A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym
Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.Zaczęło mnie już nic nie obchodzić i tak sie żegnam z tym światem.Nie potrzebuję współczucia, szukałem porady(piszę w osobie pacjenta -czyli osoby nijakiej).Wcale nie jest mi szkoda odchodzić, tam też będę mial misję do spełnienia może sie uda.Wszystkim pozostały na tym padole życze szczęścia i wytrwałości 

Re: A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym
zbyszek pisze:Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.Zaczęło mnie już nic nie obchodzić i tak sie żegnam z tym światem.Nie potrzebuję współczucia, szukałem porady(piszę w osobie pacjenta -czyli osoby nijakiej).Wcale nie jest mi szkoda odchodzić, tam też będę mial misję do spełnienia może sie uda.Wszystkim pozostały na tym padole życze szczęścia i wytrwałości
To jest mój post

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Tak, to twój post, przepraszam, że podpisałem go włsnym nickiem. W momencie, kiedy go wysyłałeś właśnie zmieniłem oprogramowanie i okazało się, że jednego postu, który był akurat wysłany nie zdążyłem zabrać. Dlatego dopisałem go ręcznie logując się jako zbyszek. Oczywiście tak w ogóle nie czuję się wcale oszukany, to ty masz do tego jeszcze jeden powód, ale bądź cierpliwy, a wszystkie oszustwa wyjdą na jaw.Anonymous pisze:To jest mój postDlaczego figurujesz jako autor
[/u][/b]
pozdr, zby.
Może powiesz coś więcej? Czemu czujesz się oszukany?Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.