Chętnie poznam osoby z Opolszczyzny i Wrocławia

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Joanna_s
zaufany użytkownik

Chętnie poznam osoby z Opolszczyzny i Wrocławia

Post autor: Joanna_s »

Jak w temacie: jeśli jesteś z Wrocławia, Opolszczyzny, a najlepiej z samego Opola, będzie mi bardzo miło, jeśli do mnie napiszesz. Wiek i płeć bez znaczenia (sama mam 32 lata). Zdiagnozowano u mnie schizofrenię we wrześniu tego roku. Więcej chętnie napiszę o sobie osobom, które się ze mną skontaktują.
fruzia
zaufany użytkownik

Re: Chętnie poznam osoby z Opolszczyzny i Wrocławia

Post autor: fruzia »

Cześć mam na imię Ewa,mam 33lata choruję na schizofrenię od roku.Pracuję.Mam małego pieska.Chętnie Cię poznam.E :D
fruzia
zaufany użytkownik

jESTEM Z oPOLA
fruzia
zaufany użytkownik

Biorę welafleksynę i fluoksanol w zastrzykach.Nie mam żaadnych skutków uboczznych.Przez 3,5 roku studiowałam psychologię.Pierwsze na SWPSie,potem przeniosłam się na UO.Niestety rozchorowałam się na depresję,a później na schizofrenię.Teraz sprzątam w banku.Zaletą jest to ,że pracuję 4 godziny dziennie,a płacą mi za cały etat.Interesuję się psychologią i sztuką.Mam kochanego i bardzo spokojnego pieska o imieniu Pączek.Wynajmuję pokój i staram się o własne mieszkanie.
hasz
zarejestrowany użytkownik

Post autor: hasz »

Jutro jadę w opolskie,do Jelcza:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”