Schizofrenia to nie choroba, to opętanie. Na bank.

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Schizofrenia to nie choroba, to opętanie. Na bank.

Post autor: Bright Angel »

Schizofrenia to nie choroba, to opętanie przez demony, różne duchy szaleństwa, duchy nieczyste. Zajęło mi to 8 lat, aby odkryć tę prawdę. W Biblii są przypadki osób, które mają objawy schizofrenii i są nazywani opętanymi, a nie chorymi. Jeżeli się zna przyczynę, to już krok do normalności. Aby się z tego uwolnić to jedynie post i modlitwa o uwolnienie może nam pomóc. Tylko nie taki udawany katolicki post, ale prawdziwy post, bez picia, jedzenia, muzyki, fajek itp. Taki prawdziwy post oczyszcza duszę, ciało i umysł. I modlitwy są bardziej skuteczne. W modlitwach należy się zwracać jedynie do jedynego naszego orędownika i pośrednika z JAHWE, czyli JAHUSZUA (JEZUSA CHRYSTUSA). Imiona oryginalne hebrajskie mają większą moc. Tylko JAHUSZUA ma moc wypędzania duchów. Modlitwy o zdrowie są nieskuteczne, bo jesteśmy zdrowi, tylko opętani :(
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: Schizofrenia to nie choroba, to opętanie. Na bank.

Post autor: Niemamnie »

Mózg schizofrenika pracuje inaczej, nawet na lekach. Osoby chore na schizofrenię słabiej rozumieją potrzebę wyścigu szczurów i związanego z tym postępu. Dążą do zachowania tego co jest, a cenią sobie zdrowie.
Czy jesteśmy lepsi od reszty społeczeństwa które dąży do zagłady?
Każdy powinien odpowiedzieć na to pytanie sobie sam, według własnego systemu przekonań i wartości.

PS. Z demonami można grać w różne gry, są w tym dobre. Tylko jeszcze nikt nie wymyślił gry w którą mogłyby przegrać. Dopóki demony grają, dopóty są uwięzione. W mózgu schizofrenika brakuje modułu zabawy z demonami.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Po mojemu to masz zryty beret 44. I odkrycie tego nie zajęło mi ośmiu lat tylko osiem sekund. "Jehuszua" hehe dobre sobie. "Imiona hebrajskie mają większą moc" te 44 ty może czarownikiem jesteś? Hary Potter czy coś w ten deseń. To niedobrze bo tacy na stos i prościutko do piekła idą. Z ciebie zły człowiek jest po prostu 44.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Dolphin pisze:W imię JAHUJSZUMA - pręcz opętani, JAHUJSZUMA przegania was demony wodą święconą, patrzcie na znak krzyża, Amen, Matka boska na zawsze dziewica.
Szumowski nie filozofuj :)
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Bądźmy rastafaraj, chwalmy Boga Jah. Tylko w tej postaci Jahujszuma niesie pozytywne przesłanie.
Inner Circle - Games People Play
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Wasze wypowiedzi potwierdzają tylko tezę za opętaniem.
cezary123
zaufany użytkownik

Albo za niezwykłą nienadprzyrodzoną głupotą. :)
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Czterdziesty czwarty. Pal gumę. A nie się wymądrzaj.
Awatar użytkownika
stanley151
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46785217

Post autor: stanley151 »

44 pisze:Schizofrenia to nie choroba, to opętanie przez demony, różne duchy szaleństwa, duchy nieczyste. Zajęło mi to 8 lat, aby odkryć tę prawdę. W Biblii są przypadki osób, które mają objawy schizofrenii i są nazywani opętanymi, a nie chorymi. Jeżeli się zna przyczynę, to już krok do normalności. Aby się z tego uwolnić to jedynie post i modlitwa o uwolnienie może nam pomóc. Tylko nie taki udawany katolicki post, ale prawdziwy post, bez picia, jedzenia, muzyki, fajek itp. Taki prawdziwy post oczyszcza duszę, ciało i umysł. I modlitwy są bardziej skuteczne. W modlitwach należy się zwracać jedynie do jedynego naszego orędownika i pośrednika z JAHWE, czyli JAHUSZUA (JEZUSA CHRYSTUSA). Imiona oryginalne hebrajskie mają większą moc. Tylko JAHUSZUA ma moc wypędzania duchów. Modlitwy o zdrowie są nieskuteczne, bo jesteśmy zdrowi, tylko opętani :(
nie kazdy katolicki post jest udawany :)

co do opętania się zgadzam
Ludzie szukają Miłości, a Ona jest na krzyżu...
"Jezu, ufam Tobie"
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Ja tam ze swoimi diabłami, już się dogaduję.
Kometa ISON jest znakiem apokalipsy, kobietą o koronie z 12 gwiazd.

Anastazja skazała schizofreników na piekło, ponieważ nie znalazła dla nich przeznaczenia w świecie Rodowych Siedlisk. Sama zresztą powiedziała, że nie rozumie przeznaczenia beletrystyki, która jest potrzebna żeby generować potencjały przyszłości i możliwe scenariusze. Schizofrenicy tak się składa, że generują fantazję, którą pisarze używają jako natchnienia do pisania fikcji literackiej.
cezary123
zaufany użytkownik

Luimer1990 pisze:Schizofrenicy tak się składa, że generują fantazję, którą pisarze używają jako natchnienia do pisania fikcji literackiej.
To kiepsko z weną twórczą tych pisarzy.
Robią czytelników w konia.
Powinni wymyślić coś zdrowego i mądrego i tym karmić rzesze.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Żyjemy w czasach kiedy każda forma energii myśli jest w obiegu, wszystko działa stabilnie, chociaż tworząc obserwatora stanu stabilnego już destabilizuję ten stan. Jeżeli nie akceptujesz przeznaczenia swojej choroby to ustawiasz się w pozycji fałszu, a ja w pozycji prawdy. Gwoli wyjaśnienia, jak jest coś nowego to negacja jest fałszem.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Jednak jest sprawiedliwość na tej ziemi, ateiści nigdy nie wyjdą ze schizofrenii. Czeka ich szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital ... i tak do końca życia. Żadnej nadziei dla nich nie ma.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Ja też czytałem w jednych z orędzi Żywego Płomienia, że omamy i halucynacje powodują demony o czym pisałem tutaj: viewtopic.php?f=30&t=14280
cezary123
zaufany użytkownik

Wiem co to schizofrenia.
A co to takiego "demon"? :wink:
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Kiedys bylem opetany przez zycie ale schizofrenia mnie wyleczyla
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

44 pisze:Jednak jest sprawiedliwość na tej ziemi, ateiści nigdy nie wyjdą ze schizofrenii. Czeka ich szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital ... i tak do końca życia. Żadnej nadziei dla nich nie ma.
Jestem ateistką i póki się leczę, jestem w remisji.

Leki mi pomagają, bo źródłem schizofrenii jest złe funkcjonowanie mózgu, a nie opętanie.

Żaden post, ani modlitwa nie uleczą ze schizofrenii... Żadne demony, ani duszki, nie wywołują chorób.

Tylko leki pomagają.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

jojo pisze:
44 pisze:Jednak jest sprawiedliwość na tej ziemi, ateiści nigdy nie wyjdą ze schizofrenii. Czeka ich szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital psychiatryczny, dochodzenie do siebie, lekka poprawa i szpital ... i tak do końca życia. Żadnej nadziei dla nich nie ma.
Jestem ateistką i póki się leczę, jestem w remisji.

Leki mi pomagają, bo źródłem schizofrenii jest złe funkcjonowanie mózgu, a nie opętanie.

Żaden post, ani modlitwa nie uleczą ze schizofrenii... Żadne demony, ani duszki, nie wywołują chorób.

Tylko leki pomagają.
Mylisz się leki wyłączają Cię z życia. Cóż takiego ciekawego się z Tobą dzieje że nie potrafisz bez tych prochów żyć ?.
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Schizofrenik82, dobrze dobrane leki, we właściwych dawkach, nie wykluczają z życia.

Teraz jestem apatyczna, prawie nic mi się nie chce, ale to raczej moje lenistwo, a nie skutek leków.

Fakt, jestem przygnębiona że się muszę leczyć, ale leki skutecznie likwidują omamy słuchowe i urojenia.

Mam schizofrenię paranoidalną i zgadzam się z tą diagnozą- objawy pasują.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

jojo pisze: Jestem ateistką i póki się leczę, jestem w remisji.

Tylko leki pomagają.
Dzięki lekom jesteś niczym więcej niż roślinką, warzywem. I nigdy się nie wyleczysz lekami ze schizofrenii, jeśli podoba ci się takie życie, twoja sprawa. Ale niektórzy mają trochę większe ambicje. Leki trochę pomagają, bo nie da się oddzielić ciała od duszy, gdy "choruje" dusza pociąga za sobą także ciało. Można wyjść całkowicie ze schizofrenii, tylko trzeba poznać prawdziwą przyczynę, a to już krok do normalności. Dla JAHSZUA nie ma rzeczy niemożliwych, sam doświadczyłem na własnej skórze JEGO cudownych, nadnaturalnych uzdrowień i innych cudów. Ze schizofrenii, czyli opętania można wyjść tylko dzięki JAHSZUA, nie ma innej możliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”