A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym

Post autor: zbyszek »

Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.Zaczęło mnie już nic nie obchodzić i tak sie żegnam z tym światem.Nie potrzebuję współczucia, szukałem porady(piszę w osobie pacjenta -czyli osoby nijakiej).Wcale nie jest mi szkoda odchodzić, tam też będę mial misję do spełnienia może sie uda.Wszystkim pozostały na tym padole życze szczęścia i wytrwałości :cry:
Gość

PORĄBANE FORUM

Post autor: Gość »

DLACZEGO MASZ PORĄBANE TO FORUM?
Gość

Re: A tak wogóle, ogólnie czuje sie oszukanym

Post autor: Gość »

zbyszek pisze:Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.Zaczęło mnie już nic nie obchodzić i tak sie żegnam z tym światem.Nie potrzebuję współczucia, szukałem porady(piszę w osobie pacjenta -czyli osoby nijakiej).Wcale nie jest mi szkoda odchodzić, tam też będę mial misję do spełnienia może sie uda.Wszystkim pozostały na tym padole życze szczęścia i wytrwałości :cry:

To jest mój post :!: Dlaczego figurujesz jako autor :?:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Anonymous pisze:To jest mój post :!: Dlaczego figurujesz jako autor :?: [/u][/b]
Tak, to twój post, przepraszam, że podpisałem go włsnym nickiem. W momencie, kiedy go wysyłałeś właśnie zmieniłem oprogramowanie i okazało się, że jednego postu, który był akurat wysłany nie zdążyłem zabrać. Dlatego dopisałem go ręcznie logując się jako zbyszek. Oczywiście tak w ogóle nie czuję się wcale oszukany, to ty masz do tego jeszcze jeden powód, ale bądź cierpliwy, a wszystkie oszustwa wyjdą na jaw.
pozdr, zby.
ewa-invis
zaufany użytkownik

Post autor: ewa-invis »

Czuję się oszukanym przez lekarzy psychiatrów, psychologów i wszystkich pozostałych.
Może powiesz coś więcej? Czemu czujesz się oszukany?
hal

Post autor: hal »

hej, a ja się czuję oszukany tym wątkiem! Nie wiadomo kto pisze posty... heh, jak halucynacje - nie wiadomo co tu rzeczywiście istnieje.
Kim kolwiek jesteś, zawsze możesz udać się do innych lekarzy i psychologów, choć teraz przez Fundusz i jego finansowanie służby zdrowia różnie może być.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”