Mały Sąd

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

Mały Sąd

Post autor: piotr 84 »

Nie zobaczysz odnowionego świata nie zobaczysz bębniło mi w głowie aż chciało się powiedzieć a czy ja chce
tak się wtedy zaczynał następny odmienny stan świadomości
wracałem właśnie z izby przyjęć w Choroszczy miałem skierowanie do kliniki i właśnie lekarz z kliniki miał dyżur na izbie tłumaczył mi że nie może mnie przyjąć na oddział z braku miejsc że nie wypisze kogoś tak nagle by mnie przyjąć niech zadzwonie w środe bo wtedy kogoś wypisuje a najdalej w poniedziałek
dobrą informacją dla mnie miało być to że w moim stanie zdrowia nie potrzebna jest natychmiastowa hospitalizacja że jestem rzeczowy logiczny kontakt ze mną jest dobry
no tak pomyślałem prawda w końcu nie cierpię tak jak mam zdiagnozowane na stany psychotyczne co w moim przypadku równało by się już teraz od pierwszego stanu z setką krótkotrwałych psychoz trwających od pięciu minut do kilku godzin tylko na odmienne stany świadomości i po to tam byłem by podczas tego stanu przebadano mnie Elektroencelografem a zapis urządzenia dał by lekarzom obraz na co cierpię i wreszcie nie faszerowali by mnie przeciw psychotykami po których tylko dostawałem zaburzeń świadomości
Wracałem opuściłem ośrodek minąłem rondo zatoczkę dla autobusów gdzie mógłbym złapać 103 do Białegostoku postanowiłem na piechotę dojść do S 8 i tam złapać autokar do Łomży
Nie zobaczysz odnowionego świata nie zobaczysz
Mój Boże za co nie zobaczę za grzechy dzieciństwa ? magie
mózgownica inaczej pracuje wszystko w zwolnionym tępię i boje się że zaraz sam siebie potępię
Jestem Ja i ta chwila a w tej chwili po za czasem całe moje życie wszystko w jednej chwili i co istotne chwile życia potępiają mnie nie ma nic tak istotnego w życiu moim co by tych chwil mogło być usprawiedliwieniem
rachunek sumienia wychodzi zdecydowanie na moją niekorzyść a myśl że zostanę odłączony od Boga na pastwę nienawiści demonów i jak najgorszy potępieniec zostanie mi już tylko skarga okrutna jest Sprawiedliwość Boża przeraża mnie
Idę muszę dojść wiele tych stanów już było każdy przeżyłem więc może i ten przeżyje dookoła domy przedmieścia Choroszczy i zero ludzi choć ich nie widzę to czuje że każdy z nich czuje to co ja przeżywam i że oni mnie potępiają z oburzeniem na mnie jak mogę się ostać z tymi wszystkimi grzechami i czuję że dzięki nim się nie ostanę
Doszedłem S 8 przystanek na przystanku jakiś chłop czeka na autokar pytam dokąd odpowiada że też jak ja do Łomży kłamie bo jak zatrzymuje się autokar do Tykocina to wsiada do niego znów zostaje sam i wszystko to co się działo we mnie nadal się dzieje w jakieś dwa miesiące później przeczytam o tym stanie na katolickim portalu i wszystko będzie mi pasować dowiem się wtedy że to wszystko to mały sąd nad sobą Ostrzeżenie po którym będą trzy dni ciemności i będę się zastanawiał kiedy wywinę kora podczas Ostrzeżenia czy trzech dni ciemności
Zamiast do autokaru do Łomży wsiadłem do zamiejskiej 103 dowiozła mnie do ośrodka poszedłem na izbie i już by mi doktorek z kliniki sam wykonał badanie Elektroencelografem ale nie nalegałem nie miał co ze mną zrobić to umieścił tam gdzie było wolne miejsce Oddział 2 OP wyleżałem się na tym oddziale cztery tygodnie
Nadal leczą mnie na stany psychotyczne a nie odmienne stany świadomości
piotr 84
bywalec

Re: Mały Sąd

Post autor: piotr 84 »

nie mam już stanów psychotycznych-które to równoważne były z odmiennymi stanami świadomości
ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”