chłopaki jak to jest? wzwód a leczenie schizy?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
-
- zaufany użytkownik
chłopaki jak to jest? wzwód a leczenie schizy?
Jak to jest gdy zacznie się brać lekarstwa na schizę to członek się psuje ? nie chce stawać i takie tam?
-
- zaufany użytkownik
Re: chłopaki jak to jest? wzwód a leczenie schizy?
Nie znam się na tym, nie wiem jak to jest, ale faktycznie leki psychotropowe tak działają, że mogą powodować zaburzenia seksualne.
-
- zaufany użytkownik
O to u mnie szanse na leczenie lekami są zerowe, dla mnie mój członek to największy skarb.
Członek bardziej psuje się od masturbacji niż od leczenie chorób psychicznych 

-
- zaufany użytkownik
Haha, cezary... 

- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Czy ja wiem czy od masturbacji się psuje. Może trochę się zużywa
.
Natomiast jeśli chodzi o funkcje seksualne i leki, to ja dostałem lek Candela któy wyeliminował u mnie libido, a więc pojawiły się też problemy ze wzwodem. Niezbyt miłe. Teraz odstawiam ten lek.

Natomiast jeśli chodzi o funkcje seksualne i leki, to ja dostałem lek Candela któy wyeliminował u mnie libido, a więc pojawiły się też problemy ze wzwodem. Niezbyt miłe. Teraz odstawiam ten lek.
-
- zaufany użytkownik
"Jak to jest gdy zacznie się brać lekarstwa na schizę to członek się psuje ? nie chce stawać i takie tam?"
Niestety tak.Ale jak choroba sie u Ciebie rozwinie mocno to nikt nie będzie pytał o zdanie czy chesz to jeśc czy nie ze mną tak było.Leki tak działaja na te sprawy "byśmy"nie kopulowali i by nie rodziło się dużo potencjalnych"wariatów" chodz te choroby były,są i będa tak czy inaczej
Niestety tak.Ale jak choroba sie u Ciebie rozwinie mocno to nikt nie będzie pytał o zdanie czy chesz to jeśc czy nie ze mną tak było.Leki tak działaja na te sprawy "byśmy"nie kopulowali i by nie rodziło się dużo potencjalnych"wariatów" chodz te choroby były,są i będa tak czy inaczej
nie wiem co gorsze, brać leki - wyzdrowieć i mieć niewielkie problemy sexualne, czy nie brać leków, być tak chorym, że i tak nie myślisz nawet o sexie, bo masz swoje psychozy
-
- zaufany użytkownik
Dla mnie to drugie jest ważniejsze, tak też podejrzewam że leki specjalnie upośledzają tę czynność seksualną mogą oni leczyć bez leków tzn. same terapie? Tak pytam bo mam ostatnio problemy egzystencjalne nie chce się niepotrzebnie wpakować na leczenie do psychiatryka a większość objawów wskazuje na schizę, no chyba że chodzą za mną dziwne zbiegi okoliczności. Psycholog okazuje tylko dziwne milczenie.
ale będąc w psychozie, to mimo, że może i jesteś sprawny sexualnie i ci staje itp to i tak, ostatnie o czym myślisz wtedy to sex. Więc lepiej chyba brać leki, które mogą (ale nie muszą) powodować problemy w tej dziedzinie
Któż taki, któż taki? Powiedziawszy aaaaaaaaaa............., miej odwagę powiedzieć beeeeeeeeeeeeeeee..........Dolphin pisze:Po 5 - 7 latach zażywania leków będziesz impotentem :twisted: To, że masturbacja jest szkodliwa i członek więdnie, napisał znany, zakłamany obłudnik z tego forum - to, że leki są nieszkodliwe, napisał znany, zakłamany obłudnik z tego forum.

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Bzdury to sa niestworzone. Chociaz, zalezy tez jaki lek bierzesz i w jakiej dawce. Jezeli zazywasz Rispolept lub Haloperidol, to nie trzeba 5 lat, wystarczy kilka dni i bedziesz mial impotencje i zaburzenia orgazmu. Sa jednak neuroleptyki mocno wzmaaagajace potencje. Zalezy tez od dawki, male dawki sa zazwyczaj malo szkodliwe w przypadku najnowoczesniejszych lekow. Po 100mg Sulpirydu moglem 3 razy czesciej i 2 razy dluzej
Solian tez zazwywam od 10 lat i, odpukac, wplywu na sprawy intymne nie zauwazylem. A wiem co mowie, jestem szczesliwie zonaty od wielu lat
Tak samo z antydepresentami, niektore calkowicie niszcza libida, takie jak Fluoksetyna czy Prozack, inne mocno wzmagaja, ze czlowiek sie staje nienasycony nawet.
Wszystko wiec zalezy, Towarzysze i nie ma co generalizowac.

Tak samo z antydepresentami, niektore calkowicie niszcza libida, takie jak Fluoksetyna czy Prozack, inne mocno wzmagaja, ze czlowiek sie staje nienasycony nawet.
Wszystko wiec zalezy, Towarzysze i nie ma co generalizowac.
Zagubiona we mgle pisze:Nie znam się na tym, nie wiem jak to jest

No trudno żebyś się znała.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
wychodzę z tego samego założenia.Night Stalker pisze:O to u mnie szanse na leczenie lekami są zerowe, dla mnie mój członek to największy skarb.
Jak się leczyłem miałem marny wytrysk, czułem się z tym jakbym miał 60 lat na karku.
Jeśli to schizofrenia dadzą Ci co najwyżej prochy. To tylko zbiegi okoliczności, zajmij się życiem zanim dostaniesz prawdziwej paranoi - od leków. czyt.: podawalem zdrowemu haloperidol przez miesiac spostrzezenia wNight Stalker pisze:Dla mnie to drugie jest ważniejsze, tak też podejrzewam że leki specjalnie upośledzają tę czynność seksualną mogą oni leczyć bez leków tzn. same terapie? Tak pytam bo mam ostatnio problemy egzystencjalne nie chce się niepotrzebnie wpakować na leczenie do psychiatryka a większość objawów wskazuje na schizę, no chyba że chodzą za mną dziwne zbiegi okoliczności. Psycholog okazuje tylko dziwne milczenie.
Ostatnio z dziewczyną zrobiliśmy to 6 razy w ciągu jednej nocy.Paranoja pisze:nie wiem co gorsze, brać leki - wyzdrowieć i mieć niewielkie problemy sexualne, czy nie brać leków, być tak chorym, że i tak nie myślisz nawet o sexie, bo masz swoje psychozy
Zależy kto jaką ma psychoze, ja w swojej chciałem uprawiać seks, ale nie było z kim.Paranoja pisze:ale będąc w psychozie, to mimo, że może i jesteś sprawny sexualnie i ci staje itp to i tak, ostatnie o czym myślisz wtedy to sex. Więc lepiej chyba brać leki, które mogą (ale nie muszą) powodować problemy w tej dziedzinie
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zaufany użytkownik
Malo kto na tych lekach jest w stanie sobie pokutasic ale znalezc dziewczyne majac diagnoze schizofrenii to juz mission imposiible chyba
Zaraz dziewczynie nie musisz mówić, że masz efkę taką a taką, ale prędzej ją stracisz niż do czegokolwiek się przyznasz, jeśli nie będziesz w stanie - zresztą po
co wtedy ci dziewczyna i zawracanie jej głowy?
-
- zaufany użytkownik
najlepiej to sie szlo kiedys do agencji placilo sie 100 zł i czlowiek mial taka jaka chcial kobitke a nie to zawaracanie sobie glowy i sdtresowanie sie.Zebym sie wyprowadzil to jeszcze bym zachaczyl o burdelik mimo niskiego libido ale moze by sie na sile cos tam urodziło 

Makaron pisze:Zaraz dziewczynie nie musisz mówić, że masz efkę taką a taką, ale prędzej ją stracisz niż do czegokolwiek się przyznasz, jeśli nie będziesz w stanie - zresztą po
Noo z takim nastawieniem jest jeszcze trudniej.Damian77777 pisze:Malo kto na tych lekach jest w stanie sobie pokutasic ale znalezc dziewczyne majac diagnoze schizofrenii to juz mission imposiible chyba
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.