak taka kultura modeluje postrzeganie kobiet przez mężczyzn.
Nawet mężczyzna niedojrzały zastanowi się, zanim podejmie seks z nieletnią, nie wspominając już o takim jej traktowaniu jak gwałt, narkotyzowanie czy bicie (w sytuacjach ekstremalnych nawet kończące się śmiercią).
Przypadki, o których mówimy, dotyczą jednak nie mężczyzn, ale samców, którzy od urodzenia byli wychowywani w wierze, że kobieta z założenia jest od nich gorsza i że z założenia jest prostytutką, o ile nie ‘chroni swego honoru’ poprzez zakrywanie swego ciała. I że to jest normalne. Z pewnością żaden mężczyzna nie zechciałby jednak znaleźć się na miejscu tych kobiet…
Psychologiczne konsekwencje takiego ideologicznego zamknięcia się, zablokowania na możliwość doświadczenia uzdrawiającego i dojrzałego poczucia kochania i bycia kochanym przez osobę równą sobie, w sposób oczywisty powoduje dewastację psychiki osoby dotkniętej tym zjawiskiem.
Proszę pamiętać, że islam jest religią i kulturą, która nie widzi problemu w karaniu ofiar gwałtów, a także zmuszaniu do małżeństwa (nawet kazirodczego), seksu małżeńskiego oraz prokreacji bez względu na to, czy małżonkowie się kochają czy nie.
Czy zatem naprawdę zdumiewający jest fakt, że kultura w tak prymitywny sposób ujmująca kwestie miłości i seksu produkuje tak zdumiewającą liczbę gwałcicieli?”.
Prognoza na przyszłość
Ostrzeżeniem pozostaje inne spostrzeżenie Nicolaia Sennelsa:
“Naiwnością jest myśleć, że ludzie nagle zmienią swoje poglądy tylko dlatego, że wyjechali poza granice swojego państwa. Większość imigrantów swojej mentalności nie zmienia. Rezultatem tego jest brak zgody na wychowywanie swoich dzieci według zasad, które dla nich samych są bluźnierstwem”.
Spojrzenie na Mahometa w konkretnym kontekście
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,9272Przestańmy, proszę, powstrzymywać się przed otwartym mówieniem o islamie. Przestańmy okazywać mu szacunek, na jaki nie zasługuje. Przestańmy udawać, że jest religią godną szacunku, jak też, że jego historia jest w jakiś sposób inna od historii wszystkich pozostałych religii, w sensie bycia wytworem ludzkiej wyobraźni. Okazuje się bowiem, że istnieją racjonalne przesłanki, by wątpić, że Mahomet, jako centralna postać tej religii, kiedykolwiek istniał. Tak przynajmniej uważa Robert Spencer, zaś Tom Holland podkreśla, że Mahomet jest postacią zagadkową, a jego imię pojawia się o wiele później niż sądzi się, że jego życie bujnie kwitło.
Koran, jako domniemane objawienie bezpośrednio od Boga ustami anioła, stanowi oczywisty pastisz innych, żydowskich, chrześcijańskich, zoroastriańskich i animistycznych źródeł. Jest, sam w sobie, tak pełen przemocy i faszystowski w swoim podejściu zarówno do wyznawców, jak i niewierzących, że nawet nie zasługuje na to, by porównywać go z innymi świętymi księgami, choć nie można dać im wiary, iż zainspirowane zostały przez cokolwiek innego niż człowiek.
(...)
Fakt, że ta sama tradycja została przyjęta przez islam, a następnie tysiąckrotnie uwypuklona - mało jest sur w Koranie, które nie zawierałyby przerażających opisów wiecznego cierpienia czekającego na niewiernych — oznacza, że islam został moralnie zdeprawowany znacznie bardziej niż inne religie monoteistyczne, których nauki w sposób tak oczywisty stanowią jego głębokie podstawy — często w wypaczonej formie, w jakiej autorzy Koranu je poznali. Koran istotnie oddaje nam przysługę ukazując, jak naprawdę okrutne są przekazy pism żydowskich i chrześcijańskich, ponieważ wykorzystuje te przekazy i, aby ukazać swoją różnicę oraz przewagę nad tymi wcześniejszymi tekstami, intensyfikuje ich wszystkie najgorsze cechy, powtarzając równocześnie, jak mantrę, która przeczy swojemu własnemu okropnemu przekazowi, twierdzenie, że Allah jest współczujący i miłosierny; twierdzenie, któremu przeczy praktycznie każda strona tej „świętej księgi".
Ale, jakby chcąc wzmocnić konflikt tkwiący w sercu Koranu, opowieść o proroku islamu, Mahomecie, ukazuje mężczyznę pożeranego żądzą krwi i pożądania, co czyni go, ze wszystkich domniemanych świętych mężów, człowiekiem najmniej zasługującym na szacunek czy naśladowanie. A jednak, wyrażając jasno męski ideał, w którym kobiety traktuje się jako nic nie znaczące pionki, zaś ludzkie życie ma służyć celom Allaha i jego proroka, co być może zainicjowano, aby zdobyć wyznawców i „upiększyć" ich zwycięstwa z obojętnością pasterza zarzynającego kozę na obiad, islam, jako „męski kult", wprowadził przez wieki patriarchat. Patriarchat ten natychmiast odwołuje się do męskiego ego, którego podsycane testosteronem żądze zostają uświęcone przez islam. Oczywiście opowieści o Mahomecie mogą wszystkie być fikcyjne, podobnie jak większość, jeśli nie wszystkie opowieści o Jezusie, ale to Mahomet jest przedstawiony jako najmniej ludzki spośród nich wszystkich (tzn. Świętych mężów) — człowiek biegnący w szaleństwie stronami historii.
(...)
Musimy bowiem pamiętać, że Mahomet nie tylko wykorzystywał kobiety I dziewczynki dla własnych przyjemności, ale także uświęcał przemoc w imię boga. Był zarówno pedofilem, ale również wojownikiem. Gdy spojrzymy na Mahometa w tym kontekście, będziemy w stanie zrozumieć, dlaczego jego naśladowcy tak często wyrażają się poprzez przemoc wobec kobiet i niewiernych. Oczywiście islam umacnia młodych mężczyzn, zwłaszcza młodych mężczyzn z marginesu. Jest to religia młodego mężczyzny i apoteoza pewnych mniej humanitarnych i społecznie odpowiedzialnych impulsów młodych mężczyzn.
Islamski pakiet werbujący
http://islambezbielizny.blox.pl/htmlAby europejski mężczyzna konwertował na Islam, musi się bardzo starać – nie zrobi tego z jakiegoś duchowego powodu. Gra toczy się o seks i władzę.
Często powtarzam, że Islam mogą wziąć w obronę tylko głupcy (ci przyswoili sobie kilka fraz typu: „to jest tak samo jak w chrześcijaństwie”, czy „jakoś to będzie”) i nie myślą, co będzie dalej, ponieważ tak jest wygodniej; cyniczni karierowicze (liczą na wzrost wpływów, oczekują zysków w karierze, reszta społeczeństwa ich nie interesuje); tchórze (ci, co prawda wiedzą, ale się boją) i seksistowskie prosiaczki. Głupcy nie konwertują, bo i po co. Karierowicze dojdą do wniosku, że popierając Islam z zewnątrz, mogą jeszcze długo ciągnąc zyski z dwóch światów. A tchórze skonwertują dopiero wtedy, kiedy będzie ostro. Zostaje seks. To właśnie on jest w rzeczywistości najczęstszym motywem (nielicznych) męskich konwertytów. Co oferuje europejskim mężczyznom Islam, i tylko Islam, że cały ten cyrk z zakazem wieprzowiny i piwa oraz modleniem się pięć razy dziennie jest wart konwersji?
Mizoginii, nieudacznicy, zhańbieni, zasromani i pedofile...
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- amigo
- zaufany użytkownik
Dzieje sie wiele zlych rzeczy na swiecie,w tym gwalty.Ludzie nie potrafia odroznic dobra od zla i robia to co robia,krzywdza innych.Zamiast pomagac sobie to tylko jest gorzej.
Mając 40 lat na karku, 30 kilogramów nadwagi, zero kasy - jak kiedyś o tym wspomniałeś - do tego nie masz tego czegoś, co kobiety kręci i podnieca, to możesz co najwyżej liczyć na gwałt ze strony 60, 70 latki, takiej niedomytej, lubującej się w jabolach.Dolphin pisze:Poznam atrakcyjną Panią w wieku 20 do 30 lat, która raczy mnie delikatnie i pieszczotliwie zgwałcić.
Tak, oczywiście, stado panienek ustawia się w kolejce...
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Indie: kara śmierci za zbiorowy gwałt - http://tvp.info/informacje/swiat/indie- ... t/12388726
Art. o fali protestów z grudnia "Gniew Hindusów obraca się przeciw policji. Premier apeluje o spokój" - http://wyborcza.pl/1,75477,13103909,Gni ... emier.htmlNa karę śmierci przez powieszenie skazał w piątek sąd w Delhi czterech mężczyzn, sprawców brutalnego gwałtu w grudniu 2012 roku na 23-letniej kobiecie, która zmarła następnie w wyniku obrażeń. Wyrok musi jeszcze zatwierdzić sąd wyższej instancji. (...) W odpowiedzi na falę oburzenia po grudniowym gwałcie rząd Indii wprowadził surowsze kary za przestępstwa na tle seksualnym, ale nie zgodził się zmienić przepisów prawa dla nieletnich i przywrócić poprzedniego wieku dojrzałości, czyli 16 lat; obecnie jest to 18 lat.
Indie: Rodzina ofiary spaliła żywcem domniemanego gwałciciela - http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/new ... Id,1023331Ulica chce kary śmierci
Rząd obiecał też, że dopilnuje, aby sprawcy gwałtu otrzymali dożywotnie wyroki więzienia (dotąd aresztowano w tej sprawie sześć osób, w tym kierowcę autobusu). Dla protestującego na ulicach tłumu to jednak za mało i co chwila słychać wezwania, aby w przypadku sprawców tej zbrodni przywrócić karę śmierci.
Singh przyznał, że gniew tłumów był "uzasadniony". - Wszyscy jesteśmy złączeni w niepokoju o młodą kobietę, która stała się ofiarą odrażającej zbrodni w Delhi - mówił.
38-letni Raju Vishwkarma zmarł wczoraj w wyniku odniesionych oparzeń po tym, jak krewni zgwałconej dziewczyny oblali go naftą i podpalili - donosi portal zeenews.india.com.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
- amigo
- zaufany użytkownik
Kara wiezienia byloo by o wiele gorsza niz kara smierci,przynajmniej bede sie meczyc w wiezieniu do konca zycia!
- Słonecznik1
- bywalec
Napiszę teoretycznie ż w czasie wojny gwałty są dla mnie czymś zupełnie innym niż w czasie pokoju. W czasie wojny... pójdźcie na cmentarz , jaka jest atmosfera , często człowiek odczuwa potrzębę bliskości , a wojna to cmętarz. Kobitki myślą że mogą sobie gierkować w tym czasie? nie mówię że to jest dobre ale dla mężczyzn w silnym stresie i pod presją że pewnie nie długo pożyją każdy sposób prawie na przedłużenie genów jest racjonalny.
Wasze dupska nie są więcej warte niż ich stracone życie , ale każdy przypadek jest inny. Powinien być osobno osądzony.
Zostanę pewnie źle zrozumiany.
Wasze dupska nie są więcej warte niż ich stracone życie , ale każdy przypadek jest inny. Powinien być osobno osądzony.
Zostanę pewnie źle zrozumiany.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 22, 2013 4:44 pm przez Słonecznik1, łącznie zmieniany 2 razy.
Schizo pisze:kara śmierci za zbiorowy gwałt
Orędowniczka kary śmierci za gwałt jest gorącą zwolenniczką prawa do mordowania przez kobiety dzieci znajdujące się w ich brzuchach - płakać czy śmiać się? To takie typowe dostrzegać wyłącznie swoje dobro, odczuwać tylko własny ból, a przy tym być ślepą na o wiele większą krzywdę innych i dawać sobie prawo do krzywdzenia innych.
- Słonecznik1
- bywalec
dziki świat
- Słonecznik1
- bywalec
trochę jakby aligator pożarł zarodek swojego gatunku i powiedział że ok.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Płakać, ale ze śmiechu. Niektórym psycholom już się do reszty we łbach poprzewracało:Makaron pisze:płakać czy śmiać się?
- Żaden z tutejszych obrońców embrionów nie jest w związku i zapewne nie będzie.
- Każdy, który pisał jak to "wszystkie kobiety lecą tylko na kasę" nie ma nawet grosza przy dupie (większość siedzi na rentach i do tego jest na utrzymaniu rodziny mając +30 lat).
- Wasze upośledzone psychotropami móżdżki i "chore geny" nie są więcej warte dla normalnych kobiet niż laboratoryjne szczury, a na wojnie to bylibyście pierwszymi do odstrzału przez zdrowych samców.
Taka jest prawda, teraz możecie sobie łyknąć kolejną porcję leków by nadal oszukiwać samych siebie o swojej rzekomej wyższości, obrażać innych i jeszcze żądać współczucia, ponieważ "ofiarom schiz się wszystko należy". Nawet znacznie bardziej chorzy ludzie nie zachowują się tak jak wy...
Zapomniałam dodać, może nie wszyscy czytali wątek gdzie kilku lekomanów "udowadniało", że kobiety są po prostu "z natury głupsze" (oczywiście tamten wątek nie został usunięty). Podsumowując wszystkie tego typu tematy, zgodnie z logiką tamtych przypadków: tą "głupotą, złem i egoizmem" kobiet jest niechęć utrzymywania i opieki nad gromadką dzieci oraz nad ich ciężko "chorymi psychicznie" ojcami (jak sami się przecież określają), czyli niezdolnymi do samodzielnej egzystencji, którym dodatkowo w każdej chwili może odbić.
Takiej swojej, jak przed chwilą przedstawiłaś należy się taktowne wyprowadzenie z (o)błędu.Schizo pisze:"ofiarom schiz się wszystko należy"
Spokojnie, to tylko Twoja schiza. Rzeczywistość nie jest taka ponura

Pochwal się ile Ty zarabiasz( oprócz rent).Schizo pisze:większość siedzi na rentach i do tego jest na utrzymaniu rodziny mając +30 lat
I jakie geny przekażesz swoim kochanym dzieciom.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja schiz nie mam, nie uważam diagnoz psych. za choroby i nie biorę psychotropów. Jakbyś jeszcze nie zauważył brednie o chorych genach i inne niczym niepotwierdzone biologiczne teorie głoszą właśnie ofiary na rentach, którzy sami sobie tę całą biochemię mózgu zaburzają. 

Tak, to już wiemy, że nie chorujesz psychicznie, tym bardziej nie jesteś osobą chorą na schizofrenię, pisałaś to wiele razy.Schizo pisze:Ja schiz nie mam, nie uważam diagnoz psych. za choroby i nie biorę psychotropów
Wytykasz, że niektórzy żyją z rent, z pracy rodziców, sami nie pracują, pytanie brzmi:
z czego ty się utrzymujesz (czyżbyś jednak była na czyimś utrzymaniu, na garnuszku rodziców)?