Szukam dziewczyny z pod Krakowa
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
-
- zaufany użytkownik
Szukam dziewczyny z pod Krakowa
Mam 37 lat i choruję od 9. Chętnie poznam dziewczynę z pod Krakowa.
Moje gg 45081538
Moje gg 45081538
Re: Szukam dziewczyny z pod Krakowa
Mędrzec i szuka kontaktu z kobietami? Widzę tu pewną sprzeczność
Nie mniej, życzę powodzenia 

http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Tak, najlepiej niech się zamknie w jaskini i je mrówki 
Relacje partnerskie w związku uczą wielu dobrych rzeczy i nie ma niczego złego w tym, że ktoś szuka swojej drugiej połówki.
Pozdrawiam.m.

Relacje partnerskie w związku uczą wielu dobrych rzeczy i nie ma niczego złego w tym, że ktoś szuka swojej drugiej połówki.
Pozdrawiam.m.
Zgadzam się z Moi. Z drugą osobą łatwiej patrzy się w przyszłość, inaczej przeżywa się problemy, tak jakby wszystko rozkładało się na pół. Samotność jest trudna. Choć oczywiście są ludzie, którzy wolą być sami i trzeba to uszanować.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
jak sie szuka to sie nie chce byc samamu.
Dlatego Jaskinia ma tez wyjscie, mozna sie obrocic i popatrzec jaki swiat jest ciekawy.
Dlatego Jaskinia ma tez wyjscie, mozna sie obrocic i popatrzec jaki swiat jest ciekawy.

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Myślę, że każdy sam najlepiej wie, czy jest stworzony do związków, czy do samotności.
Jeśli się tęskni za czyjąś obecnością, to mimo barier psychicznych, warto się przełamywać i szukać bliższej znajomości.
Powodzenia, Samotny!
Pozdrawiam.m.
Jeśli się tęskni za czyjąś obecnością, to mimo barier psychicznych, warto się przełamywać i szukać bliższej znajomości.
Powodzenia, Samotny!

Pozdrawiam.m.