Błogostan po pridinolu
Moderator: moderatorzy
Błogostan po pridinolu
Czy tak będzie zawsze, że nie myśli się po tym leku i wszystkie mięśnie są strasznie luźne?
Mam ten lek brać po to, aby twarz mi nie drętwiała wieczorami po Zypsili. Jak na razie to wzięłam jedną tabletkę i się przeraziłam tym co się ze mną działo.
Mam ten lek brać po to, aby twarz mi nie drętwiała wieczorami po Zypsili. Jak na razie to wzięłam jedną tabletkę i się przeraziłam tym co się ze mną działo.
Re: Błogostan po pridinolu
Nie bedzie tak zawsze.
Od rzeczywistosci nie uciekniesz.
Rzeczywistosc zacznie uciekac od ciebie.
Dzialaj z pozytywnym skutkiem, ale w dobrej wierze.
Leki biore rano i wieczorem.
Nie wiem czy dzialaja czy nie.
Psychiatra przepisuje.
Wiecej w domu brac nie wolno.
Psycholog mowi, ze w porzadku.
Wiec jest dobrze.
Nie uciekniesz, nigdy...............
Napewno beda jakies nowe jazdy, na pewno.
Mozesz zachorowac na ta chorobe
Musisz sie nauczyc panowac nad swoja choroba.
Chociaz podobno ma sie ja juz cale zycie.
Ja np mam schizofrenie.
Od rzeczywistosci nie uciekniesz.
Rzeczywistosc zacznie uciekac od ciebie.
Dzialaj z pozytywnym skutkiem, ale w dobrej wierze.
Leki biore rano i wieczorem.
Nie wiem czy dzialaja czy nie.
Psychiatra przepisuje.
Wiecej w domu brac nie wolno.
Psycholog mowi, ze w porzadku.
Wiec jest dobrze.
Nie uciekniesz, nigdy...............
Napewno beda jakies nowe jazdy, na pewno.
Mozesz zachorowac na ta chorobe
Musisz sie nauczyc panowac nad swoja choroba.
Chociaz podobno ma sie ja juz cale zycie.
Ja np mam schizofrenie.
:: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: https://randki.cc - Randki
Staram się panować nad chorobą, ale to drętwienie twarzy jest wkurzające i bardzo mnie blokuje. Po to mam jeść pridinol, ale się z drugiej strony boję.
A co jest najdziwniejsze: drętwienie minęło samoistnie! Tylko jedną tabletkę pridinolu wzięłam.
A co jest najdziwniejsze: drętwienie minęło samoistnie! Tylko jedną tabletkę pridinolu wzięłam.
Po pridinolu jest fajnie. Tak lekko i przyziemnie się myśli. Wiem, bo biorę od kilku dni.
Filozofowanie idzie w cholerę !.
Filozofowanie idzie w cholerę !.
.
Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2017 9:17 pm przez agatcon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, wiem, że to szit...
biorę jedną pastylkę na dzień, rano
Ale... mam dosyć siedzenia i monologowania samemu ze sobą, wahań, rozterek i hamletyzowania... rozkminiania najdrobniejszych szczegółów... zachowań niemęskich.
biorę jedną pastylkę na dzień, rano
Ale... mam dosyć siedzenia i monologowania samemu ze sobą, wahań, rozterek i hamletyzowania... rozkminiania najdrobniejszych szczegółów... zachowań niemęskich.
ja tam nie miałem takich faz ale ten lek zaleczył moje dyskinezy, więc uważam, że jest dobry i cacy.
Bóg Cię kocha!!!
ja po pridinolu nie miałem żadnych skutków ubocznych
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja bardzo nielubie pridinolu. Jest to bardzo stary lek i już z 15 lat temu słyszałem że ma być wycofany z produkcji. Ja musze brać o wiele nowszy lek czyli akineton. Nie ma on aż tak nieprzyjemnych skutków ubocznych jak pridinol. Choć i to jest świństwo. Niestety nikt nie wymyślił jak dotąd nic lepszego. Są tylko te dwa leki typowo na akatyzje i dyskinezy.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Brałem ten lek przy fenactilu. Nie dość że fenactil to świństwo co wywoływał dyskinezy to jeszcze ten pridinol. Za przepisanie tych leków powinienem dać w pysk dla lekarza.
-
- zarejestrowany użytkownik
brałem pridinol dorażnie przy olanzapinie miał mi pomóc na objawy pozapiramidowe, dyskinezy wczesne czy poprostu mimowolny ruch gałek ocznych ku górze - nie spełniał swojego zadania objawy nadal występowały widocznie dlatego, że olanzapina jest dość silna aby te objawy powodować przynajmniej w moim przypadku
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja nie cierpie pridinolu, mi pomagać coś tam pomagał, ale skutki uboczne ma nieprzyjemne. Już wole akineton.
Pridinol jest zajebisty! To chyba mój ulubiony lek!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Wczoraj zażyłem ten lek po raz pierwszy i poczułem się mocno wyciszony i uspokojony.Czy pomoże mi na akatyzje to się jeszcze okaże ale narazie jestem pełen nadzieji.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
No i nic z tego.Na akatyzje nie pomógł i pojawiła się wysypka na skórze.Dzisiaj już odstawiam ten lek.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.